Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style puder – samo tekoči

puder – samo tekoči

Ali obstaja tekoči puder oz. poltekoči, ki je sam dovolj za make-up. Malo sem zakomplicirala. Namreč navadno se da najprej tekoči puder nato pa puder v prahu. Jaz bi pa rada imela tom vse združeno v enem. A to obstaja?

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

Živjo!

Ja mislim, da lahko uporabljaš samo tekoči puder in da ti ni nujno treba dati čez še pudra v prahu ali kamnu.
Tekočih pudrov pa imaš na tržišču res veliko od poceni do ful dragih … Probaj kaj od Revlona, IsaDore … Lp

Meni je bil (že nekaj časa nazaj), všeč MaxFactorjev v sticku. Ne vem če ga še prodajajo. Drugače je pa full dober tudi L’Orealov Ideal Balance in Revlonov Color Stay-Lite.
Če se ti pa koža precej masti, pa še kakšnega v Kamnu – tko za vsak slučaj v torbici!!

Tudi jaz uporabljam Maxfactor stick. Super, samo se boš po vsej verjetno svetila. Zato pa zelo dobro prekriva. Tele variante pudrov v škatlici kot puder v kamnu, ampak z drugačno gobico (ki jo včasih lahko tudi zmočiš za boljši učinek) so dobre, samo pri meni se ni obneslo, ker ko si ga razmazal do konca, da je zgledalo, si bil že čisto rdeč od drgnjenja. Nekatere jih imajo pa zelo rade. Imaš pa skoraj od vsake kozm. hiše – tudi Maxfactor.

The beauty starts with nails :-)

Če nimaš preveč suhe kože, ti priporočam Lorealov Cashmere Perfect.

ja seveda lahko uporabljaš le en puder, samo pravega moraš vzeti za tvoj tip kože (suha, mastna) in kakšno prekrivanje želiš.
Chanel ima celo paleto pudrov in jaz jih uporabljam že leta in so mi the best. Tudi jaz imam rada le en proizvod, zato mi je dovolj že tekoči puder. Meni so tudi odlični kremasti pudri: zgledajo kot kompaktni, ampak so mazljivi in se lepo porazdelijo po koži in imajo isti učinek kot tekoči, le da so v osnovi v drugačni obliki.
Lp

Irena

Četudi obstaja, je bolje, da imaš ločeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close