Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Psihiatrija – forum

Psihiatrija – forum

Dobra dva tedna nazaj sem se prvič prijavil na ta forum in prav hitro sem dojel, da jedro dogajanja vzdržuje pri življenju peščica stalnih piscev, za katere se počasi že sprašujem, glede na vsakodnevno intenzivnost njihovih reagiranj na vse živo, če imajo sploh še čas za osebni ” real – life ” …
Eni ste me že pošteno nasmejali s svojimi odbitimi in provokativnimi komentarji ( večinoma moški ) . Potem pa na določeno provokacijo odreagira “smrtno resno” kakšna ženska in dogajati se začne štala…
Priznam, tudi mene je že potegnilo v kakšno pretiravanje, ampak realnost je takšna, da če hočeš, da “ogenj” gori je treba od časa do časa podrezati po žerjavici in dodat kakšno poleno …

Če bi nas kdo zvlekel izza zaslonov in soočil na kupu, na odprtem prostoru, brez varnega zavetja anonimnosti – bi bile to še vedno iste osebe, ki se mi počasi izrisujejo po več prebranih komentarjih dotičnega pisca .. Domišljija pač ustvarja neke podobe in karakterje … Nekateri izmed vas verjetno odražate sebe v realnosti, nekateri pa se mi zdite, kot da se še iz varne anonimnosti izrisujete podobo nekoga drugega …

Tako da se ne motim, če rečem, da je tule vse od iskrenosti pa do kolektivne psihiatrije …pa to s psihiatrijo mislim bolj v dobrem pomenu te besede, da me ne bi kdo narobe razumel.

Jaz nimam nobenih težav z virtualo. V živo sem popolnoma enaka kot tu. Zakaj forum? Vedno me je zanimalo, kaj o določeni stvari mislijo drugi. Rada se pogovarjam v reali in rada pišem tu.

Potem pa ne drezaj po žerjavici in ne meči še ti polen nanj,kaj hitro se ti lahko zgodi da pristaneš z nami.

Pr men ne boš nič uspel “pogruntat”. Mesec, dva, visim gor, potem se pa že naveličam vsega in spet izginem dol za približno pol leta, dokler se spet ne najde nekdo, ki me “zvrcne” s privatnim sporočilom : kje si ti, kaj delaš, nč te ni za vidt :> Tako kot vsake stvar se tud tega foruma počasi naveličaš ( vsaj jst ) Kmalu bo spet prišlo do tega, ker vidim, da je situacija še vedno ista, kot je bila pred leti. Še zmer so med nami isti uporabniki, z istimi nasveti, ki so jih pisali dve leti nazaj. Zakaj je temu tako pa mislim, da mi sploh ni potrebno razlagat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ker se še vedno nisi nič spremenil. Še vedno razmišljaš enako in še vedno vse dojemaš enako. Si ti tudi tako razumel? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lepo, da si se tako hitro našel v mojem komentarju. Mogoče pa je še upanje zate :>

Samo te Marko res zasleduje 100 na uro ej….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Marko zasleduje vse. Dvomim, da je kakšna tema, kjer ne bi on komentiral vsega in vse.
Odprem majhen del tem, ampak vedno so notri Markovi komentarji. Pa če je tema izrecno napisana, da naj svoje izkušnje povedo samo ženske, je največ Markovih komentarjev.

A ne ga lomit no, sej sem še temo odprl o tem. Kaj mistle, da sm si izmislu vse ? LOL

Model išče moje komentarje. On se ne logira v temo, ki mu je zanimiva, on se logira v temo, kjer vidu desno vzdevek – Sadni. Potem pa klikne gor in še preden do konca prebere moj komentar že klikne citiraj. Zato pa tud dobivam nazaj te enovrstične stavke. It makes sense a ?

