Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psihološki testi (zaposlitev)

Psihološki testi (zaposlitev)

Zdravo!

Je imel kdo pred kratkim testiranje za službo? Jaz imam ta teden in me zanima, če kdo napiše kako je bilo, mogoče imate kakšen primer testa? Vem le to, da traja 3 ure.

Gre za zaposlitev na banki.

Hvala, lp

V bistvu je to test, kjer pišeš, kako bi reagiral v določeni situaciji oziroma kako bi jo rešil.

Če gre za zaposlitev na a banki, 3 ure barvaš krogce, in podobne zadeve. Zelo ubijalski test. Saj meni je bil.

Vsaka firma ima svoje teste, glede na potrebe in delo. Pa ne splača se goljufat in dati neresnične odgovore, ker se izdaš drugje.

Jaz sem tudi imela podobne testiranja. Vključevalo je umske, logične in vidne sposobnosti. Tako sem morala ugotoviti, kateri krogec je najbolj izbočen izmed štirih. Ugotoviti, kateri kvadratek je večji,…
Morala sem obkrožiti katera moja lastnost-dejanja, me bolj predstavlja, od že napisanih dveh. Tega je tudi bilo cela stran. Tukaj izmed teh neštetih vprašanj izluščijo tvoj karakter.
Bila je tudi ena stran računov. Množenje, deljenje.
..

traja dolgo ja…na koncu so poslali še ostale ven in mi, ki smo bili za delo na banki tam, smo dobili v reševanje še eno polo računanja. Tačas pa je psihologinja že obdelala rezultate in na koncu je sledil še pogovor z njo…. Goljufat oz fejkat res nimaš kaj, pač rešiš kot najbolje znaš in to je to.

Bil sem pa na UKC Kliničnem inštitutu za medicino dela, prometa in športa….. Poljanski nasip…

Sem delal za delo pod stresom. Zabavno, kot strela:-/ Tri ure skupinsko in individualno kakšno uro, mogoče uro in pol, ne vem več.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Exam

Samo, da ne bo kaj takega 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close