Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prvič sama na letalo Ljubljana-Perth

Prvič sama na letalo Ljubljana-Perth

Pozravljeni,
res rabim nasvet, prvič grem sama na letalo in ne nekam blizu ampak kar se da možno daleč, hvala bogu sem usaj dobre povezave dobila.
1. problem je da me je res strah letenja, kr čutim tesnobo. 🙁 Fant mora iti prej, jaz pa ker sem oklevala nisem dobila več prostih letov. Ljubljana-Zurich-Abu Dhabi-Perth kaj naj rečem srečno sami sebi.
Pojma nimam kaj moram narediti, vem da se gre na okence da dobiš karte pa oddaš prtljago, ostalo pa NIMAM POJMA! Taka panika me grabi da je joj, kaj šele bo v Zurichu in Abu Dhabiju…. to bo katastrofa… 🙁 Do Zuricha grem z Adrio, naprej pa z Emirates letalsko družbo a to pomeni da moram na vsakem letališču skrbeti za svojo prtljago (jo iskati in kasneje spet oddati) ali sami poskrbijo da gre naprej na pravo letalo? Mi lahko kdo napiše ker nimam pojma kako sploh poteka, kaj ko pridem na druga letališča? Vmes bom imela po 2,5 uri časa a meni se to zdi premalo ker so letališča ogromnaa. Ps: pa še blond sm :/

To so vezani leti, torej ti za prtljago ni potrebno skrbeti, oddaš jo na Brniku in jo vzameš v Perthu. Na Brniku dobiš 3 boardig pass-e (kot 3 karte) in na vsakem letališču daš ustrezno. Prav tako na vsakem letališču samo glej kateri izhod je za tvoje letalo. Piše ti na karti in na letališčih je dobro označeno, pa tudi vsak uslužbenec na letališču ti bo pokazal, če ga vprašaš. Srečno.

Če gre tvoj fant prej, ti bo lahko on vse povedal in svetoval. Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close