Prvič v nudistični kamp
Ne rečem, da bi moral bit šotor “ekskluziven” v kampih. Ampak s temi ogromnimi prikolicami in še večjimi avtodomi izginja tisti čar bivanja v kampu, ko so še prevladovali šotori. In nekako mi ni fajn postavit šotora nekam, kjer so okoli mene samo avtodomi. To je pač moje mnenje.
Kar se pa golote tiče, nisem še nikoli videla, da bi komu težili, če ni gol na plaži (čeprav se tudi skoraj ne spomnim, da bi kdaj videla koga, ki ni bil). V lokalih nisem videla golote, prav tako se oblečen hodi v trgovino. Ne verjamem, da te bo kdo preganjal, če boš par dni v spodnjem delu kopalk.
In kar nekateri pišejo, da se moraš slečt že kar na recepciji, je tudi neumnost. Jaz pridem v kamp zmeraj oblečena, prav tako grem oblečena na sprehod iz kampa i se taka tudi vrnem in se slečem v šotoru, ne že kar na recepciji.
[/quote]
Kdo je pa rekel, da smo se slačili na recepciji. povedala nam je, da je fkk kamp, kjer obleka ni zaželjena. Kontrolirali so pa na plaži. Ženske s spodnjim delom so tolerirali, verjetno zaradi menst. Moški pa so morali biti na plaži izključno nudo.
Kdo je pa rekel, da smo se slačili na recepciji. povedala nam je, da je fkk kamp, kjer obleka ni zaželjena. Kontrolirali so pa na plaži. Ženske s spodnjim delom so tolerirali, verjetno zaradi menst. Moški pa so morali biti na plaži izključno nudo.
[/quote]
Ja saj zato pa greš v nudistični kamp, da si gol, ane?
Mene bolj zanima mnenje tistih ki niso zadovoljni 🙂
Kje je meja da si zadovoljen?
[/quote]
Čudi me, da so nekateri nezadovoljni sami s seboj. Taki običajno niso niti z drugimi, z drugo besedo jamrači. Si tak ko si in tak se moreš sprejet, da lahko živiš življenje brez obremenjevanja. Tisi, ki se ekirajo o svojem izgledu, joj, kako šele morajo komentirati druge, neidealne, oziroma se obremenjevati z njihovim izgledom.
S partnerjem načeloma ne hodiva v nudistične kampe, ker imava druge možnosti golega kopanja, ampak kar sva pa bila na nudističnih plažah, bi rekla, da boš izstopala samo, če si izrazito lepa ali imaš 150 kg in več ali če imaš sramne ustnice do kolen, moški pa, če ima daljšega od 26 cm (mlahav je ustrezno krajši, ampak še vedno impresiven) ali krajšega od 4 cm, da se ga torej sploh ne vidi in misliš, da je tam ena mala ličinka.
Ostalo imaš pa celoten spekter tako kot na klasični plaži in klasičnih kampih.
Tisti ki nimamo najlepše postave, oblečeni izgledamo kot izgledamo, ampak še najlepše izgledamo goli.
Vsak človek izgleda najlepše brez vsega.
[/quote]
No, vsak pač ne. 🙂
S partnerjem načeloma ne hodiva v nudistične kampe, ker imava druge možnosti golega kopanja, ampak kar sva pa bila na nudističnih plažah, bi rekla, da boš izstopala samo, če si izrazito lepa ali imaš 150 kg in več ali če imaš sramne ustnice do kolen, moški pa, če ima daljšega od 26 cm (mlahav je ustrezno krajši, ampak še vedno impresiven) ali krajšega od 4 cm, da se ga torej sploh ne vidi in misliš, da je tam ena mala ličinka.
[/quote]
sem znotraj 4-26cm 🙂
potem sem čist primeren
[/quote]
A pol z majhnim ni za iti v fkk kam?
Nisem tega rekla, napisala sem le, da v tem primeru izstopaš iz sicer zelo pisanega nabora ljudi in posameznih delov telesa vseh velikosti in oblik. Če imaš majhnega, vsaj ni tako očitno, ko/če ti stopi – ne vem, če sem te kaj potolažila.
[/quote]
Če ti stopi, po domače, se ti dvigne, ga lepo z brisačo prekriješ. Nič neobičajnegav fkk. Nekateri celo ne skrivajo tovrstnih akcij. :)))))))
sin bo star 11 in noče v tak kamp, tudi meni ni več prijetno, da bi se dekla pred 11 letnim sinom. To se mi sploh ne zdi prav.
Zato gremo samo s ta malim sinom. 7. Pa še to bom videla kako bo v dani situaciji. Morda bom gola samo tisti čas, ko bom šla v morje.
Da bi pa šla še z drugo družino, s tem da bi tudi druga družina imela otroke.. ni šans. Ni variante.
To se mi zdi čisto izprijeno in narobe. Otroci do max 6 – 7 let, kasneje je to za moj okus narobe.
Forum je zaprt za komentiranje.