Psihiranje na štrikcih in nove grožnje
yram, 18.10.2021 ob 19:23
Anonimno 5567, 18.10.2021 ob 15:49
psiho vojne še ne bo konec, 18.10.2021 ob 15:04
Anonimno 1872, 18.10.2021 ob 14:51
Če je zate to iztrebljajoča vojna, potem mi je žal zate. Ko pride prava vojna ne boš preživela niti dneva.
ne drmaj. Vem kaj je prava vojna, sem potomec nekoga, ki je to pravo vojno dal skozi in mi je izpovedal vse in še več.
Preberi si tale komentar sodelujočega v temi,pa se zamisli – stroka NE DAJE na PCR teste okuženih cepljenih, ker ima očitno prepoved:
Citirano:
Preminuli 85.letni Collin Powell je bil pa polno cepljen…
Piše, citirano: was fully vaccinated….., konec citata
https://www.cbsnews.com/news/colin-powell-dies-84-first-black-secretary-of-state-covid-19/
“Powell, the first Black secretary of state and the former chairman of the Joint Chiefs of Staff, was fully vaccinated, his family said in a post on his Facebook page.”
https://www.facebook.com/GenPowell/posts/10159730388391719
POLNO je bil cepljen. Znak, da testna cepiva preventivno ne delujejo. Ruska ruleta.
Hvala, ker si dokazal, da si totalni imbacil. Nesposoben do konca.
Prvo mi prlepiš komentar iz 24ur kot dokaz za svojo trditev.
Potem mi pa Colina omenjaš.
Kaj pa če bi šel pogledat koliko je bil star in katere bolezni je imel?
Pa to je prizadeto. In takšni imate podmladek potem.
Še vedno drži. Ti ne bi v vojni ure preživel, kaj šele dneva.
Tudi umrli od kovida so bili stari in bolni. Koliko mladih in zdravih je dejansko umrlo od kovida.? Frizirate informacije kot vam pase. Daj si dopovedat, da te cepivo ne sciti pred korono. Tisti, ki je zdrav in mlad bo tudi korono lazje prebolel bil cepljen (ima miznost stranskih ucinkov) ali ne. Star in bolan bo imel pa tezji potek bil cepljen ali ne. Kaj imate od lazi in zavajanja.? Upam da ti vsaj placajo trol neumen, nesposoben. Mislim res kere bolane fore so to, da imajo vsi necepljeni tezji potek in nujno umrejo od korone. Ce bi bilo temu tako bi bilo mrtvih v slo vsaj 100 tisoc in ne 5 tisoc starcev. Tudi njih je skoda. Pa saj vam trolom oz podrumskim ovcam tudi ovce ne verjamejo vec. Konec je kletni majmuni.
Samo njihovega fašističnega firerja je treba zapreti, pa bodo njegovi kletni majmuni pocrkali.
Forum je zaprt za komentiranje.