Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pustiti dekle zaradi dobrega seksa z drugo

pustiti dekle zaradi dobrega seksa z drugo

zapletel sem se z eno žensko ki sem jo spoznal preko sodelavke ko je bila na kavi z njo in sem prisedel poleg, pa smo se začvekali. long story short – čez en mesec sem pristal v postelji s sodelavkino prijateljico.

imam punco,stara sva oba 26. ta prijateljica je stara 25 in je samska. z njo imam seks tak kot nisem sploh vedel da obstaja in da je kaj takega možnega,pa tudi drugače se razumeva in se čez dalje bolj tudi druživa tako da kam greva na hitro in to je druženje brez seksa.če bi bil samski bi rekel da hodim na zmenke s to žensko.

punce ne morem pustiti samo zaradi seksa s to žensko ker je res nadrealno dobro,punco imam rad ampak najin seks je po skoraj 6 letih bolj tako tako,ni več tako redno in pride rutina.

vem da bi se s to novo zgodilo enako ampak pri punci že na začetku ni bilo takega občutka kot ga imam pri tej prijateljici.sem res v dilemi kaj naj naredim.

iščem samo nasvete in ne pametovanja glede varanja,to bom že sam razčistil.

Čez 10 let ne boš ne z eno ne iz drugo. Tako da uživaj življenje…

Če jo pustiš, boš čez 5 let pisal isto zgodbo. Isto se ti bo zgodilo s to novo, pri kateri ti delajo samo metulji v trebuhu. Čez čas to izpuhti in mine, seks bo rutina kot sedaj in kaj? Boš spet prisedel zraven kakšne?

Punci nikoli ne omeni svojega skoka čez plot, pa mirno živi naprej, prekini stike s to tvojo fukfrendico pa boš videl, ne bo ti žal, da si se tako odločil.

Si slabši kot otroci, ki jim je igrača zanimiva par dni in potem konča nekje tam v kotu.

Se vidi, da si še mlad in da nimaš pojma kaj je ljubezen in življenje. Odloči se sam. Jaz bi na tvojem mestu pustila to prijateljico in bila z punco, ali pa bi prekinila kar z obema in se najprej odločila, kaj bi rada. Ker samo zaradi dobrega seksa ne moreš pustiti nekaj, kar si gradil z punco toliko časa.

Opiši prosim ta fantastičen seks? Kaj točno je tisto, kar ima ta nova, da stara punca nima? So to poze, količina, dolžina trajanja, strast, vse luknje, … kaj točno?

Nekje sem prebral: Ko si miš in begas po labirintu, vsake toliko časa naletiš na skladišče sira. Pojesti ga moraš le toliko, da imaš energijo za mišji tek do novega skladišča. Če pa ostaneš in uživaš v kraljestvu sirnih zalog, boš se zredil in pravzaprav ne boš v formi tekati najprej, ko se skladišče nekoč sprazne. Umreš torej

pusti punco in počakaj 6 let preden tanovi narediš otroka

seks s punco je običajen in po navadi je na mojo pobudo,zgodi se ko sva skupaj pa še to ne vsakič. ni me ona nikoli zagrabila in da bi dobil občutek da si želi seksa tako jaz. ta nova pa mi da točno ta obcutek da sem ji privlačen in me zna zagrabiti in obnoret,da pozabim razmišljat o čemer koli ko sem z njo,je strastna res in ni samo ena poza pri njej,tako je pri punci na primer seks deset minut in ena poza. nova je tudi za oralni seks vedno,kar punca ni skoraj nikoli. ko se druživa in greva kam,se imam pa tudi res dobro z njo. saj zato sploh razmišljam o tem da bi bil z njo,drugače ne bi.

Na bruhanje mi greš ko to berem. Kako imate lahko tak obraz, da seksate z 2 hkrati? OGABNI STE vsi ki to počnete. Pusti obe pa ugotovi, kaj bi rad.

Kurbir…

Odgovor na objavo uporabnika
Tadej26, 26.11.2021 ob 11:26

seks s punco je običajen in po navadi je na mojo pobudo,zgodi se ko sva skupaj pa še to ne vsakič. ni me ona nikoli zagrabila in da bi dobil občutek da si želi seksa tako jaz. ta nova pa mi da točno ta obcutek da sem ji privlačen in me zna zagrabiti in obnoret,da pozabim razmišljat o čemer koli ko sem z njo,je strastna res in ni samo ena poza pri njej,tako je pri punci na primer seks deset minut in ena poza. nova je tudi za oralni seks vedno,kar punca ni skoraj nikoli. ko se druživa in greva kam,se imam pa tudi res dobro z njo. saj zato sploh razmišljam o tem da bi bil z njo,drugače ne bi.

Ravnokar si si sam odgovoril na tvoje prvotno vprašanje. Vse odgovore nosimo vedno v sebi, bistvo je le da se znamo pravilno vprašati.

Pusti punco.

Če res nisi prepričan, jo pa vprašaj kaj ona misli o tem. Ali končata ali ostaneta. Konec koncev je vajin skupen odnos, naj bo še seznanitev z dejstvo obojestranska in potem odločitev.

Se strinjam z vsemi zgoraj, ki pravijo da se spametuj in skenslaj tole tvojo takoimenovano prijateljico, ki to ni.

vsekakor moraš punco pustiti, saj nista za skupaj in jo varaš in jo boš vedno varal, saj si pogruntal, da je sosedova trava bolj zelena. Se pač ni izšla veza, ki se je začela pri dvajsetih. To ni nič tragičnega. Ni prav, da jo varaš. Kaj bo s tanovo boš pa videl. A tanova ve, da imaš punco?

