Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek puder v prahu

puder v prahu

Kateri puder v prahu mi priporočate, da je obstojen in da naredi lepo polt

Jaz sem nekaj let nazaj uporabljala Sans Soucies (ne vem če sem prav napisala) puder v prahu, tak z nekimi mikro delci , zelo lepo polt naredi vendar se mi zdi tak način ličenja bolj primeren za večer pa še koža mora biti maksimalno navlažena, da lepo zgleda. Na svoje zadovoljstvo pa sem pred kratkim odkrila Nivein Skin like finish- zelo zadovoljna, primeren je tudi za dnevno ličenje…Seveda je potrebno omenjene izdelke, ki so tudi cenovno ugodni uporabiti v bolj asketskih količinah drugače boš kot izložbena lutka.

Jaz imam Art Deco, pa tale Nivea je baje O.K.-ima moja mami.

Jaz jih uporabljam tudi čez dan, ker naredijo zelo lepo polt. Jih pa dajem na obraz z blazinco, ne s čopičem, ker s čopiči ponavadi preveč “namažem”.

Še rajši imam pa pudre v kamnu, kar je v bistu isti šmorn, samo zbiti so, pa se lepše namažem.
lp

Meni so pa najboljši pudri v stiku, primerni so tudi za bolj suho kožo.

Trenutno imam MF in Lorealovega in oba sta OK.

Enkrat sem kupila iz radovednosti tale Quick Stick ali kaj je že od Loreala, pa mi je še bolj izsušil kožo, pa tud efekta ni blo ravno ne vem kakšnega, razen ogrcev, tko da me tale Loreal ne prepriča več.

Od tekočih pudrov sem najbolj zadovoljna z Lancomovin T. Idole, čeprav zaradi težav s kožo večinoma uporabljam Clinique pudre.

Chanel je zakon! Ne gre v pore in ne izsuši kože. Ker je super fin prah, da zelo prefinjeno polt. Jaz sem z njim nadvse zadovoljna.

Irena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close