Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Prve kuharske izkušnje

Prve kuharske izkušnje

Hojla …

Ja jest pa moram rečt, da sem začela že zelo zgodaj kuhat in to zato, ker mi je bilo zanimivo in me je privlačilo improviziranje …

Je pa dejstvo, da je ogromno punc, ki ne znajo kuhat … Nekatere celo zelo dolgo časa ne sežejo do štedilnika …
Poznam tudi pare, kjer kuhajo izključno moški …

Stvar je v tvoji prioriteti in zanimanju …

Kako sem se naučila…? Ko sem bila zelo mala .. sem opazovala mami in babi in kej pomagala poskušala zraven …
Ko pa sem bila malo starejša pa pač začneš inprovizirat…
V vso to kuharsko zadevo pa so me spravle sladice… 🙂 sedaj pa je vse prej prioriteta, kakor le te!

Lep pozdrav …
Barbara

Pri nas je mami rekla grem ven delat, ti pa daj samo tole čebulo nareži, pa potem ko bo zarumenela dodaj meso, pa sol………..pa je na koncu bila omaka za špagete…….. prvič tako tako…..naslednjič boljša…….. to je bilo pri 15-ih…. sčasoma se naučiš vsega, malo volje – malo nuje pa gre.
Ko je pri mojih 23 umrla sem ji bila za prenešeno znanje, pa včasih prisilno kuhanje zelo hvaležna. Zdaj pri 33-ih pa lahko rečem, da kuhanje in peko obvladam, je pa res da je največje veselje, ko jedci “poližejo” krožnike.

sonči

Ja,tako se zacne in ce imas kaj lastne iniciative in bi se rada dokazala,da tudi ti nekaj znas,gre potem samo se navzgor.:)) Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close