protivlomna vrata
Za OBI ti pa res ne znam povedat. Vprašanje je, ali ti pridejo tudi zmontirat, oziroma si moraš sama, kar te tudi stane. Ali so dovolj dobre oziroma kvalitetne kot VOVKO. Morda tudi VALA ko ti predlaga Pika 123456.Predlagam ti da zadevo prvo preučiš se pozanimaš na naše predloge ali katere druge. Ne navijam za Vovkota. Vem da so zelo v redu kot sem že prej omenil. Po spominu, če jim prej plačaš ti dajo 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta in vsa demontaža starih in montaža novih je vse v njihovih rokah. V ponedeljek malo pobrskaj po internetu, pa se informiraj. Bunkica pa naj kar ostane.
Pri nas imamo VAL-ve pred dvemi leti sva dala 1100 eur, sva zadovoljna, vrata lahko plačaš tudi na obroke mislim da se da tudi na 10 obrokov, OBI vrata ne vem vendar mislim da bi te prišlo na koncu dražje kot pa VOVKO, VAL in podobni – mislim na ključavnice, montažo,odvoz starih pa še vprašanje je kako je z garancijo …
Ker ti pridem notri v petih minutah. To ne ve niti Vale ali Vovko.[/quote]
vilid, ta tvoja izjava se mi zdi težko verjetna…. le kako lahko prideš not, če je bunka?! Saj je isto bunka ali ključ na notranji strani, oboje odklepa cilindrično ključavnico tehnično na enak način in ne vpliva na to, kako se jo odklene od zunaj. Razen če misliš na to, da vlomiš skozi okno in potem lahko od znotraj odkleneš z bunkico (če pa imaš odklepanje na ključ, pa brez ključa ne moreš tudi od znotraj odkleniti).
S protivlomnimi vrati Val imam slabe izkušnje. Ne odobravam nikakršnega pljuvanja ali opravljanja po forumih, vendar prispevek objavljam zaradi lastnega razočaranja in kot opozorilo bodočim potencialnim kupcem njihovih vrat. Navdušen sem bil nad predstavitvijo in odzivnostjo do plačila avansnega računa, sledila so neprestana vljudna opravičila, na koncu pa tišina in neodzivanje na neizpolnjene obveznosti.
Potek, ki ga imam dokumentiranega (maili, pisna opravičila), pa je bil takšen:
1. Celoten znesek za protivlomna vrata plačam 18.3.2015 (avansni račun)
2. Dobava naj bi bila 20 delovnih dni (garantirana dobava). Po vseh opravičilih za zamudo (36 delovnih dni) so vrata montirali 8.5.2015. Nič krivi monterji vrat so mi sporočili, da imajo namesto 5 ključev le 3 ključe. Tudi direktor mi je nato s pismom sporočil, da bodo manjkajoče ključe (spet napaka proizvajalca!?) dostavili čimprej. Ključe seveda lahko naročijo le oni, vendar po 15.5. ni bilo na vse pozive nobenega odgovora več. Tako že dobra 2 meseca 4 ljudje uporabljajo 3 ključe. Verjetno si organizacijo izmenjave ključev lahko predstavljate. Na mail pa odgovorov o dostavi ključev ni več.
Kljub temu, da so vrata odlična in zelo dobro izolirajo hrup s hodnika, sem razočarana. Najprej ogromna zamuda z montažo, nato neodgovarjanje in neodzivanje na mejle in telefon. Nato odpovedovanje že dogovorjenih terminov. Po dveh mesecih sem končno dobila vrata, a s premalo ključi, ti naj bi prišlii naknadno po pošti. Seveda jih nisem še videla. Na vratih je tudi napaka, letev se je namreč odlimala. Na mejle se nobeden ne odziva. Razočarana sem končno dobila odgovor na njihovi brezplačni številki, da bodo moj problem posredovali naprej. Tudi to se ni zgodilo. Danes sem, na ponovno poslan moj mejl, končno dobila odgovor, da so na dopustu.
Tudi sami imamo izredno slabe izkušnje s protivlomnimi vrati Val. Najprej smo jih, ko se je približal rok vgradnje, vsak dan klicali glede datuma vgradnje in nismo dobili nikakršnih informacij. Potem so nam po mailu sporočili, da bodo z vgradnjo vrat zamujali. Ko smo jih kontaktirali nazaj smo spet čakali in čakali na odgovor oz. povratno informacijo. Ko so bila vrata končno vgrajena, seveda ni šlo brez napak. Reklamacijo smo poslali in že predolgo čakamo odgovor oz. vsaj informacijo o tem kdaj naj bi se končno nekdo prikazal in popravil zadevo. O tem, da se na vse možne številke vedno znova javijo iz klicnega centra, ki na vse skupaj odgovorijo samo “nekdo vas bo kontaktiral”. Kar se seveda ne zgodi. Slabše izkušnje z izvajalci še nismo imeli!!!!
Se podpišem, pri nas je bila sicer montaža brez problema, ampak čakanje 3 mesece in tavanje v nevednosti… Naj bi raje povedali, da bodo vrata čez 3 mesece in je to to, ignoranca pa te prestraši, da se že sprašuješ ali so pozabili nate ali pa lahko greš po odvetnika, da dobiš nazaj vplačani avans.
