Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prvič s psom na dopust…kaj priporočate

Prvič s psom na dopust…kaj priporočate

Razmišljam ali naj kužka vzamemo sabo ali ne. Zaenkrat še ne vem kam bi šli , nekje umag, poreč. Letos je drugo leto kar imamo psička mannjše pasme, malega hrta. Je precej zadržan, boječ in me malo skrbi kam iti da ne bo pretiranega stresa…kam priporočate

A mislite kamp ali pri privatnikih? Verjetno bi bilo drugo manj stresno. Najprej se pozanimajte kje pse sprejemajo.

Gledala semumag, apartmaji polynesia..

Ne pozabite na zdravilo proti srčni glisti, pozanimajte se pri veterinarju.

Če bo tole v pomoč

http://www.pesmojprijatelj.si/dog-welcome-pocitnice

Lahko pa tudi vprašaš na pesjanar.si

Poreč – hotel Pinia. Odličen hotel, prijazen pasjim ljubljenčkom. Morda v začetku junija, ko še ni gneče.

Pozanimaj se, če lahko imaš psa, kje bo pes, ko boste na plaži (ne vidim namreč smisla vlačenja psa na plažo, ker niso ravno navdušeni nad vročino, kar vemo), ali so psi na plaži sploh dovoljeni, kje je najbližji veterinar. Posvetujte se z lečečim veterinarjem glede zaščite pred srčno glisto ipd.

Seveda ga vzamite s seboj. To mu bo v največje veselje!

Ravno tam, v Katoru pred Umagom, je “pasja plaža” – označeno, da so psi dovoljeni. Tudi v apartmajskem naselju so psi dovoljeni, saj jih veliko teka po travniku med naseljem. Sence sicer na “pasji plaži ni”, je pa dovolj sence prec poleg te plaže. Kolikor jaz vidim zadeve (smo večkrat tam) se tudi nihče ne razburja in dela drame zaradi spuščenih psov; mi ga sicer nimamo, ampak nas ne motijo. Če bi ga pa imela, bi ga vsekakor jemala na dopuste seboj.

Aja, v Umagu imaš 2 veterinarja, storitve pa cenejše kot v SLO. Sestra svojega psa cepi tam in tudi kupuje ampule, zdravila in prehranske dodatke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close