Rab – Supetarska draga
ja supetarska draga… mi smo pred 2 tednoma bili v loparu… supetarska draga je neka mala vas, plaža pa ni nikšna kot sem vidla je kamnita in nebi priporočala če imate male otroke…drugače pa se lahko hodite kopat v lopar kjer je plaža res lepa(peščena)…pa tej apartmani kot sem vidla je to apartma na apartmanu pa cesta je takoj polek…priporočam da se hodite kopat v lopar 🙂
A res al kaj? Zdaj ne bomo menjali, sam kakor sem nekaj ustnih informacij dobila je pa luštno tam. Pa na vseh slikah so peščene plaže.
Nam se ne vozi na plažo, ker običajno avto prvi dan parkiramo in ga mogoče 2 x vsega skupaj za v kako trgovino uporabimo vmes. Obupno se mi zdi pakirat v avto vsak dan pa se nekam vozit…
Tko, da iskreno upam da se vsaj malo motiš.Sicer sta pa tudi dve sup.dragi -spodnja in zgornja. Mi smo v Donji. Res upam, da ni tko grozn.
Prvič sem namreč tko rezervirala apartma, da sem sam par slikc vidla… Tko da se pol sprašuješ ves čas, če te ne bojo kaj okrog prinesli.
Jaz sem bila lani v Supetarski Dragi s 3 otroki: apartma se je nahajal čisto ob plaži – lastnik ima lastno plažo, s privezom za male čolne (ala gumenjaki z motorji), plaža betonska, na plaži ležalniki in senčniki, v vodi mivka, voda zelo nizka – super primerna za otroke, nič valovita,… Sem šla pogledat tisti Lopar – za nič na svetu ne bi šla plavat v tisto mlakužo … Tukaj pa super voda!!!
Joj, končno ena pozitivna… a mi lohk (malo tu-malo tam), daš bolj konkretno informacijo pri kom si bila? kak www naslov al številko?
Sem vmes govorila z lastnico apartmaja kamor gremo in je bila čist frapirana nad mojim vprašanjem, če so res nikakve plaže ipd. kot so mi tule rekli. tista najbližja je zagotovo peščena. Za lopar pa tud ona pravi, da je mlaka.
Žal nimam časa non stop viset na netu in forumih, kakor nekateri, ki že vse veste o tem… se opravičujem tebi in ostalim, kljub žalitvam na naš račun, ki sem jih zmotila s svojimi bedastimi vprašanji… naslednjič si bom vzela čas in preštudirala kje lahko kaj vprašam.
Mi je pa hudo zate, ker te toliko mečemo iz ustaljenih tirnic.
Forum je zaprt za komentiranje.