Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pustiti dekle zaradi dobrega seksa z drugo

pustiti dekle zaradi dobrega seksa z drugo

Seveda pusti dekle. Tega si res ne zasluži. Osvobodi jo, naj si najde zase primernega. In ti tudi.

Pozdravljen,
ta tvoja nova prijateljica vendar nima vsega kot opisuješ.
Ali ti veš, kaj te zadržuje s prvim dekletom!?
Ali se bojiš, da bo ta nova prijateljica odletela k drugemu zaradi seksa;
pa boš potem…? Kaj?
Če je vse tako fantastično, potem ni dileme, a ne?
Zakaj enkrat praviš, da gre samo za seks, drugič, da se razumeta in imata lepo tudi kar tako, ko se zgolj družita.
Kako se počutiš z dekletom ob tem !?
Misliš, da dekle ne bo pogruntala. Ženska intuicija deluje!
Srečno

Jaz sem z fantom 5 let pa sem pred kratkim spoznala enega starejsega fanta in je res bil cudovit obcutek. Nikol se dozivela kaj takega. Vendar sva prekinla. Ker zivljenja z njim si pa ne znam predstavljat. Tako da obdrzi punco.

Povej ji po resnici kaj počneš. In ji pusti, da sama odloči zase in svoj lajf kaj bo naprej-šla samka ali z varalico, ki ogroža njeno zdravje. Če bi jo imel zares rad, bi jo o namenu seksanja z drugo že predhodno obvestil.

Ne razumete da se gre pri varanju za mnogo več, kot le vtikanje tiča v mednožje druge. Gre se za popolno izdajo človeka, ki naj bi ga imeli radi. A vse to se da preprečit zgolj z resnico, da se povejo nameni pa potem druga stran ZASE odloči ali ostane z varalico ali odite. VI jo oropate tega!! A vam res ni jasno? Koliko vaših zgodb bi bilo še možnih, če bi povedali? zelo malo!!!!! Potem pa pizdite če v fuk navezi kdo spremeni začetne pogoje-hoče vezo. zakaj pa vi začetne pogoje spreminjate človeku za hrbtom? Reve jedne!

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 26.11.2021 ob 14:50

za bruhat ste, 26.11.2021 ob 14:45

Kozlam, ko vas berem. KOZLAM.

..https://youtu.be/zl8gExdT1BA..

U, dobr komad so ustvarl stari mačkomi 😉

Priporocam sam vrv za take

Zakaj598, 26.11.2021 ob 11:37

Sem zenska, ki jo je partner v mladosti prevaral, in sva zakljucila na moji zeljo.

danes sem zrela oseba in ti lahko samo recem:

Zakljuci s svojo punco in zacni z novo.

dejstvo je, da sta se s punco spoznala pri 20ih. V zadnjih sestih letih sta dozorela vsak na svoj nacin. In normalno, da se imata po 6ih letih rada, ampak… zal… ce bi imel ti svojo dekle resnicno, ampak resnicno rad in ti doma ne bi manjkale stvari, potem tudi ne bi koncal na tocki kjer si.

hvala bogu je meni takrat moj fant povedal za prevaro. Seveda sem bila prizadeta, ampak ce danes pohledam nazaj 🙂 se mu lahko samo zahvalim 🙂 res sva se imela rada, da je ze bolelo, zal oziroma na sreco naju je pa usoda odpeljala vsakega v svojo smer.

danes sva oba srecni porocena z drugimi ljudmi in hkrati sva soseda 🙂 ki se pa odlicno razumeta in spostujeta. Greva tudi na kavo, ko se srecava, se veliko smejiva skupaj, si tudi pojamrava in nato nadaljujeva vsak svojo pot.

Ker naju povezuje ista glasba, greva tudi akipaj na dogodke, in noben od najinih partnerjev nima nic proti.

Imeti rad ne mine kar tako. Se danes se imava rada, ampak na iskren prijateljski nacin.

Torej – mlad si se in ne bi bilo prav, da bi se kdajkoli v zivljenju kesal za nekaj kar nisi storil. Sej je vaeen kolk casa bis s ta novo. V zivljenju na koncu stejejo le lepi spomini in dogodki, ki so ti prinesli veselje in zadovoljatvo.

Lepo ste napisali tole.

Bravo se podpišem.

