Najdi forum

A je bil mogoce kdo zadnje dni v Punatu – camp Pila, mi gremo 15/8/03 pa me zelo skrbi, da ne bomo dobili prostora za kampiranje, baje, da je zelo, zelo guzva.

Lp

Vceraj sta na Krk šla brat in njegova punca. Zvečer sta sporočila, da sta po celem Krku iskala majhen prostorček za njun majhen šotorček, pa sta ga našla edino v Baški v FKK kampu.
Je pa res, da po 15. po moje ne bi smel biti problem.
Lep dopust.

s fantom hodiva ob vikendih na krk, tako za eno noč. no ta vikend sva bila po 2 tednih zopet tam in začudeno ugotovila, da je najin kamp totalno nabit. OK ni blema, saj jih je še dost. Ne morš verjet kok ljudi, na koncu sva se zasidrala v fkk kampu konobe (kjer sva našla prostorček na živem soncu za najin mali šotor – pa fora je ta, da nama je blo vseen kje pa kako, sam da postaviva šotor in greva na plažo ;). ) sicer pa tut jaz mislim, da se bo po 15 počas začel umirjat, tko da uživaj!

lp

Pravkar vrnila iz Pile. Res je GUŽVA. Se zna še kaj umiriti, vendar glede na to, da vreme kar dobro drži … ne vem. Mogoče bo kaj problemov. Kolikor smo mi opazovali ljudi, so dobesedno čakali, da so predhodniki pospravili stvari. Poizkusiti pa seveda ni greh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close