puder,korektor
Pozdravljeni,
jz bi prosila če mi lahko svetujete kšn res dober puder v kamnu da matira obraz in zdži čim dlje na obrazu pa po možnosti da ne pušča sledi.
imam pa tudi problem s podočnjaki kr nikakor ne najdem korektorja ki bi mi jih res zakril vsi mi zbledijo in so podočnjaki pol spet vidni. Prosim svetujte mi kšnga k res prekrije pa ker odtenk mora bit za rjave podočnjake?
Hvala in LP
Pozdravljeni,
priporočam puder MF Creme Puff, na voljo je v različnih odtenkih, pa tudi takšnega transparentnega imate na voljo. Lahko ga nanašate na samo kremno podlago, brez predhodno nanešenega tekočega pudra, lahko pa ga uporabite za fiksiraje tekoče podlage. Na obrazu ne pušča sledi in naredi lepo žametno polt.
Za rjave podočnjake uporabite rahlo rumenkast korektor, ki bo nevtraliziral rjavo barvo. Ne nanašajte ga preveč, raje ga na rahlo vtrepljajte v predel pod oči, čez pa previdno nanesite tekoči puder. Najbolje z poliuretansko gobico, ki ste jo predhodno malo navlažili. Tudi tekoči puder raje vtrepljavajte kot razmazujte, saj bo zaradi takega nanosa puder tudi obstojnejši in prekrivnejši.
Jadranka
Pozdravljeni,
sledi bo puščal skoraj vsak puder, saj se ob drgnjenju po oblačilih žal to dogaja. Preizkusite lahko tudi IsaDorine pudre v kamnu ali prahu, so odlični fiksanti. Prv tako je pri omenjeni kolekciji odlična izbira korektorjev, ki vam bodo v pomoč pri prekrivanju podočnjakov. Bodite pozorni , da na predel pod oči ne nanašate predebelih plasti, saj boste tako dosegli ravno nasprotni učinek.
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.