Škoda, da ni nihče spomladi napisal takšnih uporabniških izkušenj z podjetjem Val, samo upam lahko, da nam bodo dobro služila.
ZELO RAZOCARANA
Po 10 mesecih novh montiranih vrat nastanne okvara VRATNI DEL ODSTOPA OD OKOVJA VRAT,Poklicem v podjetje VAL prosim za servis ,pa mi odgovorijo JIH OBVESTIM servis seveda.Poklicala sm se nekajkrat,pa sm dobila vedno isti odgovor SO ZASEDENI ,JIH OBVESTIM,Iz dneva v dan vse zaman.Cez nekaj dni ponovno poklicem jim povem svoje .Res me poklice servis vendar datuma termina za popravilo ali menjave vrat mi ne da VAS POKLICEMO to je njihov odrovor.Kaj iz tega vse se bo ne vem .VEM PA KAJ BO IZ MOJE STRANI.
TO VAM SPOROCAM DRAGI POTROSNIKI ZA PREMISLEK KJE KUPITI PROTIVLOMNA VRATA!!!!!!
Jaz sem tudi čakala nekaj dni dlje, ampak smo tako zadovoljni z vrati, da si zaslužijo pohvalo.
Nam so prejšnji teden prišli vgraditi vrata VAL Harmonie+. Čakali smo nekaj dni več od obljubjlenega roka, ampak so me prijazno obvestili, da imajo pol monterjev na bolniškah in so me prosili, če lahko par dni počakam, da bodo vrata kakovostno vgradili, kakor pa da bi iskali kake hitre bližnjice. Meni ni bilo panike (pač razumem da so lahko izredne razmere), in se je čakanje splačalo. Smo izredno zadovoljni z novimi vrati! Res varna in dobro zvočno izolirajo kot reklamirajo. Tudi monterja sta bila super dečka, sta se zelo potrudila in bila zelo prijazna.
No tudi mi smo se letos v poletnih mesecih odločili za menjavo vhodnih vrat. Ko smo se odločali med proizvajalci, smo bili navdušeni nad ponudbo, ter prijaznost na podjetju Val. Zasipali so nas z informacijami, ter prišli že čez 2 dni na izmero. Po plačilu 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} avansa (1165 eur) se je pa stanje drastično spremenilo. Garantirali so vgradnjo do 45 delovnih dni. Teh 45 dni se je krepko zavleklo….
Po mnogih klicih, na katerega smo vedno dobili odgovor, da nas bodo poklicali nazaj tekom dneva se niso uresničila….
Nakar so nam po enem tednu klicev poslali mail, da se opravičujejo za zamudo, ter, da bodo vrata zmontirana v roku 10 dni. Niti niso bili toliko pošteni, ter nas poklicali ter nam osebno povedali…
Po teh 10 dneh so končno res prišli. Vrata zmontirali, nakar ugotovim,
1. da so zmontirali narobe ključavnico. Naročili smo ključavnico, ki se zaklepa znotraj in zunaj na ključ, dobili pa ključavnico, z zaklepnim gumbom znotraj! Tako, da lahko 2. leti stara hči sama odide iz stanovanja, če se ji zaljubi, ker si z lahkoto odpre vrata, ki so zaklenjena…
2.letev na notranji strani vrat je bila poškodovana, jo bo potrebno menjat!
3. Narobe so izmerili prag pod vrati, zato so morali naročiti novega, ki ga že čakamo več kot 1. mesec!
Da ne govorim o “luknji” pred vrati, na kateri si lahko hitro zviješ gleženj, če jo slučajno spregledaš….
4. Po dobrem mesecu dni uporabe vrat, kljuka na vratih škripa, kot, da jo imamo že 10 let!!!!
Kar pa presega vse meje pa je njihov odnos do strank, ko ti na klicnem centru vedno povedo, da oni ne vedo nič in, da bodo posredovali naprej. Za prag so nam rekli, da pridejo 8.10.2015, pa ga še danes nimamo, da ne govorim o tem, da sem jim polala mail,tudi direktorju, pa n nobenega odziva… Tudi pokliče nihče ne nazaj…
Tako, da v kolikor kupujete vrata vam NIKAKOR NE PRIPOROČAM VALA!
Na začetku se zdijo zelo profesionalni in odgovorni, kar se je v našem primeru izkazalo za ravno nasprotno! Tako, da nam je pošteno žal, da smo se odločili za njih…
Lep pozdrav
Žal je tudi moja izkušnja z njimi slaba.
Po skoraj treh mesecih čakanja nimam:
ne vrat, nič več zasuvanja z mail-i, nič več katalogov v nabiralniku, pa tudi denarja, ko sem ga zahteval nazaj, ni…
Zanimivo, kako nimajo več časa zame, ko so me pa novačili kot potencialnega kupca, pa so si jemali čas z veliko žlico…
Moj NE za podjetje VAL
Forum je zaprt za komentiranje.