Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Punat na Krku-plaža, senca

Punat na Krku-plaža, senca

Letos septembra bi šli na dopust v Punat na Krku. Apartmaja zaenkrat še nimamo vendar verjetno v tem času ne bo problem kaj dobit.

Bolj me skrbi oziroma zanima kako je s senco v tem kraju in kakšna je plaža. Je primerna za majhne otroke?

Kolikor je meni znano je plaža v samem Punatu nekoliko slabša??? je pa menda boljša tista ne levi strani kampa?? (gledano proti morju) Je to res? Zanimajo me vaše izkušnje in kaj priporočate. Hvala.

Mi smo se v Punatu kopali levo od kampa, na nekakšnem rtu, tam kjer plaža prehaja iz prodnate v skalnato. Sence dajo veliko visoki bori, ko greš v vodo se pa itak lahko sprehodiš tistih 50 metrov do prodnatega dela. Malo bolj je problem, če hočeš ti lepo ležati v senci in gledati otroke, kako se igrajo na pesku. To je tam res skoraj nemogoče.
Plaža v samem Punatu in vzdolž kampa pa meni ni vseč zato, ker je veliko betona in zelo malo sence (tista majhna drevesca, bolj grmovje, s tankimi listki, ki ne dajejo zelo redko senco.

meni ni bila všeč; senco še nekako najdeš, je bila pa v času, ko smo bili tam zelo umazana voda, gužva, zaradi prihajanja in odhajanja plovil, kar precej nemirno morje

To je pa res Jasnak, zaradi plovil in mivke v vodi je v Punatu vedno motna voda. Meni ni bila všeč, pa še vedno je bila gužva. se pa najdejo tudi norci, ki iz marine odhajajo in prihajajo prehitro, naredijo valove ki na plaži z majhnimi otročki niso fajn.

super jaz grem v punat in zdaj mi je padlo vse dol ko sem videla vaše odgovore ,sranje

Malo v tolažbo; Punat je zelo prijetno mestece, posebno zvečer ima en tak poseben čar, …

Mi smo 15 let hodili v Punat in lahko povem same lepe stvari. Mesto je lepo, tudi plaže so urejene,voda ni umazana, mogoče kdaj malo motna (tako kot povsod) senca je, sicer ne čisto povsod, ampak v septembru jo boš imela dovolj, tako, da si se kar prav odločila!! Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close