Prsato, fit iščem
Kaj to pomeni redna srečanja za nagrado? Prvič to slišim.
Kako bi zgledala ta srečanja? Koliko ur dnevno, tedensko? Kako bi podrobno zgledal dnevni red tega srečanja?
Ali t srečanja se odvijajo tudi v času praznikov in šolskih počitnic?
Kaj se zgodi prej, nagrada ali srečanje?
Kaj bi se počelo na teh srečanjih? Je potrebna kaka posebna obleka za obleči? Ali bo tudi za glasbo poskrbljeno? Če da, napišite, katera zvrst.
Zanima me, če ta vaša srečanja vključujejo tudi prehrano in potne stroške?
Ali je parkirni prostor za ta srečanja zagotovljen? Koliko časa in ob katerih dnevih?
In še zadnje vprašanje.
Kaj to pomeni prsata in fit? Prosim, da to natančno definirate vsaj v 10 stavkih, da si lahko to predstavljamo.
Toliko.
Anonimno 1282, 12.09.2025 ob 21:13
Kaj to pomeni redna srečanja za nagrado? Prvič to slišim.
Kako bi zgledala ta srečanja? Koliko ur dnevno, tedensko? Kako bi podrobno zgledal dnevni red tega srečanja?
Ali t srečanja se odvijajo tudi v času praznikov in šolskih počitnic?
Kaj se zgodi prej, nagrada ali srečanje?
Kaj bi se počelo na teh srečanjih? Je potrebna kaka posebna obleka za obleči? Ali bo tudi za glasbo poskrbljeno? Če da, napišite, katera zvrst.
Zanima me, če ta vaša srečanja vključujejo tudi prehrano in potne stroške?
Ali je parkirni prostor za ta srečanja zagotovljen? Koliko časa in ob katerih dnevih?
In še zadnje vprašanje.
Kaj to pomeni prsata in fit? Prosim, da to natančno definirate vsaj v 10 stavkih, da si lahko to predstavljamo.
Toliko.
Srečanja bi bila enkrat ali dvakrat tedensko čez celo leto. Trajala bi od 1 ure do 3 ur. Lahko tudi med vikendom, če imate opravke med tednom.
Med prazniki in počitnicami bi bila srečanja po dogovoru, če imate vi čas.
Najprej srečanje in takoj plačilo po srečanju.
Na srečanjih se bi počelo vse, kar hočete, da se zmenimo. Tudi bi bile intimne stvari…
Posebna obleka ni potrebna. Če bi prišle v oprijetih oblačilih, krilcu je velik plus. Lahko je tudi glasba, če vam je všeč. Vse zvrsti lahko poslušamo na srečanjih.
Tudi hrano lahko nabavim in vam plačam potne stroške, če želite.
Parkirni prostor je zagotovljen. Po dogovoru glede časa in katere dni vi želite.
Prsata, fit pomeni ženska z večjimi, čvrstimi prsmi in dobro postavo.
Vas zanimajo ženske taka srečanja za nagrado?
Koliko je tarifa za eno uro?
In koliko je tarifa za 3 ure?
A je med vikendom in praznikih tarifa višja kot med tednom? Ali je tarifa višja glede na izbor oblačil?
Kaj se zgodi v primeru, da mi vam ustrezamo glede izgleda, vi pa nam ne?
Kaj se zgodi v primeru, da zaradi naravnih katastrof zamudimo srečanje?
Kaj se zgodi v primeru, da obtičimo v koloni za 3 ure? In ni druge kot se vrniti nazaj, od koder smo prišle?
Kako naj vemo, da niste oseba,ki je bila, ali je, v kazenskem postopku?
Kako naj vemo, da ste popolnoma zdravi, v vrhunski kondiciji, čvrstega telesa, gladkega hrbta, brez pleše, urejenih in čistih zob, brez zadahov?
Kako naj vemo, da ne prenašate čudne spolne in kožne bolezni?
Anonimno 1282, 13.09.2025 ob 11:02
Koliko je tarifa za eno uro?
In koliko je tarifa za 3 ure?
A je med vikendom in praznikih tarifa višja kot med tednom? Ali je tarifa višja glede na izbor oblačil?
Kaj se zgodi v primeru, da mi vam ustrezamo glede izgleda, vi pa nam ne?
Kaj se zgodi v primeru, da zaradi naravnih katastrof zamudimo srečanje?
Kaj se zgodi v primeru, da obtičimo v koloni za 3 ure? In ni druge kot se vrniti nazaj, od koder smo prišle?
Kako naj vemo, da niste oseba,ki je bila, ali je, v kazenskem postopku?
Kako naj vemo, da ste popolnoma zdravi, v vrhunski kondiciji, čvrstega telesa, gladkega hrbta, brez pleše, urejenih in čistih zob, brez zadahov?
Kako naj vemo, da ne prenašate čudne spolne in kožne bolezni?
Za eno uro plačam 200 eur. Za tri ure plačam 500 eur.
Med vikendom in prazniki je plačilo enako. Lahko se tudi dogovorimo, če bi rade za višjo ceno.
Če ste oblečene zelo zapeljivo vam dodatno plačam po dogovoru, če bi rade.
Če ste mi vi všeč glede izgleda in moj izgled vam ni všeč je odvisno od vas, če bi bile z mano. Lahko tudi greste takoj, ko se srečamo.
Če zamudite srečanje zaradi vremena lahko pride kasneje ali se srečamo en drugi dan.
Če ostane v koloni več ur in ne morete priti mi sporočite in se zmenimo za en drugi dan.
Sem zanesljiv in pošten.
Sem popolnoma zdrav. Mi morate zaupat, da sem zdrav, v dobri kondiciji in čist. Kakor tudi jaz zaupam vam, da ste zdrave in v dobri kondiciji.
Nimam nobenih spolnih in kožnih bolezni. Mi morate zaupat, da sem brez bolezni. Kakor tudi jaz zaupam vam, da ste brez bolezni.
Tebe zanimajo taka srečanja? Ti bi ustrezalo, kakor sem napisal? Se bi ti spoznala?
Forum je zaprt za komentiranje.