Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika prozoren čajnik

prozoren čajnik

nekaj dni nazaj sem videla na TV odddaji v kateri je nastopala Živa Vardnov in pripravljala zajtrk. pritegnila me je ličen čajnik, prozoren. Rada bi ga kupila pa ne vem kje naj ga dobim

Čajnika nisem videla, sklepam pa, da je to jena-vrč z vložkom-cedilom za čaj. Če cedila ne potrebuješ, potem je uporaben vsaj vrč iz jene ali iz podobnega material, ki prenese višje temperature. Navadno steklo ni primerno.
Take čajnike sem videla v mnogih trgovinah, npr. v Merkurju.

V zadnjem Merkurjevem reklamnem katalogu je ličen steklen vrč za čaj.

Danes sem ga videla v Hoferju LJ, cena 2.990,00, vsebine 1,4 l

Najboljšo izbiro imajo definitivno v čajni hiši. Zraven dobiš tudi kaj drugega iz stekla (recimo posodico za sladkor in mleko, skodelico ipd.). Skratka, predlagam, da greš tja, ker imajo res lepe.

Steklene ima WMF v Filipovem dvorcu v Lj.

Jaz sem ga kupila v Ikei.

"Za dežjem vedno posije sonce."

Tudi v InterSparu jih imajo.

V Merkurju sem videla takega kot ga imam sama. Steklen z plastičnim ročajem (različne barve plastike za ročaj in pokrovček in cedilo). Mislim, da je bila cena za 1,5 literskega manj kot 2000 SIT.

Ne vem, če gre za isti čajnik. Je pa prozoren steklen čajnik s cedilom in lepim pokrovčkom na voljo v Ikei (Graz) za kakšnih 5 evrov. Ga imam in zelo vestno uporabljam.
Kadar vlijem vrelo vodo direktno v čajnik(to je takrat, kadar si hočem naredit čaj za čez cel dan), uporabim tudi cedilo, sicer pa cedilo odstranim (še kar logično, kajne).
Sem pa opazila, da naše komercialne televizije zelo veliko pripomočkov uporabljajo iz Ikee. Naša mala klinika je že taka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close