Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Puščanje prometne v vozilu

Puščanje prometne v vozilu

vedno v avtu, ker ga oba voziva.[/quote]

Pri nas tudi. Ker vsi vozimo oba avta. Tisti avto, ki je doma, tistega vzameš. In brez kompliciranja okrog prometne. Joj, kako imate ene čas in nič problemov, da delate probleme tam, kjer jih NI: Blagor ti.

vedno v avtu, ker ga oba voziva.[/quote]

Pri nas tudi. Ker vsi vozimo oba avta. Tisti avto, ki je doma, tistega vzameš. In brez kompliciranja okrog prometne. Joj, kako imate ene čas in nič problemov, da delate probleme tam, kjer jih NI: Blagor ti.[/quote]

So nam ukradli avto izpred bloka, sredi belega dne. Prvo vprašanje kifeljca ” amate papirje v avtu?” sva rekla ne, so rekli “dobr, pol pa irdemo, drgač tud hodil ne bi, nima veze”. zavarovanje sva imela na Slovenici – prvo vprašanje “kje so bili papriji od avta”. Ker sva jih imela pri sebi (po tem, ko sem se z možem DO GRDEGA skregala, ke rje v avtu puščal vsevsvevsevsevse, tudi lap top in denarnico!!!!), je postopek stekle in dobila sva izplačilo škode, sicer ga ne bi videla. OD takrat nikdar in nikoli ne puščam nobenih uporabnih stvari v vatu. Niti za 5 minut ne.

Sem šla brat pogoje od Triglava. Kje to piše? Oziroma, od katere zavarovalnice polica vsebuje ta člen?[/quote]
Adriatik tega nima.

Sicer pa je veliko več možnosti, da plačam kazen, ker nimam prometne (jo ima recimo mož v žepu) kot to, da mi avto ukradejo. Seveda je avto primerno zavarovan.

Lažeš se, spoštovana oškodovanka! Policist ti ni rekel tega, oz. bi isti postopek izvedel, kjerkoli že imaš dokumantacijo.
Za POLICIJO ni bistveno, kaj imaš ti v avtu! Lahko tudi ključe, pa ti ga bodo iskali. Z isto vnemo, kot “merdžota po alarmnim sistemom”.

Svoje blodnje prodajaj na bolšjem trgu!

Lažeš se, spoštovana oškodovanka! Policist ti ni rekel tega, oz. bi isti postopek izvedel, kjerkoli že imaš dokumantacijo.
Za POLICIJO ni bistveno, kaj imaš ti v avtu! Lahko tudi ključe, pa ti ga bodo iskali. Z isto vnemo, kot “merdžota po alarmnim sistemom”.

Svoje blodnje prodajaj na bolšjem trgu![/quote]

Daj ne seri. Za svoje trditve imam 4 priče, še vedno žive in zdrave, prisebne in opravilno sposobne. Še ko je kriminalist z dvema policajema prišel na kraj dogodka, je ponovil, da takih s papiriji v avtu niti iščejo ne. Napišejo zapisnik v roku 24 ur – medtem avto že davno čaobao! – in to je to. Pa tudi sicer povprčenih avtov, ki jih pokradejo, nihče ne išče. Iščejo (ali pa iščete, k’nede, sem ti stopila na žulj!) ja, kako izvenserijsko makino, preostali “krš” pa niti pod razno ne.

Zato ti svoje boldnje komu drugemu prodajaj. BTW. naš avto je bil pod alarmnim sistemom, pa z blokado motorja, pa z zaporo volana, pa z mehansko zaščito, pa ….. ni ovir za “profiče”.

Svoje blodnje prodajaj na bolšjem trgu![/quote]

Daj ne seri. Za svoje trditve imam 4 priče, še vedno žive in zdrave, prisebne in opravilno sposobne. Še ko je kriminalist z dvema policajema prišel na kraj dogodka, je ponovil, da takih s papiriji v avtu niti iščejo ne. Napišejo zapisnik v roku 24 ur – medtem avto že davno čaobao! – in to je to. Pa tudi sicer povprčenih avtov, ki jih pokradejo, nihče ne išče. Iščejo (ali pa iščete, k’nede, sem ti stopila na žulj!) ja, kako izvenserijsko makino, preostali “krš” pa niti pod razno ne.

Zato ti svoje boldnje komu drugemu prodajaj. BTW. naš avto je bil pod alarmnim sistemom, pa z blokado motorja, pa z zaporo volana, pa z mehansko zaščito, pa ….. ni ovir za “profiče”.[/quote]

ajutto kakšne buče eni prodajate…pa na koncu najbrž še sami sebi verjamete

Zato ti svoje boldnje komu drugemu prodajaj. BTW. naš avto je bil pod alarmnim sistemom, pa z blokado motorja, pa z zaporo volana, pa z mehansko zaščito, pa ….. ni ovir za “profiče”.[/quote]

ajutto kakšne buče eni prodajate…pa na koncu najbrž še sami sebi verjamete[/quote]

ma lej, misli, kar češ, tvoja stvar. če kdo če upoštevat, bo, če ne, pa ne. kaj smo videi, slišali, doživeli, vemo, za ostale se mi pa fučka.

Si upaš s tem svojim čvekanjem pred javnost?

Da Policija ne išče avtomobilov s papriji??
Med tem, ko se piše zapisnik, so preko zvez obveščeni VSI.

Nihče ne išče (tvojega) vozila kot iglo v senu – ker je žal – še 100 drugih dogodkov v eni noči.

Bodi ČLOVEK in:
– napiši katera Policijska postaja je obravnvala tvoj primer?
– kdo ti je navedel te podatke – imaš podatke policista?
(saj je podpisan na zapisnikih, na UZ, – z njim si najbrž kontaktirala tudi kasneje?)

Ker je v razgovoru popolnoma napačno informiral (tebe), če ni takoj naprej obveščal ??? – pa saj to ni od policista odvisno – ko je poslan na kraj tatvine OA, vsi (OKC) po zvezah zahtevajo, da TAKOJ posreduje osnovne podatke…. OKC – operativno komunikacijski center pa naprej obvešča…

Žal mi je, da so vam kljub vsej zaščiti ukradli avto. Ni pa fer, da širiš svoja mnenje kot edina verodostojna!

Čez 20 let bomo imeli tud mi v računalniku…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Čez 20 let bomo imeli tud mi v računalniku…[/quote]

DRRR saj so pri nas tudi računalniške evidence!

Vsak od nas je nekajkrat EVIDENTIRAN – za prebivališče, za dokumente, za kazensko evidenco, za prekrške……..

So ja, samo vseeno, če kdaj kje vlagaš kakšno vlogo, moraš prinesti en kup dokumentov.
Ali nas imajo za norca al pa ne zaupajo sistemu.

saj v tem je finta….[/quote]

Tudi če imam prometno pri sebi, v primeru kraje ne dobim od zavarovalnice nobenega denarja. 🙂

Ne bo držalo,zakomplicira se pri duplikatu,ker ga potrebuješ za odjavo vozila.zavarovalnica pa izplača ođškodnino šele ko je vozilo odjavljeno.v tem je težava

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close