Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prtljaga na easy-jetu

prtljaga na easy-jetu

Ko sem plačala let, sem izvedela, da imam lahko eno potovalko (maks 2o kg) in eno osebno torbo. Potujem za dalj časa, zato sem načrtovala dva kovčka. Ste kdaj bili v podobnem položaju? Koliko ste doplačali? Je to sploh mogoče, ali apriori vse zavrnejo in sprejmejo samo 1 kovček?

Po mojih izkušnjah če imaš kakšno kilco preveč ne težijo, če pa ful presegaš težo pa verjetno res. Ne vem ti točno povedat kolk računajo. A si na njihovi strani prebrala, verjetno kaj piše?!
LP

Point je v tem, da ko plačaš karto, ti dajo zelooo! natančna navodila in tam piše 1 kovček + 1 osebna torba.
Ko sem šla z Adrio v Nemčijo, sem imela dve športni torbi – ful težki, niso nič težili. Celo, eno torbo sem imela na rami kot “osebno torbo in je bilo vse ok. Zdaj pa sem hotela vzeti dva kovčka trolija + športno torbo, da lahko pač čim več nesem s seboj. Zato me zanima, ali je kdo že imel dva kosa prtljage – za oddat.

V začetku decembra so imeli akcijo neomejenih kg prtljage, samo ne vem, do kdaj. Ma po mojem ti kvečjemu zaračunajo nekaj doplačila, vsekakor pa boš lahko vse vzela s seboj. Najbolje, da vprašaš kar njih.

Decembra smo leteli v Kenijo z African Safari Clubom, kjer so nam še ročno prtljago tehtali. Tako da smo za par kil težjo ročno prtljago plačali še 200 EUR.

Najbolje je da pri nijh preveriš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close