Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prvič se odločamo za dopust v Portorožu

prvič se odločamo za dopust v Portorožu

Ulica, kjer bi stanovali se imenuje pot pomorščakov. Je to daleč za peš do prve plaže s senco?

Tudi peš lahko;). Poskusi….

Z mojim dragim sma šla na izlet v Koper, Izolo in Strunjan. V Strunjanu sma se potem tudi kopala.
Bilo je res fajn.
V Portorožu je tudi lepo,samo gužva pa taka,da tam ne grema več.

Skoda, da niste v Belvederju, nad Izolo. Hotel in apartmaji, preizkusano. Oboje odlicno!!! Bazen, brezplacen avtobus do plaze, odlicna hrana, veliko animacije in zelo blizu, do Portoroza!

Se strinjam.
Toliko kiča in plastike made in China, kot sem videla na večerni promendi v Portorožu nisem videla nikjer drugje.
Vse je tako natrpano in ceneno, da mi ni jasno kako se lahko Portorž imenuje MONDENO letovišče?

Če je veliko kitajske robe, je popolnoma po pravici mondeno = svetovljansko. To ne bi bilo, če bi bila samo slovenska roba tam 🙂

Mi smo bili večkrat v Fiesi – je na drugi strani Portoroža. Tam je trava in tudi precej sence, mogoče pokukajte še tja. Samo ker ste nastanjeni drugje, boste najbrž morali plačati parkirnino, razen če greste peš – ampak po soncu je malce daleč.

Kako je tam, gužva? Mivka, pesek, kamen?

Hahahaha, meni ste pa smešni s temi vprašanji o trgovinah, gostilnah, apartmajih, plaži. Itak je vse en SHIT :-)))

Ni res, da je vse en shit. Na slovensko obalo hodijo tudi tujci. Ne vem, če bi še hodili, če bi bilo vse en shit. Hrvaška pa je dvignila cene. In res je, v Mercatorju na obali so iste cene kot kjerkoli drugje v Mercatorju v Sloveniji. Kot sardele pa ste lahko tudi kje drugje, ne samo v Sloveniji. Bolj se gre za to, da ne vidite kakšnega poznanega, ker hočete mir. Ah, saj itak boste šli na Hrvaško, pa bo na naši obali mir. 🙂

V Portorožu boš plačevala vsem samo slovencom najmanj,ker jih je zelo malo. Bolje Hrvatom kot pa Albosom.

Če je 300 metrov od morja je sigurno v klanec. ravnina je le kolikor je glavne ceste….

Če je bistvo (nik avtorja) , da raje Slovencu kot Hrvatu, potem pa res ne boste zdaj škrtarili pa cenejše variante iskali a ne? v Mercatorju pa sploh nič ne kupiti, je v hrvaški lasti….

Se strinjam.
Toliko kiča in plastike made in China, kot sem videla na večerni promendi v Portorožu nisem videla nikjer drugje.
Vse je tako natrpano in ceneno, da mi ni jasno kako se lahko Portorž imenuje MONDENO letovišče?
[/quote]
Kje si pa to slišala, da naj bi bil Portorož mondeno letovišče? Mogoče za koga, ki celo življenje ni pokukal iz svoje vasi. Morda Portorož želi biti monden, je pa seveda svetlobna leta daleč od tega. Vsakemu, ki je bil vsaj malo naokoli po tujini, je to najbrž jasno.

Za Opatijo bi pa lahko rekli, da je mondena!

Zakaj hudiča babe rinete na morje v glavni sezoni! In potem tukaj sprašujete, kje je senca? Za gugla še niste slišale?
Ker vam ni biti pretežni del dneva v apartmaju ostanite doma!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close