Lej, svetujem ti, da punco pustiš, ker če je že zdej rutina, kaj šele bo. Ta kemija… seks je zelo pomemben, če se ujemeš ni te rutine, vsaj pri nama s partnerjem je tako. Skupaj sva 20 let… pa kemija ne mine. Res pa je da sva včasih parkrat na dan,zdej k so otroc pa parkrat na teden… V glavnem seks je zelo pomemben in s tako punco nimaš kej…

Pusti obe. S punco brezveze, da sta še skupaj, tebi je dolgočasna, do nje pa je fer, da si najde nekoga, ki se je ne bo naveličal. Ta tanova pa itak da zagrabi, a misliš da si edini? Ženska, ki se zapleta z moškimi v zvezah, saj je jasno kaj je njen “hobi”. Taka ni girlfriend material, za fukfrendico ja, za v zvezo pa ne. Tako da če ne iščeš samo fukrendice, stran od obeh.

Pusti svojo punco. Normalno je, da si želiš še eksperimentirat. Sama sem bila v vezi od 17 do 27. Fanta sem pustila. Priznam večinoma sem pol spoznala same idjote in je bil on dragulj v mojem življenju. Ampak mi ni žal. Moraš se razživet, ker drugače boš imel vedno nemir v sebi. Lp?

Pojdi, probaj še kaj. Kasneje postane to komplicirano.

Probej z novo, ker bosta s tvojo punco sla prej ali slej narazen. Pa dalj casa odlasas slabse je. Na koncu se tako vse izve. Zato daj karte na mizo in ji povej

Ni enako.

Bo treba narediti menjavo.

Tudi jaz.. Kje najdemo taksne.. Tiste ki pa nocejo imajo pa take ki bi zeleli se pa seeee…

Meli424, 26.11.2021 ob 20:00

Lej, svetujem ti, da punco pustiš, ker če je že zdej rutina, kaj šele bo. Ta kemija… seks je zelo pomemben, če se ujemeš ni te rutine, vsaj pri nama s partnerjem je tako. Skupaj sva 20 let… pa kemija ne mine. Res pa je da sva včasih parkrat na dan,zdej k so otroc pa parkrat na teden… V glavnem seks je zelo pomemben in s tako punco nimaš kej…

Srečnica… Midva prilezeva  4-6x na mesec. No 6x je prava redkost. Po 3letih veze. Žalost

Zaradi seksa ne menjaj, prva te ima rada in želi biti s tabo.

Ona ti bo varen pristan. Vzgojila ti bo otroke. Vse te lajdre, ki dobro vlečejo, so živahne, se lepo obrnejo, sledijo… vse to pa je za uporabit po sistemu nategni – pobegni…

Dobro porihtaš, lahko večkrat pa čao.. nič navezovanja samo use it. Taka ki f… z vezanim se ti naj ne smili. Za vsako pride nova, dokler ti bo… Pa nič ji oblublat ker ti bo pol težila…

Mislim, da sam zelo dobro poznas odgovor na vprasanje, ki si ga postavil nam. Ce ne bi vedel, ne bi spraseval.

Ce nisi zadovoljen v zdajsnji zvezi, pac nisi, v to se ne mores prisilit. Ni pa fer, da dekle vleces za nos, pravzaprav obe. Ne delaj tega sebi (slaba karma, po domace) niti drugim. Seveda nimas zagotovila, kako bo s to drugo, ampak saj ga nihce nima.

Nikar pa se ne meni za komentar mojega predhodnika, kaksen clovek si, da tako izkoriscas ljudi. Pa bodi samski in jih menjaj vsak dan, koga briga, ampak da vse tako zavajas, izkoriscas…ogabno.

S punco nista najboljši par, če ti je z drugo toliko boljše.

Laik312, 26.11.2021 ob 22:47

Zaradi seksa ne menjaj, prva te ima rada in želi biti s tabo.

