Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prvič bom seksala, kakšen nasvet

Prvič bom seksala, kakšen nasvet

na kaj naj bom pozorna, kako naj se obnašam, ali naj izklopim razum. sem zelo ozka spodaj, ali bo bolelo.

Bolelo bo. Daj si trak preko oči, da ti jih ven ne vrže.

Da sexaš z nekom, ki ga imaš rada.

Pozorna bodi, da si intimna z nekom, ko ga zelo dobro poznaš in si prepričana, da bo to dejanje ljubezni med vama. Smiselno je, da se gresta oba testirati za spolne prenosljive bolezni, kajti že en spolni odnos je dovolj, da si ogroziš svoje zdravje. Četudi se ti zdi partner iskren, je tvoja odgovornost, da se popolnoma prepričaš in ne tvegaš svojega zdravja. Nobeden te ne sme v to prisiliti, če ti ni do tega. Najboljše je, da to počneš z odgovornim moškim, s katerim se vidiš v nadaljnjem življenju in bi bila pozitivno presenečena, če bi slučajno zanosila (tudi to se zgodi).

Odgovor na objavo uporabnika
Naj te bo vreden, 25.09.2023 ob 16:13

Pozorna bodi, da si intimna z nekom, ko ga zelo dobro poznaš in si prepričana, da bo to dejanje ljubezni med vama. Smiselno je, da se gresta oba testirati za spolne prenosljive bolezni, kajti že en spolni odnos je dovolj, da si ogroziš svoje zdravje. Četudi se ti zdi partner iskren, je tvoja odgovornost, da se popolnoma prepričaš in ne tvegaš svojega zdravja. Nobeden te ne sme v to prisiliti, če ti ni do tega. Najboljše je, da to počneš z odgovornim moškim, s katerim se vidiš v nadaljnjem življenju in bi bila pozitivno presenečena, če bi slučajno zanosila (tudi to se zgodi).

Naj ugibam. Ti si še devica, pri 60+?

Ne, jaz sem devičnik star 27 let.

Ne pozabi na zaščito, na kondom.

prvič seks, 25.09.2023 ob 15:16

na kaj naj bom pozorna, kako naj se obnašam, ali naj izklopim razum. sem zelo ozka spodaj, ali bo bolelo.

Ejjj starcek…nehaj se ?

Spet en zdolgočasen zavoženec odpira namišljene teme..kakšen dolgčas.

Na primer, 25.09.2023 ob 16:48

Spet en zdolgočasen zavoženec odpira namišljene teme..kakšen dolgčas.

Sploh ne. Modi odpirajo takšne teme. Ja, že kar nekaj časa.

Pozorno pazi, da o tem ne sprašuješ na monu☝️

tako, 25.09.2023 ob 16:31

Ne pozabi na zaščito, na kondom.

A je fajn vohat rozice z gaz masko ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close