Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prvi maj – poročno potovanje

Prvi maj – poročno potovanje

A mi lahko predlagate kam bi lahko šla na poročno potovanje od 29.4 naprej za ene 5 do 10 dni. Rada bi, da je že mal bl toplo, tko da se da že kej kopat al pa vsaj mal na sončku poležavat, pa da ni preveč drago, ker sva precej na tesnem z denarjem.
Mogoče kaka Grčija (kater otok priporočate), Španija, južna Dalmacija… Povejte mal svoje izkušnje in predloge.
Hvala

GLEDE NA TO, DA SO PRVOMAJSKI PRAZNIKI SO CENE POVSOD MALO VIŠJE…..SICER PA POVEJ KOLIKO CCA. BI RADA PORABILA PA TI POVEM IDEJE….

Midva sva šla v Grčijo na Samos in Kassos

(med Kreto in Karpatosom). Priporočam.

Krištof

Kdo pa je to vidva?

S kom si šel Krištof, če ni skrivnost?

Mah ne vem kolk bi porabila. Maksimalno do 1000 evrov za oba skup. Razen če bodo svatje kak cekinček primaknili 😉

Kolikor sem že videla Grčije (Kreta, Rodos, Santorini), pa Španije (Mallorca, skoraj cela J obala), dvomim, da bi se dalo kje v začetku maja v normalnih vremenskih razmerah prav prijetno namakat v morju. Sicer v tem terminu še nisem bila, navadno v 1.polovici junija, pa še takrat ni bilo povsod prav toplo morje. Ker pa imamo že zdaj 15 stopinj, se bo mogoče do takrat že fino ogrelo?
Mogoče je bolje razmišljat o kakšnih drugih, malce bolj oddaljenih destinacijah? Svatje bodo prav gotovo kaj primaknili…

Jst pa svetuhem Dubrovnik,se splaca,ce rabis kak naslov mi pisi

http://www.lastminutecenter.si/filelib/turcija/sternfahrt_april2007.pdf

Grčija je še prehladna.
Cenovno ugoden je Egipt in tudi toplo je že fino.
Bila v Sharm El Sheiku. Čudovito tega meseca. Imeli smo 40 stopinj. Prijetno in ne vroče – pihlja. Voda topla, hrana dobra. Iz terase videla morje delfine,……….. Lepo

LP, Žan

Nama se v Grčiji ni zdelo hladno.

Krištof

Grčija je znana po tem, da piha in maja je za Grčijo hladno. Koliko stopinj ste imeli? Kaj pa voda?

Egipt je zagotovo toplejši. Tudi voda.

LP

Odkar so izumili bazene v zaprtih prostorih ni problema.

Krištof

Zakaj se nebi kopali v morju, če se lahko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close