Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prsato, fit iščem

Prsato, fit iščem

Odgovor na objavo uporabnika
Še ena fit(ka), 13.09.2025 ob 22:03

Anonimno 5694, 13.09.2025 ob 17:51

Sem prsata in fit, kaj pa drugega?

Prosimo za odgovore:

Imaš vse lase in zobe?

Imas gladek hrbet?

Imaš zadah v ustih?

Imaš dobro urejeno prebavo?

Kaj si danes jedel za zajtrk?

Kaj si jedel za kosilo?

Kaj bos jedel za večerjo?

Koliko km si že danes prehodil?

Kako dolgo nosiš ene gate?

Kolikokrat tedensko se umivaš, tuširaš in kopaš?

Koliko ur dnevno porabiš za sedenje pred ekranom?

Kolikokrat dnevno si ga žlajfaš?

Koliko ur na dan spiš?

Ali piješ in kadiš?

Kaj si po horoskopu? V katerem znaku imaš luno, in v kateri hiši imaš mars?

Katere bolezni so razširjene v tvoji familiji?

Živiš v bloku, hiši ali kontejnerju?

Kolikokrat tedensko počistiš svoje bivališče?

Vprašanja še prihajajo, a naj bo to zdaj dovolj. Želimo pač te spoznati, saj si dnevno na forumu in iz tvojih objav je razviden obup in prosjačenje v nedogled. Zato te želimo spoznati.

Vse prsate in fit.

Tudi mene zanima odgovor na večino vprašanj,,razen tisto glede horoskopa lahko preskočiš. Zanima pa me še, ali si samski? Če je odg.da, zakaj je temu tako? Kakšna je tvoja funkcija v službi? Kje bi potekala srečanja?

Srečanja bi potekala kjer se dogovoriva. Kje bi ti želela? Te zanima, da se zmeniva za srečanja?

Anonimno 1263, 13.09.2025 ob 22:53

Tudi mene zanimajo odgovori na vprašanja od turbo fit prsate.

Te zanimajo tudi srečanja za nagrado?

Tamle zgotaj pravi, da rab poskočnega, brez kondoma petelina. Pobrskaj kot s kurnikom. ???☺️☺️☺️

Rezi*, 14.09.2025 ob 01:36

Tamle zgotaj pravi, da rab poskočnega, brez kondoma petelina. Pobrskaj kot s kurnikom. ???☺️☺️☺️

Te zanima poskočen ali kaj ti iščeš? Se bi ti spoznala?

Povsem neresen! Na vprašanjem se izmika ter se vseskozi ponavlja.

Ja. Njegov IQ je -40.

Tako je. Izmika se vprašanjem. Zato prsate in fit ne moremo vedeti, kdo v resnici ja ta čudaški avtor, ki s svojimi nepotrebnimi objavami krati naš dragocen čas.

Ko bo odgovoril na vsa zastavljena vprašanja, bomo prsate in fit prebrale njegov odgovor nanje.

če ti da obljubljen denar pač ne rabi imet vseh zob in še pleša ni pomembna. Saj ženske se zaljubimo v kogarkoli se hočemo ampak to sploh ni zahtevano pa čeprav ni težko, če je oglas interes denar in zadovoljstvo. Tako, da po moje ne rabi se igrat, da bi odgovarjal na vam vprašanja..lol

Si si močan. Znaš vozit katrco od bakice..malo je za pošraufat tudi ona

Zalica116, 14.09.2025 ob 19:37

če ti da obljubljen denar pač ne rabi imet vseh zob in še pleša ni pomembna. Saj ženske se zaljubimo v kogarkoli se hočemo ampak to sploh ni zahtevano pa čeprav ni težko, če je oglas interes denar in zadovoljstvo. Tako, da po moje ne rabi se igrat, da bi odgovarjal na vam vprašanja..lol

Si si močan. Znaš vozit katrco od bakice..malo je za pošraufat tudi ona

Sem močan… So ti všeč močni….? Znam ja vozit katrco… Kaj ti iščeš? Se bi ti spoznala?

