Psihiatrija – forum
Bilo bi nekoliko smešno, če bi si ljudje dovolili soliti pamet od nekoga, ki na netu išče, česar ni sposoben najti v reali. Priznaj raje, d asi glede odnosov med spoloma šolarček in se ne delaj preveč pametnega. Bodi ponižen, pa ti bom nemara pomagal.[/quote]
Jaz pa ne razumem, kako si lahko kdo sploh naredi tako optimističen načrt, da bo TU na forumu koga našel? A to gre???:)
Bilo bi nekoliko smešno, če bi si ljudje dovolili soliti pamet od nekoga, ki na netu išče, česar ni sposoben najti v reali. Priznaj raje, d asi glede odnosov med spoloma šolarček in se ne delaj preveč pametnega. Bodi ponižen, pa ti bom nemara pomagal.[/quote]
“Pomagal” že, ampak prej mu še kaj povej o tem, kakšni so tvoji odnosi predvsem z ženskami, da bo vedel v kaj se spušča. :))
Res kdo je kje … preko pokrajine poteka dolg zid. Z vsake od strani tega zidu se približata osebi, ki gledata drug na drugega in si oba naenkrat mislita : “Evo ga reveža ujet je za zidom, jaz pa sem zunaj in svoboden … “[/quote]
To je pa dobro. Lepa prispodoba.
Se je v meni prebudil spomin na Matrico, na tisti trenutek, ko se Keanu proti koncu filma “zbudi” in vidi, da je treba stvari samo drugače “videti” in naenkrat drugačne stvari tudi so.
Taki, da za razliko od tebe ne rabim dajat oglase na portale, da kakšno spoznam.[/quote]
S tem nisi nič povedal o odnosih, kvečjemu o sebi.
Si se ti vpiknil vame ( spet ) ali jaz vate??? Nehaj mi težit, če ne preneseš mojega načina komuniciranja.[/quote]
Ne vem, zakaj temu rečeš, da sem se vpiknil, pa da ti težim. Imaš slabo vest? A ne znaš normalno debatirat? Jaz prenesem tvoj način, ti očitno bolj slabo mojega, če me naganjaš. 🙂
Slabo vest bi moral imeti kar ti sam, saj za razliko od mene baje nisi samski, tukaj se raje prerekaš z mano, kot da bi se ukvarjal s svojo žensko. In ti boš meni predaval o odnosih? To je bilo retorično vprašanje…
Ne zamudiš nobene teme, da ne bi novim uporabnikom nekaj “pojasnjeval” v zvezi z mano, ti, ki si zaradi nesposobnosti stikov z ženskami v živo le-te bil prisiljen iskati preko raznih portalov, kar opevaš na forumu, najbrž pa to še vedno itak počneš, česar pa ne boš priznal, saj bi rušilo mit o “uspešno vezanem ” tipu, za kakršnega se predstavljaš.
Jaz se ne prerekam. Spider, saj ti ne predavam, samo opomnil sem te, preden ponudiš pomoč komu.
Madona no, tvoja domišljija okrog moje zveze je trdna kot kitajski zid, žal pa tudi totalno zavita v meglo. 🙂
Spider tebi lahko vse priznam, ampak samo na privat. Nerad širim laži, ampak če jih že nekateri morajo slišat, naredim tudi to…. :))
Forum je zaprt za komentiranje.