Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style puljenje/oblikovanje obrvi

puljenje/oblikovanje obrvi

Mene pa zanima, kje v Ljubljani je kakšen dober vizažist oz. kozmetični salon, kjer res obvladajo oblikovanje obrvi? Pa še kakšna cena me zanima zraven…

Že nekaj let si samam pulim obrvi, saj je še kar OK, ampak bi rada enkrat poskusila, kaj bi z mojimi obrvmi naredil nekdo, ki zna 🙂

Aja, pa še to… Kako “zaraščen” moraš priti tja? Imam srednje “debele” obrvi, problem pa je v tem, da niso ful goste, so pa dolge. in ko eno dlako izpulim narobe, je že kriza. Zato me skrbi, da ne bi mogli kaj veliko storiti. Ampak, da bi si pa pustila vse zarasti, pa tud ne gre 🙂

Sončica pozdravljeni,

priporočam vam,da pustite obrvi,naj prerastejo vašo sedanjo obliko.
Vizažist vam bo svetoval,kakšna oblika obrvi je primerna na vašo obliko obraza,oči.Oćala,če jih nosite so zelo pomembna.Dolžina obrvi ni problem,saj jih izkušena roka vizažista najprej previdno postriže.če ste občutljivi,se pred puljenjem s posebnim gelom namaže okoli obrvi.
Ceno mojega oblikovanja obrvi,vam lahko pošljem na vaš mail.Cene oblikovanja obrvi se gibljejo od 15-20evrov(v mislih imam cene vizažistov)

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close