protivlomna vrata
Jaz bi zelo priporočila VAL – vrata so res vrhunska, je vse res kar reklamirajo glede varnosti, zvočne izolacije, izgleda… Vrata smo dobili po dobrem mesecu (so me poklicali da bo malo zamude, potem pa so me tudi sami poklicali ko so imeli prost termin za montažo). Monterja sta bila zelo strokovna in prijazna. Zelo sem zadovoljna z vrati in tudi prijaznimi kadri od prodaje do montaže.
Pozdravljeni,
Verjetno so vrata Val in delovci kvalitetni, kar pa se tiče datuma montaže so prava katastrofa. Aprila smo vplačali avans. V pogodbi piše, da je rok za montažo 35 dni. Do danes 28. september vrat še nismo dobili. Če želite vrata v doglednem roku se ne odločite za njih, tudi nekaj živcev vam bo prihranjeno. Že dvakrat so nam tik pred dogovorjenim rokom preko SMS-a odpovedali montažo in sta mi šla dva dni dopusta že v prazno. Za družine z manjšimi otroci pa je dopusta vedno premalo. Sedaj ko berem forume vidim, da nisem osamljen primer. V tem času, bi lahko že koga dodatno zaposlili, če imajo vedno težavo z roki.
Prvi dopis smo dobili junija, da imajo probleme z dobavitelji.
2. dopis julija:
Spoštovani,
kot smo Vas že ovbestili z dopisom, ki ste ga prejeli pred časom, smo imeli v zadnjem obdobju težave z roki dobave nekaterih modelov vrat, med katerimi so bila žal tudi Vaša, zaradi česar je prišlo do zamud z vgradnjo. Ker s strani proizvajalca vse do danes nismo prejeli povsem natančnega termina kdaj Vam bomo vrata lahko prišli vgraditi.
Prav danes pa smo s strni proizvajalca vrat končno prejeli dobre novice, da je težava zaradi katere je prišlo do zamude odpravljena, ob tem pa smo prejeli tudi terminski načrt dobav.
Žal zamude z dobavami vrat ne bomo mogli odpraviti takoj, še posebej , ker se je vse skupaj pokrilo še z obdobjem rednih letnih dopustov v oddelku montaž, zato bi Vam bili zelo hvaležni, če bi lahko sprejeli termin vgradnje vaših vrat v obdobju med 21.8 in 8.9. Znašli smo se v stiski, ko bi resnično radi ustregli vsem, ki ste nam zaupali, vendar žal kljub najboljši volji tega ne zmoremo.Za vse neprijetnosti povzročene z zamudami se vam v imenu podjetja opravičujem in se Vam zahvaljujem za razumevanje, saj na težave, ki so pripeljale do zamude, nismo imeli vpliva in jih nismo mogli predvideti.
SMS na dan montaže začetek septembra:
Spostovani, zal vam sporocamo, da sta nam danes zbolela kar dva monterja (se vceraj tega ni bilo mogoce predvideti). Do zdajle sem iskal resitev, a ker zal ni poti, da bi lahko nadomestil manjkajoce ljudi, danes zal ne bomo mogli priti na montazo vasih vrat. Oglasili se vam bomo s predlogom novega datuma. Opravicujem se vam, vendar takih okoliscin zal ne moremo predvideti v naprej, zato vas tudi sele danes obvescamo o tem, nimamo pa nobenih rezerv, ker je tako ze kar nekaj sodelavcev monterjev na bolniski od prej. Zelo veliko smole imamo v zadjih tednih s tem. Lep pozdrav. VAL, Gregor Vrhovnik, direktor podjetja
SMS en dan pred montažo (28.septembra) ob 22.30 uri .
Spostovani, zaradi prevelike zasedenosti vam nisem uspel sporociti prej in tudi upal sem do zadnjega, da mi ne bo treba. Vendar pa vam moram zal sporociti, da imamo se naprej obupne tezave z bolniskimi odsotnostmi nekaj nasih nosilnih monterjev, brez katerih zelo tezko oblikujemo zanesljive ekipe za montazo vrat. V hudi stiski smo in nas zal tudi jutri zjutraj k vam ne bo. S ponedeljkom se nekaj monterjev vrne in odtlej bo lazje. Upam, da nam boste dali moznost, da koncno zadevo zakljucimo v enem od naslednjih dni. Zelo hudo mi je, ker se zavedam, da smo vam enkrat montazo ze odjavili. Prosim oprostite in lp. VAL, Gregor Vrhovnik, direktor
Upam, da sem vam olajšala nadaljno odločitev.
Lp Tatjana
Forum je zaprt za komentiranje.