Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Punto ne potegne, pri 60 000 km že uničene zavorne pl.

Punto ne potegne, pri 60 000 km že uničene zavorne pl.

Prosim vaše mnenje: kupila sem Punto 1.2, ki je bil zadnja leta zelo malo
vozen, ker ga lasnik ni potreboval. Opažam da zelo slabo potegne če je malo
bolj strma pot(moram prestaviti v 4 prestavo). Poleg tega so mi že zavore
škripale, mehanik je ugotovil uničene zavorne ploščice in komentiral da najbrž
kilometri niso realni.

Ima kdo od vaše mnenje o tem? Hvala.

Če je bil malo vozen je lahko kaj za prečistit, cevke za benzin, elektrika za pregledat itd.
Pri km ki jih navajaš pa bi morale bit ploščice že dvakrat zamenjane, odvisno tudi od voznika.

Menjaj bencin filter…sicer pa newem kaj si pričakovala od 1.2 saj je le to kavni mlinček.

Je govora o diskih ali ploščicah. Za ploščice zamenjat so kilometri pravi, za diske pa ne. Masina 1.2 je za po mestu, za izven pa samo za turisticno voznjo.

Ali je normalno da vozilo 1.2 potegne slabše kot vozilo 1.0? Prej sem imela Polota 1.0 in
je potegnil bolje.

Ja možno je, sploh če je bil avto vožen tudi na plin.
HM- mislim da lepo piše ploščice in zavorne obloge zadaj; normalno.! Kot rečeno, zavisi od vožnje, a kljub vsemu so je blizu čas tudi za diske, sploh pri Fiatu.

No sj neke velike razlike v konjih ni.Ima samo Punto za 0.2 večjo prostornino.

Jaz sem pri 1.2 16V menjala ploščice pri 35.000 km. Diski so bili pa pri 60k km še ok, prav tako tudi ostale stvari na avtu.

Kar se moči tiče, je to povsem možno, da je bil polo “hitrejši”. Če imaš 8V motor pa sploh.

Punto 1,2 ne gre nikamor …. ga ima sestra in to je nepremičnina, čeprav je pa res da smo mel na firmi enakega in je šel dosti bolš kot sestrin, tako da nevem kaj reč, naš je že od novega tak …
Ploščice je cajt zamenjat pr 60000 ….

New Report

Close