Najdi forum

Letos bi rada šla na dopust na Rab in ne poznam kampov na tem otoku. Katerega mi priporočate? V kampu naj bi bilo malo sence in ne globoka voda, da greš lepo počasi v vodo po kamnih. Pa ene normalne sanitarije. Kakšne so kaj cene?

LP

meni je bolj kamp Padova v kraju banjol, kot v loparju ker je sama mivka. Plaža v tem kampu je super voda je tudi nizka da se otroci lahko igrajo. Senca je tudi pa letos so popravli. Mi ravno 14 dni ta gospa kamor mi hodimo poslala slike kako bo letos da preurejajo.

http://www.imperial.hr/hrv/padova3.htm

tukaj si poglej. Pa avto kamp san marino je v loparju si lahko tudi pogledaš.

Jao, a si prebrala za sabo? Pa brez zamere.

Mater ste ene tečne. Ti pa zmeraj vse Ok napišeš brez napak. Se je pač zatipkala a ti se ne nikoli?

Jaz bi ti pa vseeno priporočala Šimuni na otoku Pagu, med mestom Pag in Novaljo.

http://www.camping-guide-croatia.com/kampovi/kvarner_otoci/simuni_pag.htm

TF, ali poznaš kaj kamp Sv. duh malo naprej od Šimunov? Včasih je bilo to bolj divje in slaba cesta do njega. Me zanima, kako je zdaj?

Hvala za informacije.

Cesta je še vedno ozka. Mi se običajno gremo tja kopat kako popoldne. Drugače pa je kamp Šimuni, po vseh, ki sem jih videla, super!

Zelo čist, krasna plaža(pol prodnata in nekaj mivke). V kampu imaš vse kar rabiš, tudi otroško igrišče, odvija se animacija na plaži in večerna animacija pri restavraciji, na vsaki parceli je voda.

Do mesta Pag imaš z avtom 10 minut, do Novalje pa cca. 15.

Direktni link za kamp je: http://www.camping-simuni.hr, s tem da nekaj ne dela, sem hotla pogledat pa ni šlo.

Če te še kaj zanima, pa vprašaj.

TF, hvala za vse informacije. Zanima pa me, če dobiš prostor, ali je potrebno kaj rezervirat? Šli bi namreč s šotorom. Kako pa je zdaj v kampih glede prostora? Včasih si prišel in postavil šotor kjer ti je bilo všeč. Zdaj pa berem o parcelah. Je to označeno in moraš tam postavit šotor? Sprašujem, ker že več kot 10 let nismo kampirali.

Hvala za odgovore!
LP

Parcele tukaj so označene in dobiš seznam/načrt. Je pa dovolj prostora in kar nekaj je takih, ki vsako leto pridejo s šotorom.

Meni veliko pomeni to, da je na vsaki parceli voda.

Parcele so dovolj velike in splanirane za postavitev prikolice in baldahina. Dovolj je prostora, da zraven postaviš še avto. Pa dosti sence je v tem kampu. Če boste šli sem, ti garantiram, da ne boste razočarani.

Mi imamo tu prikolico že vrsto let in nekako nas nikamor drugam ne vleče. Smo videli že marsikaj pa je tu tako lepo. Všeč nam je bil še kamp na Korčuli v Vignju, ampak je to malo daleč. Pag pa je ravno pravšnja lokacija, da dol skočimo večkrat.

Res hvala za pomoč.
Lep dopust želim. Mogoče bomo šli eden mimo drugega pa sploh ne bomo vedeli. Zanimivo.

LP

Mogoče pa res. Mi planiramo letos malo daljši dopust v Šimunih nekje prve 14 dni avgusta.

Mi pa v začetku julija. Nič ne bo.
Lepo se imej!

Eno je,da se zatipkaš.Ampak,da za seboj ne preveriš,kaj si napisal je res žalost.
Jaz osebno sem bil enkrat na Rabu-apartmaji Žigo-Ogiž in nas je lastnik totalno razočaral.Nikoli več se ne vrnemo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close