Prvi dokumentarni film o plandemiji
Grenivka422, 14.12.2021 ob 21:40
Žensko so zapirali brez dokazov, ker je opozarjala na prevare, če sem prav razumela in je sodelovala s Fauccijem? Na povezavi je tudi video, da so testne palčke radioaktivne in da je vse skupaj načrt za pobijanje ljudi.
Oprosti, ampak kake bedarije se spomnite/(očitno) verjamete to.
Na palčki je verjetno malo (kolikor se ga pač dejansko vpije v sama vlakna) EO – etilenoksida, saj se ta namreč uporablja za namene sterelizacije v medicini. In to že dolgo.
Here’s the catch. Etiloksid je v velikih količinah RAKOTVOREN, ampak definitivno pa NI radioaktiven.
Avtor tega “članka”/posnetka je očitno zamenjal ta dva pojma – radioaktivnost in rakotvornost – in nastal je ta absolutno brilianten videoposnetek…?♂️
Ne, EO na palčki vam ne bo dal raka, ker je količina bistveno premajhna.
?♂️, 15.12.2021 ob 00:03
Oprosti, ampak kake bedarije se spomnite/(očitno) verjamete to.
Na palčki je verjetno malo (kolikor se ga pač dejansko vpije v sama vlakna) EO – etilenoksida, saj se ta namreč uporablja za namene sterelizacije v medicini. In to že dolgo.
Here’s the catch. Etiloksid je v velikih količinah RAKOTVOREN, ampak definitivno pa NI radioaktiven.
Avtor tega “članka”/posnetka je očitno zamenjal ta dva pojma – radioaktivnost in rakotvornost – in nastal je ta absolutno brilianten videoposnetek…?♂️
Ne, EO na palčki vam ne bo dal raka, ker je količina bistveno premajhna.
Si pogledal/a vse do konca ali spet samo obtoževanje vsepovprek, kakšni bedaki smo? To ni edini tovrstni video, kolikor vem, jih je zdaj na tisoče s podobnimi vsebinami in resnica kakršna koli že je, mora na dan.
Grenivka422, 15.12.2021 ob 00:42
Si pogledal/a vse do konca ali spet samo obtoževanje vsepovprek, kakšni bedaki smo? To ni edini tovrstni video, kolikor vem, jih je zdaj na tisoče s podobnimi vsebinami in resnica kakršna koli že je, mora na dan.
Sem pogledal do konca.
Resnica je, da je na palčkah potencialno rakotvoren etilenoksid. Definitivno pa ni gor nič radioaktivnega.
Se ne mislim kregat. Samo mislil sem, da je vredno poudariti, da celoten posnetek temelji na ne razlikovanju dveh povsem nepovezanih pojmov.
?♂️, 15.12.2021 ob 01:13
Sem pogledal do konca.
Resnica je, da je na palčkah potencialno rakotvoren etilenoksid. Definitivno pa ni gor nič radioaktivnega.
Se ne mislim kregat. Samo mislil sem, da je vredno poudariti, da celoten posnetek temelji na ne razlikovanju dveh povsem nepovezanih pojmov.
zate samo toliko na palici je res mogoče mala količina EO, ampak upošteva,da te palice tiščimo ljudem v nos na dva dni… količina se torej sešteva – in kar naenkrat ni več sploh ne mala…
ker te palice niso namenjene tiščanju v nos zdravim – ampak zgolj in samo bolnim in še to v izjemnih primerih… zdaj se je ta namen zlorabil in dejansko se zdrave zastruplja z eo…
in da je stvar še hujša eo je najbolj nevaren prav pri vdihavanju… krasno ne
seveda ti nihče od plandemistov zaslužkarjev ne bo povedal resnice
Forum je zaprt za komentiranje.