Puder
Rada bi nasvet kateri puder je dober, da se fino razmaže, da dolgo drži in po možnosti da ne pušča madežov? Ali bi bilo bolje upo. tonirano kremo? Ali se je pred pudranjem pametno namazati prej z kremo in po pudru še z pudrom v prahu?
Puder bi uporabljala le zato, ker je zimski čas jaz sem pa zelo bleda, kožo imam lepo, brez mazoljev.
Za odgovor najlepša hvala.
Pozdravljena
v zimskem času je res dobro uporabljati puder, tudi če se drugače ne pudrate. Puder je podaljšana roka nege in ne samo lepotilno sedstvo. Je zelo dobra zaščita kože za zimske dni. Seveda je najprej potrebno nanesti dnevno, zaščitno kremo in nato tekoč puder (izberete ga na svoj tip kože, probajte nov MF pudrer AGE RENEW). Barva naj bo čim bolj podobna tenu kože, bledoličnost pa razbijete z ustreznimi blašerji. Za boljšo obstojnost pa še puder v kamnu ali v prahu. Videz kože bo tako lep in predvsem zaščiten.
Jadranka
Pa ta MF je preveč poceni zadeva za mlado kožo.
Če kaj daš na sebe in se zavedaš, kako pomembno je, da paziš kaj daš na obraz, potem riskiraj malo več in si nabavi Dior ali kaj podobnega, recimo tudi Chanell je vredu in podobne firme.
Če ne boš pazila na obraz zdaj, dokler je koža še lepa in mlada, bo potem prepozno! Jaz dam raje denar za vredu kozmetiko, pa malo manj za cunje, se mi zdi bolj pametno.
Pozdravljena Clementina,
sem mnenja, da je za kožo prvotno treba poskrbeti z nego in sicer z dobrimi kremami in celostno preparativno nego. Šele v drugem planu so ličila. MF ličila se mi zdijo zelo kvalitetna za ceno ki jo imajo, predvsem za povprečno uporabnico. Dior kozmetika je kvalitetna, vendar pa ponuja MF kvaliteto za ugodno ceno, kar se mi zdi zelo vredu.
Sama uporabljam veliko izdelkov MF in sem z njimi zelo zadovoljna.
Sicer pa kakor se kdo odloči. Draga kozmetika še ni zagotovilo, da bo ustrezala naši koži.
Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.