Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PVC okna MEDLE – Roletarstvo MEDLE Novo mesto

PVC okna MEDLE – Roletarstvo MEDLE Novo mesto

Pozna kdo PVC okna, ki jih ponujajo v podjetju Rolerstvo Medle iz Novega mesta? Naj bi bila nemškega proizvajalca VEKA, s petimi komorami in dvojnim tesnenjem.

Prosim za morebitne izkušnje z omenjenim podjetjem.

Ne poznam oken, imamo pa njihova senčila.

Zelo lepo, kvalitetno, dosledno, cenovno primerno, brez težav ob servisu (vodila plisejev je naša “pridna punčka” prestrigla s škarjami :))))), vse tako kot smo se dogovorili ……

Razumem, da se sliši že kar malo “kičasto”, ampak so po mojih izkušnjah vredni superlativov!

N.

Najraj bi jih….nesposobni do konca, najraj bi da bi si jih takrat kar jaz sama zmontirala, mam spodnji pritisk zdejle čez 200 samo da se na njih spomn, vse nam odpada bomo morali po letu dni nekje nekaj novega naročit.
Lp

Obstajajo tudi reklamacije, nezadovoljna…

Tudi mi smo dolgo premišljevali, ker okna so le za več kot eno leto… Za njihova se potem nismo odločili – tudi zato, ker imajo samo dve tesnili. Po čisti kurji logiki: če eno tesnilo odpove, ostane le še eno…

Potem smo se odločili za pet komor in tri tesnila. Vgradili smo jih lani poleti (stanovanje v bloku) in moram priznati, da sem z njimi zelo zelo zadovoljna.

LP

Senčila Pluton pod okriljem roletarstva Medle po nekaj letih še vedno pod kritiko – v srednjem veku. Po 4 mesecih pripetij, izgubi živcev, časa in denarja smo danes končno dobili še zadnji kos v mesecu maju plačanega naročila. Napačne dobave, nepopolne dobave, obisk neprofesionalnih monterjev kar 4x za zgolj 4 žaluzije in 5 rolet ter 1 komarnik.
Toplo odsvetujem!

Pri senčilih Medle so nam naročilo razdelili na dva dela. … klicali so čez 2 tedna, da so drugi del pač pozabili vključiti v ponudbo.

Prvi del so računali s cenami pred podražitvijo, drugi del pa z višjimi cenami. Kljub temu, da smo oddali naročilo kot enkratno, skupno, nam niso hoteli dati nižje cene še za drugi del naročila.

Žal smo glede na ugled podjetja pričakovali boljšo storitev in odnos do kupca.

Odgovor na objavo uporabnika
Slaba izkušnja Senčila Medle, 13.05.2022 ob 10:01

Pri senčilih Medle so nam naročilo razdelili na dva dela. … klicali so čez 2 tedna, da so drugi del pač pozabili vključiti v ponudbo.

Prvi del so računali s cenami pred podražitvijo, drugi del pa z višjimi cenami. Kljub temu, da smo oddali naročilo kot enkratno, skupno, nam niso hoteli dati nižje cene še za drugi del naročila.

Žal smo glede na ugled podjetja pričakovali boljšo storitev in odnos do kupca.

Lani sem jim poslala mere in prosila za ponudbo, potem je sel cas mimo in sem se letos februarja spet spomnila, da bi bilo fajn koncno zrihtat komarnike do poletja, prosila za ponoven izracun glede na vsesplosne podrazitve, izracun je bil identicen tistemu iz aprila lani.

Gospod, ki komunicira preko mailov, mi je bil bolj tako, je odziven, tu nimam kaj, a ko sem ga pred tednom dni sprasevala o narocilu, kdaj bo izvedba, ni imel pojma, pa tudi narocilo je oddal v izdelavo komaj teden dni po placilu, to mislim, da bi moralo biti hitreje.

Dobavni rok je bil uradno 45-75 dni, realno pa smo komarnike dobili v 6ih tednih, nekaj dni po tem, ko sem sprasevala, kdaj jih lahko pricakujemo.

Vodja monterjev, gospod Marko je pa fajn, pri njem sem imela dober obcutek, da ve, za kaj se gre in kaj dela.

Kaksna je kvaliteta komarnikov, ne vem, jih imamo komaj par dni, zaenkrat smo z izvedbo zadovoljni.

Mi imamo njihova pvc okna v novogradnji, okna so ok, montaža je bila ok, najbolj ugodna med konkurenco.

Zanimivo, meni Senčila MEDLE ne uspejo popraviti tende od 3.maja 2022, ko sem jih prvič obvestila, potem še desetkrat…. In tako toplo NE priporočam. Lp

Verjamem, katastrofa če se kaj pokvari, od 3.maja čakam popravilo tende Senčilo Medle

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close