Prvič s prikolico- vaši nasveti
Zivjo!
Smo še čisto sveži lastniki prikolice in me zanima par (mogoče za vas banalnih) informacij?
1) ali zložite obleke v omarice ali jih peljete v kovčkih?
2) pri postavitvi predprostora- ali postavite najprej kovinsko ogrodje in šele potem povlečete gor tendo? ali obratno?
3) ko iščete prostor za postavitev- ali odklopite prikolico in se z avtom popeljete po kampu ali se prehodite peš.
(imamo dva dojenčka in se mi niti ne sanja kako bova sama z možem???)
ampak bova.
Hvala že vnaprej za vse vaše nasvete. Lep dopust vam želim, ŽY
Živijo,
Obleke lahko zložiš saj se nima kaj polomit. Posodo raje zloži v zložljive plastične zaboje, daj na tla, zaboje pa potem lahko elegantno pospraviš. Predprostor poskusita postaviti doma, da bosta vedela kako je boljše in kaj vaju čaka. V kampu je tudi vedno kdo pripravljen priskočiti na pomoč, tako da ni panike. Prostor si vedno ogledamo peš. Je pa pri razparceliranih kampih možna tudi rezervacija parcele. Te varjante pa še nismo preizkusili.
(Nefretete::trv ti se pa malo ohladi!)
Lep dan vama želim še naprej.
Vi ljudje niste več normalni… forum je totalno v podnu zaradi nepreglednosti… v seznamu je jasno napisano, kje se sprašuje za POČITNICE in kje za POTOVANJA. in omenjen post o prikolici nikakor ne spada v to tematiko!
očitno folk nima razčiščenih pojmov, kaj so počitnice in kaj je potovanje. obstajajo slovarji!
pa brez zamere – samo brati se naučite!
Mislim, da je ravno v tem problem…….Primož nikoli ni bil del starega foruma in ob njegovem prihodu je forum začel padati dol, predvidevam da zaradi njegove prezaposlenosti in pomanjkanja interesa glede tematike! Vse kar je bilo zasledit od njegove strani na drugih forumih over.net je to da si uporabniki tukaj lahko zastonj ustvarijo E-mail naslov in seveda podpora prijateljici TIsi pri oddajanju apartmajev na hrvaškem……. Žal tako pač je in očitno je res v interesu da se populacija popotnikov in uporabnikov, ki “nergamo” popuca dol!
lp
Shanti
🙂
saj se pucamo…nekaterih starih uporabnikov nisem zasledila že nekaj časa… pametnih postov avtomatično ni več…
mislim, da odhajam tudi jaz.. od časa do časa malo pofirbcam in dam kako “neumesno” pripombo, kar mislim, da je čisto prav… tukaj na tem forumu ne dobiš več nobene pametne informacije o POTOVANJIH!
Vprašaj, brskaj, mejlej in ni vrag, da kaj “pametnega ne bi dobila”. Res pa je, da sem tudi sam že malo naveličan foruma in hotelov na Džerbi in Šarm el Šejku. Kaj res popotništvo izginja ali izginjajo samo popotniki s tega foruma.
Lp!
Jutri odhajam za en mesec in verjetno bom vsak dan drugje. Lepo se imejte.
Nekoliko pozno, za nekatere pa tudi ne.
Sem popotnik, s prikolo nikakor ne hodoim na počitnice. Že več kot 20 let.
Zadnjaih 10 let sva prekrižarila skoraj vso Evropo, no sevev čaka na bolj toplo vreme.
Nikoli, no skoraj nikoli ni problema s prostorom v kampu, za eno noč tudi ne izbiraš prav veliko. Važno je da si blizu dogajanja -ogledi, muzeji, gradovi, plaže, za vsakogar kar ga pač veseli.
Seveda se z predprostorom ne ukvarjam posebej intenzivno, imamo le tendo.
Bolj ztadovoljni smo s prikolo kot pa z avtodomom. Avto je namreč na razpolago tudi takrat ko grem v mestu po ribe, ali pa na vožnjo po ozki cesti v oddaljeno vas.
PS – pri predprostoru se vedno najprej potegne platno, šele na to palice.
Srečno pot!
ABS
Forum je zaprt za komentiranje.