rab
A je letos že kdo bil na Rabu v kampu San Marino? Kako je bilo? Ali se lahko plača kamp z EC? Koliko je kaj zaseden? Vse me zanima, ker že 10 let nisem bila tam in gotovo se je kaj spremenilo.
Letos bomo imeli prvič tudi elektriko pa me zanima, kje v Lj. kupim pravo vtičnico za kamp?
Hvala za pomoč in lep dopust vsem!
Joži, živjo
naš najljubši dopust….
smo šli mi v času ferragoste (upam da je prav napisano 🙂 ) v Lopar in dobili ponudb za parcel kolikor ti srce poželi, samo na recepciji povej in malo potarnaj da bi želela parcelo blizu morja, pa čas od kdaj do kdaj potem pa pogledajo katere bodo takrat proste, ti jih napišejo ti pa greš na sprehod po kampu, otroke pa pošlješ na sladoled :).
Sem pogledala na net http://www.imperial.hr, pa nisem zasledila plačlnih sredstev, najbrž da imajo, plačali pa smo zadnji dan našega bivanja.
Glede vtičnice…vse parcele imajo elektriko, obstaja en poseben nastavek da se priklopiš, enote niso daleč narazen pa vseeno svetujem daljši kabel, saj nikoli ne veš.
Za tamale je fajn poskrbljeno, trgovina, mesar, ribarnica, zelenjava, pekarna vse na enem mestu, mi hladilnika nismo potrebovali smo šli vedno po hladno vodo, pa po pol litra mleka, po eno jajce ipd. :), tistih nekaj evriov več, raje damo skirce v avto kot hladilnik čeprav ga imamo.
Svetujem da res vzamete parcelo, tistih nekaj € na dan več odtehta prostor in elektriko, res pa je da boste morda imeli sedaj več prostora in biste dobili parcelo razmeroma blizu morja, mi smo bili gledno iz obale v skrajni desni polovici in je bilo super, ampak se zvečer sliši glasba, npr. skrajno levi del pa je miren tam so tudi mobilne hišice…
Sem se razpisala, če te še kaj zanima pa le vprašaj…
pa na lopatke ne pozabite 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.