Zalica116, 13.09.2025 ob 19:26

Trebala še peglazan i desko i pralni stroj. Pa ti imaš kola, da se pripelaš ali znaš voziti moja katrco

Znam vozit tvojo katrco. Kaj te zanima, da se dobiva za nagrado?

Še ena fit(ka), 13.09.2025 ob 21:57

OMG, 13.09.2025 ob 19:23

Avtor, pa ti moraš biti čisto debil. Oprosti ampak ne morem drugega reči. Pripravljen si ogromno denarja plačati za seks, pojdi na ona on, Tinder, napiši oglas, da si pripravljen na finančno kompenzacijo, marsikatere  ženske bodo letele na tvoj oglas. Mlade , študentke, privlačne. Pa če si grd , debel, nima veze, za denar vse naredijo. Samo nehaj prosim tu fehtati, ker se ponižuješ. Težko je to že brati.

Kaj ti resno misliš, da en tip plača 500e za 3 ure druženja? Se pravi če so srečanja 3x tedensko je to 1500+ stroški prevoza in kosilo Oz večerja, potem smo že na 1700 ziher. Sedaj pa računaj! Mesec ima 4 do 5 tednov, pa vzamimo 4 tedne. Torej 1700×4 je to skoraj 7tisoč! Ta bi moral biti milijonar, da bi plačal mesečno za karkoli bi ta srečanja vključevala 6.800e.

Te zanima samo enkratno srečanje za plačilo ali pa večkratna srečanja za plačilo? Za koliko se bi ti srečala?

Mene srečanje ne zanima. Lahko kaj drugega, kakšne fotografije, seveda proti plačilu. Napiši mail, pa te kontaktiram.

Še ena fit(ka), 14.09.2025 ob 21:45

Mene srečanje ne zanima. Lahko kaj drugega, kakšne fotografije, seveda proti plačilu. Napiši mail, pa te kontaktiram.

Moj email je situiranrazvajam@gmail.com. Mi pišeš na email, da se zmeniva, kar ti želiš za plačilo?

Maš mail

Še ena fit(ka), 15.09.2025 ob 09:03

Maš mail

Sem ti odgovoril na tvoj email, ki si mi pisala. Poglej.

Furaš traktor. Bakica ima traktor. Furam katarco a rabi servis. Rabim, da dela na strmini. Ti znaš to.

Jaz tebi ne računala ti meni pomagaš. Znaš ti to, kako se pomaga drug drugemu

Zalica583, 15.09.2025 ob 12:53

Furaš traktor. Bakica ima traktor. Furam katarco a rabi servis. Rabim, da dela na strmini. Ti znaš to.

Jaz tebi ne računala ti meni pomagaš. Znaš ti to, kako se pomaga drug drugemu

Znam popravit. Lahko ti pomagam, da bo tvoja katrca delala pravilno. Mi sporočiš na situiranrazvajam@gmail.com, da ti pomagam in se zmeniva za tvojo katrco?

Prsate, fit ženske vas zanima druženje in ostalo po dogovoru za plačilo….? Kontakt imam situiranrazvajam@gmail.com.

Evo, sem.ti ravnokar pisala na situiranrazvajen

Anonimno 5109, 15.09.2025 ob 19:23

Evo, sem.ti ravnokar pisala na situiranrazvajen

Nisem dobil nobenega tvojega sporočila. Mi pišeš še enkrat na email? Moj email je situiranrazvajam@gmail.com.

Sem ti že tri vroče maile poslala, ti pa nič. Zgleda, da imaš res gužvo.

Anonimno 5109, 15.09.2025 ob 20:03

Sem ti že tri vroče maile poslala, ti pa nič. Zgleda, da imaš res gužvo.

Me zanima te spoznat. Nisem dobil tvoje emaile. Sporočiš še enkrat na email? Moj je situiranrazvajam@gmail.com.

Iščem prsato, fit žensko za druženje in ostalo po dogovoru. Tudi vam dobro plačam za srečanje. Vas zanima, da se zmenimo za plačilo? Moj email je situiranrazvajam@gmail.com.

Sem prsat in fit, te zastojn guzim… Lahko mi ga tudi fafaš…..ti teslo brez razvoja. ??

Pa dej pust mojo bakico pr mer!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close