Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prtljaga na letalu?

prtljaga na letalu?

Glede letenja; zraven imam lahko 15 kg in 10kg na letalo. Ali imaš lahko prtljago v dveh potovalkah ali mora biti v eni. Na letalo bi vzela nahrbtnik (ali ga lahko imam) in noter bi imela čevlje, ker če dam te stvari v potovalko potem imam preveč prtlajage. Ali lahko imam v nahrbtniku čevlje in to zraven na letalu?

Zivjo!

Kolikor jaz vem imaš lahko za osebno prtljago eno potovalko, ki naj ne bi presegla 10 kg, in pa recimo večjo torbo z foto aparatom- poleg te 10 kg!
Sicer imam jaz vedno več pa ni bilo nikoli kakšnih problemov!Predvem ko se vračam domov moja prtljaga presega dovoljeno težo!
Glede čevljem ni problema , seveda jih imaš lahko pri sebi na letalu!

lep dan

urška

Na ryanairu, z tole letalsko družbo grem, piše da imaš lahko 15 kg in 10 na letalo? Meni niti približno ne gre vse v eno, zato me zanima, če lahko imam v dveh razporejene stvari?

jest sm šla letos na djerbo pa smo mogli tut mal razporedit, sam je blo v usakmu kufru mal vč, pa ni blo nič narobe..2-4 kg gor al pa dol..nazaj grede smo pa prekoračile tut do 8 kg, pa prav tako ni blo nič narobe.

LP

na avion lahko neseš samo en kos prtljage + večjo torbico s fotoaparatom..kolikor jaz vem!!!

lep pozdrav

urška

Adria airways:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close