Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punci smrdijo noge

Punci smrdijo noge

ahc20, stane pa 21€

Noge u lambr pa z ribežnam na odvečno kožo ej tega.

To je pa najbrz najboljsi nasvet…ker najbrz ji druzga ne bo pomagalo…
[/quote]

Ja, samo mora pa vedeti, da se bo potem močneje začela potiti nekje drugje ( glava, pazduhe ). V bistvu začaran krog.

Ze od nekdaj mam probleme z ekstremnim potenjem, dolgo sem iskala in testirala tisoc in eno stvar in po parih letih nasla resitev. Naj si kupi ahc sensitive na spletu in naj si z tem maze stopala. To je edino kar meni pomaga, uporabljam ze vec kot 7 let
Lp

naj vsakič na koncu poje dol spermo, baje pomaga 😂😂😂

Soda bikarbona! Noge vsaj enkrat na dan namakati v vodi s sodo. Lahko jo posuje tudi po cevljih, ki jih nosi in pusti, dokler pac ne obuje…

Kako se to namaže s sodo? se kaj zmeša z vodo? ali se, da ,malo na prst in namaže?
Prosim če opišete.
Hvala za odgovor
[/quote]

Jaz kar suho potrosim in vtrem med prste in podplate vsak dan po tuširanju. Pa nikar spirat potem, ker ne bo učinka.

Najverjetneje gre za problem čevljev, ki niso narajeni iz naravnih materialov. Realno se da pomagat z:
– umivanjem nog zjutraj in zvečer
– stare čevlje bo verjetno treba zamenjat z novimi, ker se je je starega vonja zelo težko znebiti
– v nove čevlje je smiselno vstaviti vložek z ogljem, kupite ga lahko v CCC
– pomagajo tudi spreji, po tuširanju sprej proti potenju nog (DM)
– poleti naj bodo čevlji čim bolj odprti in iz naravnih materialov. Usnje, les (npr cokli).

No trda koža pa pri tem ne igra nobene vloge… jaz imam ogromno trde kože na nogah pa mi nikoli ne smrdijo noge… čevlji ko jih vržem stran so brez vonja…mojemu fantu po drugi strani pa neznosno smrdijo noge …tudi če hodi bos..in nima nobene trde kože…take so kot dojenčkov ritka…

Morda jo pustiš in ti dam kontakt, da spozna mojega bivšega? Namreč njemu so tako smrdele noge, fuj. Pa še tako je bilo, da sva pozimi imela romanco in je prišel v moje stanovanje z zimskimi čevlji, jih sezul in meni je dobesedno celo stanovanje zasmrdelo!!! Sem postavila čevlje na balkon, a kaj, ko mi je usmradil copate. BRUH!

pimpl? Mu je kaj smrdel? Si ga sprejela v svojo čisto dehtečo princesko?

Pomaga edino tak izdelek da se noge ne potijo oz ne smrdijo Obstaja iontoderma in dermadry sistem kjer skozi električni tok ki je varen za uporabo za določen čas onemogiči zlezam znojnicam da opravljajo svoje delo. Sem imel iste težave in samo s tem sem to rešil. Je pa potrebno 2x do 3x tedenski tretma naredit po cca 20min
Iontoderma
Dermadry
Pogooglaj in se prepričaj
Se pa izdelek naroči iz tujine ker pri nas tega ne poznajo
Lp

Mi uporabljamo doma kremo proti potenju nog Lidera od ilirije. Res je ucinkovita ze enih 15 let jo kupujem in je edina stvar, ki res ucinkuje pri nas. Cenovno je zelo dostopna manj kot 3€ in ima vecdnevni ucinek. Res probajte po mojem vam ne bo zal. To je edini izdelek od mnogih preizkusenih ki nam je pomagal pri tovrstnih tezavah. Lp

Rjuhe na spodnjem delu močno smrdijo.

NeMorem

Jaz imam podobne “težave” kot tvoja punca – kaj dosti ne more pomagati. Eno je umivanje stopal večkrat na dan, nenehna nošnja in menjava (nesintetičnih) nogavic, “sušenje” čevljev s tistimi silikagel kroglicami, ki so za vse od hladilnika do mačjega stranišča, v lekarni sem enkrat videla deodorant za noge (tekočina v spreju, ne krema).
Je pa tako, da te zelo obremenjuje in včasih tudi ne gre (ne moreš imeti po 5 parov vsakega tipa obutve, ne moreš nenehno nog umivati na par ur npr. V službi (2x dnevno ni težko), nogavice nositi poleti (ali v petah/balerinkah). Kar se nekaterih (dobronamernih) nasvetov tiče – kako boš s seboj v službo vzel še dvoje petk pa nogavic, si noge umival na stranišču in vse skupaj vzel domov, brez da izpadeš psihični bolnik ali tarča obrekovanja?

Je tudi odvisno kako vzdržuje higieno – pa da dam primerjavo z zadahom: eno je če vsak dan ješ tono česna in si ne umivaš zob, nekaj drugega, če si zobe umivaš 5xna dan, bolestno paziš kaj ješ in prežvekuješ cel dan čigumije kot govedo – nekje je tudi meja razumnega.

Jaz pa ne rabim nič ribat…petke so vedno kot dojenčkova ritka. Na njih še nikoli nisem imela trde kože.

Avtor…to so gljivice. Če niso opazne še ne pomeni, da jih nima, ker ne more stopalo smrdet za brezveze.

Naj si jih namaka v vodi z morsko soljo. Sicer pa, če gresta na morje, boš sam videl kako bo po nekaj dnevih vonj izginil, če bojo noge dosti v vodi.

Meni se tudi ful potijo, pa nikoli ne smrdijo tako kot tu pišete,tako da dvomim da je vzrok v potenju.
Pod pazduho se tudi spotimo, pa se nas zavoha samo, če se ne umivamo.

Hormone dat pregledat.

privat dermatolog ti da injekcijo proti potenju drzi 6 mesecev stane pa 600 eur

Če niso razlog glivice, naj poskusi miradry v dermacentru Rogaška ali Maribor

Zdaj novembra ji še smrdijo?

Tako, kot je že nekdo omenil. Krema LIDERA (za noge), ki jo v Lj. dobiš v trgovini Ilirija ob Tržaški cesti na Viču. Med prsti in po prednjem delu stopala namažeš 2x/tedensko in drži cca. 3 dni. Preizkušeno.

Soda je zelo bazična, bo porušila ph kože ki je verjetno že itak nekaj narobe z njim da tako smrdi. Če s higieno in nego vse štima bo treba počakat na boljše čase in it k zdravniku da se ugotovi vzrok.

Nikoli še nisem zaznal takšnega vonja pri puncah (v moških slačilnicah pri šolski telovadbi pa) razen pri eni, ki je bila “južna”. Pa saj sem videl, kaj dela – po stanovanju hodi bosa, pol se pa kar obuje, brez da bi si jih umila…..te res nimajo higiene, pa mislijo, da nekaj so.

Sumim da ta tvoja punca uživa čebulo, česen, peteršilj, drobnak, čemaž…in podobne žveplene rastline, kadi cigarete.

Takšni namreč izločajo sekretolit skozi kožo in se čuti tisti smrad po česnu, tobaku itd…..

Kakšen moški pa si, ki ne ješ česna in čebule.
Če pa imaš 100 kil pa verjetno tuj smrdis.

Lep pozdrav tudi tebi mona. Pa kaj zdaj. I to je za ljude. Tebi nikoli ne smrdijo noge? Tebi pa verjetno smrdi iz g……a

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close