pustne maškare
Smrdi po domišljavosti :P[/quote]
Evo, že spet ena izmed mojih oboževalk s prekrasnimi nogicami. Vidim, da tudi brcniti znajo (v temo). :D[/quote]
Ok, torej diši po domišljavosti. V spanju (v temi) baje res brcam 😛
Norčije in padec vsem navideznih mej, družbenih in moralnih vrednot je častenje boga razuzdanosti in pijače Dioniza, tarotovskega norca in peterpanovskega lahkotno otročjega ter spontanega Merkurja. Ta del torej mora biti vključen v našo psiho kot simbol, da se znamo sprostiti, da smo norčavi in “razcapani”, da se lahko delamo norca iz moralnih in političnih avtoritet, da nismo vedno z zategnjenimi ovratniki, pragmatično razumski in da upoštevamo vedno pravil v nekem strogem “ujetniškem fašizmu” reda in organizacije.
Tu mi seda pade na pamet pojem “anti-janševsko” razpoloženi, pri čemer ne gre za politično opredelitev, ampak zgolj podobo ,ki (mi) jo predstavlja zadnje čase Janša (nikoli nasmejan, nekako rigiden, strog, red, poslušnost, avtoriteta, togost v dojemanju, gospodovalnost, absolutna poslušnost in podrejanje).
Matjaži je res kot krof – sama sladkoba ga je, ko žensko spoznava, ko pa se ga “naješ”, ti pa ven udari želodčna kislina. :))))[/quote]
Zato je treba “krofe” vedno jest sveže in jih cvreti na neuporabljenem (vedno novem) olju.:) ker prav od pregrevanja olja pride do tega, da “vun vdari kislina” :))))
Forum je zaprt za komentiranje.