Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style puder – znojenje

puder – znojenje

Kako gre skupaj puder in sonce? Ko je vroče, se moj obraz disti poti, sploh nad zgornjo usntnico.- Zaradi težav s kožo bi čez poletje tudi uporabljala puder, vendar ne vem, kako to potem izpade ….
Prosim za kakšen nasvet!

Tudi jaz imam te težave…ful mi je hitro vroče, sploh nad usti se skos brišem…svetujem ti da si na sončku in boš hitro po obrazu rjava in ne boš rabila pudra…če te moti svetla koža pa hitro v solarij….jaz se poleti nikoli ne pudram, ravno zaradi teh stvari.

Odvisno kateri puder uporabljaš. Če je dovolj kvaliteten in če ga ni preveč, potem se ti znojne kapljice ne bodo delale. Preverjeno.

Raje kot solarij uporabi samoporjavitveno kremo za obraz, kakšno bolj light varianto za začetek…

Tudi sama se pudram in sem imela enake težave, dokler mi ni lani promotorka v Muellerju svetovala Isadorin bronzer oz. kompaktni puder in tekočo podlago, ki ju kombiniram in se mi koža prav nič ne masti. Je pa tudi super, ker so vsi Isadorini izdelki brez dišav in hipoalergenski, tako da toplo priporočam, da si narediš nego obraza oz. uporabljaš tudi kremo, ki kožo ne masti in potem nanjo naneseš puder, sama imam Lift&Cover in potem s čopičem naneseš bronzer oz. kompaktni puder in to je to:-)

Pa lep vikend

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close