Začetki so vedno taki kot opisuješ svoj odnos s to žensko, s katero varaš svojo punco. Čez leta boš spet na istem. Vseeno je, kaj narediš, varal boš očitno vedno in vedno ti bo kakšna, ki ti bo bolj všeč kot trenutna igrača.

Sem zenska, ki jo je partner v mladosti prevaral, in sva zakljucila na moji zeljo.

danes sem zrela oseba in ti lahko samo recem:

Zakljuci s svojo punco in zacni z novo.

dejstvo je, da sta se s punco spoznala pri 20ih. V zadnjih sestih letih sta dozorela vsak na svoj nacin. In normalno, da se imata po 6ih letih rada, ampak… zal… ce bi imel ti svojo dekle resnicno, ampak resnicno rad in ti doma ne bi manjkale stvari, potem tudi ne bi koncal na tocki kjer si.

hvala bogu je meni takrat moj fant povedal za prevaro. Seveda sem bila prizadeta, ampak ce danes pohledam nazaj 🙂 se mu lahko samo zahvalim 🙂 res sva se imela rada, da je ze bolelo, zal oziroma na sreco naju je pa usoda odpeljala vsakega v svojo smer.

danes sva oba srecni porocena z drugimi ljudmi in hkrati sva soseda 🙂 ki se pa odlicno razumeta in spostujeta. Greva tudi na kavo, ko se srecava, se veliko smejiva skupaj, si tudi pojamrava in nato nadaljujeva vsak svojo pot.

Ker naju povezuje ista glasba, greva tudi akipaj na dogodke, in noben od najinih partnerjev nima nic proti.

Imeti rad ne mine kar tako. Se danes se imava rada, ampak na iskren prijateljski nacin.

Torej – mlad si se in ne bi bilo prav, da bi se kdajkoli v zivljenju kesal za nekaj kar nisi storil. Sej je vaeen kolk casa bis s ta novo. V zivljenju na koncu stejejo le lepi spomini in dogodki, ki so ti prinesli veselje in zadovoljatvo.

tetamici, 26.11.2021 ob 11:31

Kurbir…

ni kurbir.

kurbirji smo tisti, ki z užitkom seksamo trideset let z eno, brez poživitvenega odmerka ene laljdre, s katero bi slučajno spili eno kavo …

Ponavad je tk.

Ko se odlocis za sex in ne za punco .

In potem imas cas se sexsat kadar te je volja.

Tanova ve da prek sexa dobis deda. Vedno na razpolago. Do enga kljucnega momenta.

Potem pa pufff izgine ta carovnija.

Potem zacnes gledat na odnos drugac. Ali je ostala ljubezen ali se imas super v njeni druzbi.

Ti sedejo njeni starsi kolegi.

Vse to zacnes spremljat z zavestjo.

Sex je sex  ni vec strasti. Ker strast se cuti med dvema,se cuti v telesu,zato se ne da zaigrat.

Potem se pa zgodi da se vec kregas in zacnes mislit na tastaro punco. Da vidva se pa nista tolk kregala vid a sta pa znala resit krege it itd.

Hotel se bos vrnit ampak k tej tastari  punci ne.

Poves prvi, kako stvari stojijo in zakljucis z njo, s tem ohranis vsaj trohico osnovnega cloveskega dostojanstva obeh, ki ga teptas z varanjem.

Dovolj si star, da zacnes delovat kot odrasel moski, ker to kar zdaj pocnes, je strahopetno in nezrelo.

Zal, tvoje situacije ne gre izvzeti iz konteksta varanja.

Cimprej razcisti, ne bo ti zal..ce imas vsaj malo vesti. Sicer verjetno itak ne razumes, kaj ti razlagam..

Poleg vseh moralno pravilnih zadev moraš pomisliti še na nekaj; Kakšne so razlike v odnosu (npr prvi teden/seks/poljub)  in kakšen odnos hočeš?

Že res, da se v vsak odnos lahko zažre rutina, a smo tudi ljudje med seboj različni in tvorimo različne dinamike oz odnose.

Zato pri odločanju ne mešaj teh dveh zadev.

Ko enkrat sprobaš Lamborghinija, Ferrarija ipd. je vse ostalo brez veze. Tako to je.

Bobu bob, 26.11.2021 ob 12:33

Ko enkrat sprobaš Lamborghinija, Ferrarija ipd. je vse ostalo brez veze. Tako to je.

Zato je boljše, da ne sprobaš, ker ni povratka :))))

Moj nasvet. Pusti punco, varaš jo, se pravi ti ne pomeni veliko. Praviš, da jo imaš rad… no NIMAŠ je, ker je potem ne bi varal. Torej jo zapusti. In začni živeti na novo,  tvoji punci pa želim fanta, ki jo bo spoštoval.

Tadej, a si se že zbudil in obnovil vsebino mokrih sanj.

Verjamem, da si želiš takšne situacije.

Če pa vsebina zapisa drži, pa bolje, da greš s punco narazen, ker tako slab j…., ki ne zna svojega domačega gnezda tako pogret in aninirat partnerko do te mere, da jo ti znoriš. Da se ne bi hvalil kako dober ljubimec si. Ubogo tvoje dekle, ki ima tako odličnega učitelja, ki v tujem gnezdu pridobljenih spretnosti ne zna prenesti v domačo prakso.

Pa predlog pojdi se testirat za SPB in enako povej tudi dekletu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close