Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PSIhoza

PSIhoza

Zdravo, sprešujem, če ima morda kdo od vas diagnosticirano psihotično blodnjavo motnjo.
Ne govorim o shizofreniji.
zanima me kako se je začela vaša motnja in kakšni so bili simptomi, prvi znaki.In kako je sedaj.

Zdravo, a ne bi ti prej povedal koliko si star, kakšne imaš ti simptome, težave. Pa se bo še kdo mogoče odprl.

Nimam še diagnoze, vendar grem ponjo jutri, oziroma jutri stvari zaupam terapevtu. v tem tednu pa bo najbrž potrebno do psihiatra.
Trenutno čakam, da se mi bo zmešalo, sem anksiozna in strah me je diagnoze, predsodkov in zdravil. Dosti sem brala o tej temi in sem si samodiagnosticirala to motnjo.

Ce se jaz samodiagnosticiram imam vsaj raka, če že ne vsega, kar Google ponuja. Ne bi morda raje izhajala iz tega, da je vse v redu in gre za epizodo malodušja? Pa pusti profijem, da ugotovijo, kaj je res in kaj ne.. Toliko časa boš letala po mnenja, da ti bo en iz ljubega miru potrdil lastno diagnozo…

kaj pomeni tvoj nadimek?

Nič, ni to, da bi si mislila, da imam eno oko. 😉 To ne…
Zgolj naključje.

Jo kdo ima? Kako shajate z njo? Se zdravite? Katera zdravila?

Ne razumem, kaj je s tabo narobe. Čakaš, da se ti bo zmešalo? Od česa pa? Od anksioznosti? Če je to problem, te bodo že porihtali, nič se bat.

Ne razumem, kaj je s tabo narobe. Čakaš, da se ti bo zmešalo? Od česa pa? Od anksioznosti? Če je to problem, te bodo že porihtali, nič se bat.
[/quote]

Verjetno so jo že. 2 leti nazaj, toliko je stara tema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close