Res je, pazite kaj pišite in bodite pridni, če ne bo šiba pela. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Markofobija? :)))

Bilo kuda, Marko svuda. :))

Pa na dopust ga ne pozabiti vzeti zraven. 🙂

Pa na dopust ga ne pozabiti vzeti zraven. :)[/quote]

Marko je že del tiste torbice za prvo pomoč, ki jo imamo v avtu. :))

Kot oseba, ki tipka tukaj se grem “delanje” nicka … virtualne osebnosti — kot kakšen dramski, filmski — skratka izmišljen lik ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če bi se kje dobili (nekateri smo se že) bi zelo lahko na isti način se pogovarjali, kot se pogovarjamo tle gor. Fajn je, ker ne rabiš se skrivat in igrat neko sramežljivost, če si preko foruma itak že vse (o sebi) povedal.

Potem bi jaz lahko mirno prišla izza zaslona, ker slabša kot sem, skoraj ne bi mogla biti, kajne?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če bi se kje dobili (nekateri smo se že) bi zelo lahko na isti način se pogovarjali, kot se pogovarjamo tle gor. Fajn je, ker ne rabiš se skrivat in igrat neko sramežljivost, če si preko foruma itak že vse (o sebi) povedal.[/quote]

Daj no, it, on išče normalno sexy pošteno deklino,. ne teh potrebnih izcuzanih nemogočih monovk, brrr, se vedno strese ko prebere kaj ženskega. Boji se nas, madona, boji!!!! Buuuhuuuuu

🙂

Če bi se kje dobili (nekateri smo se že) bi zelo lahko na isti način se pogovarjali, kot se pogovarjamo tle gor. Fajn je, ker ne rabiš se skrivat in igrat neko sramežljivost, če si preko foruma itak že vse (o sebi) povedal.[/quote]

Daj no, it, on išče normalno sexy pošteno deklino,. ne teh potrebnih izcuzanih nemogočih monovk, brrr, se vedno strese ko prebere kaj ženskega. Boji se nas, madona, boji!!!! Buuuhuuuuu

:)[/quote]

Kdo kaj išče? Jaz več nisem na tekočem… 🙂

…z namenom najti žensko za seks in druženje…Ko si ugotovil, da to ni tako lahka naloga, kot si si zamislil, si se prelevil v zagrenjenega komentatorja drugih komentatorjev…Če nisi zadovoljen s svojim spolnim in siceršnim življenjem, se bolj posveti reševanju tega, psihoanaliziranje drugih ti ne bo prineslo sreče..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja in ?
Samo, da jaz nisem zagrenjen, zate pa to težko trdim …

V dopoldanskem prostem času so bolniki psihiatrične klinike plezali po drevesu. Ko je bil čas kosila je k drevesu pristopil bolničar in jim rekel:
“Pojdite z drevesa! Kosilo bo čez pet minut!”
“Kako naj gremo dol, če smo pa listi!” se je zadrl na bolničarja eden od bolnikov.
“Kaj pa počnejo listi na drevesu, če je pa zima!” jim je rekel bolničar.
“Vsi bolniki so popadali z drevesa, le eden se je krčevito oklepal veje.”
“Kaj pa ti?” ga je vprašal bolničar. “Ali nisi slišal, da je zima?”
“Sem. Ampak jaz sem zimzelen!”

Tukaj nas je veliko zimzelenih:). Ostali so že popadali in so zunaj (hmm ali notri….kdo je pravzaprav kje?).

That’s cute.

Ne razumem pa tega o forumaših zimzelenčkih… češ, da vztrajamo preddolgo?

Res kdo je kje … preko pokrajine poteka dolg zid. Z vsake od strani tega zidu se približata osebi, ki gledata drug na drugega in si oba naenkrat mislita : “Evo ga reveža ujet je za zidom, jaz pa sem zunaj in svoboden … “

smisel rojstva je v umrljivosti.
Pohitite, dokeler so pokopi poceni

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Dolocene neimenovane bomo kr v grape zvalil da se izognemo stroskom. Itak nimajo nikogar ki bi jih ibiskoval k so orevec slabga nardila se za casa ziljenja…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close