Prvi cepljeni – ali njihova QR koda še dela
pri nas, 16.09.2021 ob 10:38
Naj pa bi v sredni oktobra prenehalo, tako pravi osebni zdravnik. Ali bo šel po tretji odmerek ali pa se mora testirat. Pravi, da po tretjega ne bo šel, se bo raje testiral, saj ima hude težave.
Kater zdravnik tako pravi? To je po moje nepreverjena in netočna info. Razen če oni vedo kaj več kot mi.
samo vprašam, 16.09.2021 ob 11:10
Zakaj mislite, da sedaj tako posiljujejo s cepljenjem?
Ker, ko bodo cepljenemu folku potekle QR kode, bo šele sranje.
JP.
Na NIJZ piše, da ugotavljajo ucinkovitost cepiv do 9 mesecev…
Na NIJZ strani je tudi izjava za 3. Odmerek
Dragi zajčki, naučite se brati in uporabite svoje sive celice
Novo, novejše…, 16.09.2021 ob 11:15
JP.
Na NIJZ piše, da ugotavljajo ucinkovitost cepiv do 9 mesecev…
Na NIJZ strani je tudi izjava za 3. Odmerek
Dragi zajčki, naučite se brati in uporabite svoje sive celice
Zajček, ti pa se le opogumi, da boš sploh dobil prvo QR kodo. 🙂
da ti bo večno veljalo- vsi vedo,da že po 5 mesecih začno padati protitelesa, po 8 pa sploh… kaj ste mislili,da se boste večno sprehajali naokoli kot cepljeni – ni to trajno doživljenjsko cepivo… imaš toliko ali pa še manj protiteles ko marsikateri , ki je prišel v stik z virusom v naravnem okolju, pa ne dobi potrdila- čeprav ima več protiteles kot ti in je zdravstveno bolj zaščiten, ali pa tudi prebolevniki – po pol leta imajo še mnogi protitelesa, so ne gelde na to ob vse pravice, vi cepljenci, ki tako širite virus in vam protitelesa najhitreje padajo bi pa imeli privilegije povsod… a ne gre to tako….. je prav da se tudi za vas končajo 9 mesecev je skrajna doba… psloh, če prebolevnike pustijo samo pol leta s pravicami
kaj pa misliš, 16.09.2021 ob 15:41
da ti bo večno veljalo- vsi vedo,da že po 5 mesecih začno padati protitelesa, po 8 pa sploh… kaj ste mislili,da se boste večno sprehajali naokoli kot cepljeni – ni to trajno doživljenjsko cepivo… imaš toliko ali pa še manj protiteles ko marsikateri , ki je prišel v stik z virusom v naravnem okolju, pa ne dobi potrdila- čeprav ima več protiteles kot ti in je zdravstveno bolj zaščiten, ali pa tudi prebolevniki – po pol leta imajo še mnogi protitelesa, so ne gelde na to ob vse pravice, vi cepljenci, ki tako širite virus in vam protitelesa najhitreje padajo bi pa imeli privilegije povsod… a ne gre to tako….. je prav da se tudi za vas končajo 9 mesecev je skrajna doba… psloh, če prebolevnike pustijo samo pol leta s pravicami
Padajo pa protitelesa bolj pri mrna cepivih (zlasti pri pfizerju, zato zdaj v ZDA razmišljajo, da bi booster ponudili samo cepljeni s Pfizerjem in pa imunokomprimitiranim),kot pri vektorskih. Ena raziskava je za Janssena celo pokazala, da koncentracija protiteles po 8 mesecih naraste v primerjavi z 1 mesecem po cepljenju.
potempa, 16.09.2021 ob 16:15
bomo 9 mesecev uživali. trgovine napol prazne, gostilne tudi, knjižđnice, upam da bo veliko prireditev, gledališče,…družimo se lahko, jupi vsaj 9 mesecev in nikjer nobenega norca anticepilca ki bi ti lajal v faco v štacuni in stal 10 cm zraven teme z masko pod nosom.
končno mir proti anticepilci
res zanimiv je ta tvoj zapis: jaz namreč sodim med tiste, ki jih ti označuješ z anticepilci… ampak se obnašam kulturno higiensko že od nekdaj, ker ne želim širiti nobenega virusa, in sploh ne svojih nobenih izločkov na nikogar, četudi sem popolnoma zdrava, ker je to najmanj nekultutno in ogabno.
Imam pa iskušnje s primerki iz vaše vrste cepilcev, ki se obnašate kot podivjani nevzgojeni naduteži… na pikniku kašlja naokoli v vsakega, brez da da varen del roke pred usta, potem ko ji rata dati roko pred usta da dlan in potem se s tisto dotika hrane, ki jo je do vsi – njen odgovor, če ji kaj rečeš – PAZI ZDAJ: kaj pol jaz sem vcepljena jaz lahko pljuvam in kašljam naokoli v vsakega, včeraj isto čistilka na hodiniku, davila se ogabno, kot da se bo zbruhala, pljuvala naokoli vse možno, ko ji rečeš, če še ni slišala za kulturno obnašanje ob kašljanju ona izusti jaz sem cepljena…
to ste vi vaše storte ljudje – mi necepljeni skrbimo za zdravje in varnost pred vsemi vrstami okužb, pripadniki vaše vrste se pa obnašajo, kot da v življenju niso nikoli slišali za bonton in osnovne temelje higiene, ki so obstajali že pred korono, davno pred korono.
Meni QR koda sicer velja do pomladi. Cepljen sem bil junija. Ampak glede na to, da pravijo, da po petih mesecih začne učinkovitost padati, bom verjetno novembra ali decembra šel po poživitveni odmerek.
Priznam, da malo špekuliram v tem smislu, da bo BionTech/Pfizer do takrat že pokril tudi “delta” različico.
Forum je zaprt za komentiranje.