Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Punce jutri v strunjan med skale na nudisticno bo kaj za pogledat

Punce jutri v strunjan med skale na nudisticno bo kaj za pogledat

Sonce bo in tam bo en moski 35 let. Nagec in poreden. Pozdravite ga naj vam ne bo nerodno. Nastavite se soncu in uzivajte

Vikend perverzije in masturbacije. Da Janša kaj takega dovoli. Si raje sploh ne predstavljam, kako boleče se v spomin mlademu dekletu zareže pogled na ogabnega desca s tisto nesnago v rokah …

Odgovor na objavo uporabnika
En poreden fant, 12.06.2021 ob 08:06

Sonce bo in tam bo en moski 35 let. Nagec in poreden. Pozdravite ga naj vam ne bo nerodno. Nastavite se soncu in uzivajte

Tam ni nobena nudistična, je le neokrnjena narava, ki jo z vsiljeno nagoto onesnažujete.

Tudi jaz pridem. Sem mlad vitek samski fant. 23 let. Tudi jaz bom nag in bom iskal kaksno mlado punco ki rada opazuje.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 12.06.2021 ob 08:45

Vikend perverzije in masturbacije. Da Janša kaj takega dovoli. Si raje sploh ne predstavljam, kako boleče se v spomin mlademu dekletu zareže pogled na ogabnega desca s tisto nesnago v rokah …

A si lejzbika. Saj takih je tam vse polno. Ze tvoj opis pove veliko o tebi. Da si najbrz zafrustrirana s kaksno hudo travmo iz otrostva. A te je fotr zlorabljal in ti ga v usta rinil. Iz zakaj mislis da je 35 letnik ogaben. A to imas v glavi fiksno bolno idejo, da so vsi deci debeli,plesasti,grdi. Takega se pac izognes. V cem je problem. Pa nikjer ni bilo govora o masturbaciji.

Ne sekiraj se ti za mlade punce. Kokr vem, ga pricnejo vlect pr 15 najkasnej, ce ne celo takrat ze seksajo in so vsega navajene. Da bi bil jaz zakonodaja bi te meje vse preuredil, saj ne sledijo vec realnosti.

zakaj pa jansa. Saj ona ima ene 20 let mlajso. On ve kako se stvari streze. Mlade punce se morjo navadit, drgac bodo stare sitne pa frigidne,kot si domnevam ti.

Jaz grem veckrat tja jo nastavit na sonce. Tudi odlicno se pocutim ko kak moski pride in me opazuje saj sem vsa vzburjena. Frigidnice bodite doma , nas ki znamo uzivat pa pustite pri miru. Dokler mi bo narava dala da bom se pohotna

Na monu ni punc, so le dotraajne stare ropotulje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close