Ona ti bo varen pristan. Vzgojila ti bo otroke. Vse te lajdre, ki dobro vlečejo, so živahne, se lepo obrnejo, sledijo… vse to pa je za uporabit po sistemu nategni – pobegni…

Dobro porihtaš, lahko večkrat pa čao.. nič navezovanja samo use it. Taka ki f… z vezanim se ti naj ne smili. Za vsako pride nova, dokler ti bo… Pa nič ji oblublat ker ti bo pol težila…

Ja ja.. taki ste. Lepo se opišete. Tako izgleda človek brez duše. Nevredno bitje in potratnik kisika. Idi se cepit. Mona

xxx983, 26.11.2021 ob 11:15

Čez 10 let ne boš ne z eno ne iz drugo. Tako da uživaj življenje…

Tadej26, 26.11.2021 ob 11:26

seks s punco je običajen in po navadi je na mojo pobudo,zgodi se ko sva skupaj pa še to ne vsakič. ni me ona nikoli zagrabila in da bi dobil občutek da si želi seksa tako jaz. ta nova pa mi da točno ta obcutek da sem ji privlačen in me zna zagrabiti in obnoret,da pozabim razmišljat o čemer koli ko sem z njo,je strastna res in ni samo ena poza pri njej,tako je pri punci na primer seks deset minut in ena poza. nova je tudi za oralni seks vedno,kar punca ni skoraj nikoli. ko se druživa in greva kam,se imam pa tudi res dobro z njo. saj zato sploh razmišljam o tem da bi bil z njo,drugače ne bi.

Marmije, 27.11.2021 ob 02:11

Žal mi je za vašo punco. Za vas pa odkrito povedano mi je vseeno. Tvoje punce nisi vreden. Varaš in vlečeš za nos osebo katero si drzneš klicati tvoja punca. Igraš se z njenimi čustvi. Sam pa iščeš zgolj od katere osebe boš lahko dobil več užitkov. Egoizem, egocentričnost in nezrelost. To je tisto kar si uspel zgraditi iz sebe. Sramoto delaš iz sebe in moškega spola. Edino kar je od tebe še fer da narediš je to, da punci poveš in jo pustiš v upanju, da bo zdaj še kdaj sposobna zaupati komurkoli, tako intimno, kot je tebi. Upam pa tudi, da ne boš kdaj zgled še kakšnemu otroku. Spravi se v roke.

Očitno svoje punce sploh rad nimaš, če si prišel do tega da si sex… z drugo. Če bi jo imel rad se katerekoli druge sploh dotaknil ne bi.

isto bo, 26.11.2021 ob 11:15

Če jo pustiš, boš čez 5 let pisal isto zgodbo. Isto se ti bo zgodilo s to novo, pri kateri ti delajo samo metulji v trebuhu. Čez čas to izpuhti in mine, seks bo rutina kot sedaj in kaj? Boš spet prisedel zraven kakšne?

Punci nikoli ne omeni svojega skoka čez plot, pa mirno živi naprej, prekini stike s to tvojo fukfrendico pa boš videl, ne bo ti žal, da si se tako odločil.

Resno? Saj pač ne prisedel. Jeb* vas lojalnost. On bo izbiral al kako, f* pa dve. Aham ?????

Tadej26, 26.11.2021 ob 11:10

zapletel sem se z eno žensko ki sem jo spoznal preko sodelavke ko je bila na kavi z njo in sem prisedel poleg, pa smo se začvekali. long story short – čez en mesec sem pristal v postelji s sodelavkino prijateljico.

imam punco,stara sva oba 26. ta prijateljica je stara 25 in je samska. z njo imam seks tak kot nisem sploh vedel da obstaja in da je kaj takega možnega,pa tudi drugače se razumeva in se čez dalje bolj tudi druživa tako da kam greva na hitro in to je druženje brez seksa.če bi bil samski bi rekel da hodim na zmenke s to žensko.

punce ne morem pustiti samo zaradi seksa s to žensko ker je res nadrealno dobro,punco imam rad ampak najin seks je po skoraj 6 letih bolj tako tako,ni več tako redno in pride rutina.

vem da bi se s to novo zgodilo enako ampak pri punci že na začetku ni bilo takega občutka kot ga imam pri tej prijateljici.sem res v dilemi kaj naj naredim.

iščem samo nasvete in ne pametovanja glede varanja,to bom že sam razčistil.

Mlad si. Če ti ni bilo tako dobro z to prvo probaj. Če ne izide bo pa kera druga. Ampak če že zdaj ni ok čakaj da pridejo otroci. Potem ti bo pa žal. In se zna zgoditi da se ti potem zmeša kar je še slabše. Ker so tukaj še otroci

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close