Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Puli (kratek rokav) – kje?

Puli (kratek rokav) – kje?

Živjo!

A je mogoče katera kje videla puli s kratkimi rokavi? Iščem čist preprost puli, tanek material.

Včeri sem iskala, pa nisem našla. Če je katera kje videla, lepo prosim, da mi napiše trgovino.

Iščem pa v Ljubljani.

Hvala in lep pozdrav!

v Zari, BTC, poleg Emporiuma. Več barv na voljo, jaz imam črno.

New yorker,čisto poceni,pa kar vredu material.

O, super ste! Hvala za tako hitro pomoč!!!

Ste mi zelo pomagale, ker sem ravno planirala, da bi šla do BTC-ja pogledat.

Hvala res!

Lep pozdrav!

Jaz sem si zadnjič enega lepega kupila v New Yorkerju in zdaj pojma nimam kako ga kombinirati. Lahko katera napiše kako ona to počen, s čim vse ga kombinira, kako ga sploh nosi….?

Kdaj in kje nosite pulije s kratkimi rokavi? Mene v tem času zebe in si ne predstavljam, da bi bila v službi v kratkih rokavih…

V soboto sem jih videla v Two Way v Hali A v BTC-ju. Imeli so rjave, črne, vijolične.

pod kostimčke. ali pod jopico.

jaz imam pulije zelo rada, imam jih precej tudi s kratkimi rokavi. Kombiniram jih s tanjšimi puloverčki z V izrezom (recimo spodaj črn puli, čez pulover na bele in črne črte) ali bel puli in čez pulover na bele in oker črte, včasih jih dam pod srajčko ali pod kako lepo jopico na zavezovanje, če je toplo pa tudi pod kakšno lepo jaknico. Ko mi zapaše pa se sploh ne sekiram in jih oblečem ČEZ majčko z dolgimi rokavi, recimo dam spodaj bombažno preprosto majčko črne barve, čez pa puli s kratikimi rokavi temno zelene barve (tako dobiš dvojslojni videz), poleg kak lep zelen šal ali kake zelene uhane in se mi to zdi čisto kul kombinacija za dnevni casual videz. Imam jih še pa još in največ jih kupim tudi sama kar v New Yorkerju, nekaj pa jih imam iz mikrofibre, kupim jih pa v Italiji.

Hvala tudi ostalim za pomoč.

Sem že nazaj in če bo še katera iskala, naj povem, da sem jih kupila v Orsayu v Cityparku.

Videla sem jih tudi v New Yorkerju, vendar so bili nekoliko debelejši.

Jaz sem tudi iskala, ker so mi všeč v kombinacijah kot jih je opisala Bibita npr.

Lep dan vsem!

Lp

Vesna* če ni skrivnost za ceno?

c&a – kake barve češ, cena 5,90 tu nekje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close