Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prvič na Tajsko

Prvič na Tajsko

Pozdravljeni,

zanima me če je tajska primerna izbira za popotovanje če greš prvič tako daleč? Hodila sem malo po nam bližnjih državicah pa še to z agencijo….Kaj mislite? Je primerno za prvič? Šla bi v lastni režiji in v paru…(no mogoče bomo celo trije). Me pa zelo zanima ta država….

Izkušnje, nasveti, …so dobrodošli!

Pozdravljena!
Tudi jaz sem sla s fantom na prvo daljse potovanje na Tajsko.To je zelo dobra izbira in nepozabno potovanje.
Če imaš še kakšno vprašanje kar vprašaj.Veliko je lepega za povedati.

Pozanimala sem se sicer kar dosti, ampak če imaš kakšne koristne nasvete glede prenočišč, kaj je treba videti, čemu se izognit,….na plan z njimi…. 🙂

Kaj se ti je na potovanju najbolj vtisnilo v spomin?

JA, tak bom ti napisal. Ni tak velki problem, kot se slisi. Edini problem bo, ce ne bo nihce od vas govoril anglesko. Vec ali manj jih dosti razume anglesko, da se vse pomenit, ce bos si malo pred potovanjem pot nastudirala in si kupila kaki “lonely planet”, ti pot nebi smela delat tezav.

Angleško govorimo vsi tekoče, tako da…to me nič ne skrbi. Lonely planet mam doma, tiste stvari ki me zanimajo sem prečekirala…me pa seveda zanimajo tudi izkušnje iz prve roke…nikoli ni preveč…

uf…komaj čakam…

pozdrav vsem….!!!

Potem pa tak ni problem. Jaz sem imel sreco s tajsko, ker imam v Bangkoku dobrega prijatla in mi je par stvari pokazal in razkazal. Drugace pa na poti dostikrat srecas koga, jaz sem se recimo skozi Cambodio pridruzl 3 anglezem, itd.. 🙂 Ne skrbi,.. bo ze slo.:)

Zelim ti lepo potovanje skozi Tajsko

jah tajska…sami lepi spomini me vezejo tja…
drugace je moje mnenje taksno da je tajska zelo zelo (ce ne celo najbolj)primerna za nabiranje popotniskih izkusenj.zelo pogosto se dogaja da ravno zacetnikom ponudi najvec.
ceprav vas bodo poskusali veckrat in za vsako stvar nategnt si boste zelo hitro prisli gor kako in kaj.in prav je tako.
na tajskem sem bil ze kar nekajkrat in zelo dobro poznam mesta in zivljenje v njih tako da ce te karkoli zanima me vprasaj(po mailu)
lp

dejte mi mal pomagat, kje nej kupm karto za tajsk.. recimo 1 avgusta bi šel dol..

Jst sem par mesecev nazaj na odklop.com – u dobila karto za 120 čukov. Sem pa slišala, da je zdej še več navala, tako da so tudi karte zelo drage (čist nenormalno), tako da se mora vsak sam vprašat, če se mu splača…
Drugače pa je Tajska verjetno primerna za začetnike. Sej nategvat te pa večinoma itak hočjo povsod.
Če imate čas, pa priporočam Laos, ker je res lep in še ni tolk turističen.
Lp

Tudi jaz sem malo gledala karte…in res so kar drage….

Jaz nameravam it dol novembra….Je potem s karto boljše čakati na zadnji trenutek al rajši kar rezervirat za neko povprečno (če dobiš) ceno????

probajte na http://www.id-reisewelt.de (jaz sem jo lani dobil fajn poceni)!

l.p.

k. james

kaj je zate drago???

na iliriki je bila 109k + taksa, mue-bkk s thai airways, jaz sem jo kupu pred dvema mesecema

Jah, če karta stane čez 200 tisočakov, potem je to sigurno drago (vsaj zame)…
Ko sem kupovala karto, se mi je kar par osebkov smejalo v fris, ko sem jim rekla, da hočem it čez kak teden in taisti so mi zaterjevali, da ne bom dobila karte pod 180.000 sit….no, pa sem jo vseen… in to ceneje kot pa, če bi jo kupila prej…je pa to vedno loterija! Kako se odločit je pa odvisno od vsakega posameznika.

Baje, da so se cene zvišale…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close