Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek protibolečinska ambulanta

protibolečinska ambulanta

Je kdo že bil? Kako izgleda zdravljenje?

v Ljubljani na polikliniki anede ? To pa tudi mene zanima . Ima morda kdo izkušnje z merjenjem bolečine , ki jo sicer z besedami težko dokažeš čeprav hudo boli.
Za vsak nasvet najlepša hvala.

Ne, v NM. Ampak zdravljenje pomoje poteka podobno.

moja mama je hodla v Rakičan. Zelo boleče. Se je skoraj od vseh pacientov v ambulanto slišalo stokanje od bolečin,……..

k.

Sem hodila v UKC in je to zdravljenje kot zdavljenje. Na enkrat je v sobi več pacientov. Med seboj so pregrade, da se ne vidiš, se pa vse sliši. Zdravljenje poteka po navodilih zdravnika (akopunktura, inekcije, …). Zdravljenje traja cca 10-15 tretmajev, tam si do 30 minut.
Jaz stokanja nisem slišala, so bili očitno pacienti kar znosni, se pa sliši pogovor med pacientom in zdravnikom, kar pa včasih mogoče ni ravno primerno.

lp

Pa deluje? Kaj se ti zdi? Jaz naj bi šla zaradi migrene.

Jaz sem bila pred leti v Ambulanti za terapijo bolečine na Zaloški. Šla sem zaradi migrene, vse upe sem polagala v akupunkturo, žal se je izkazalo po mnenju zdravnice primarija da sodim v tistih 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ki jim tudi to ne pomaga. Naj omenim, da moja mami po terapiji celo leto ni imela nobenega glavobola, potem so se spet pojavili nazaj. Sama sem dala skozi 2 terapiji (2x 10 obiskov), po končanju sem imela reakcijo (še hujši glavoboli). Sama terapija pa mi ni bila nič prav neznosna. Kakšnega stokanja ni bilo nikoli slišati, le kot je omenila 42na se sliši okoli kaj se zdravnik pogovarja s pacienti. Na vrsto naj bi čakala 2 leti, ko so me končno poklicali sem bila noseča in sem morala zadevo preložiti do časa ko sem prenehala dojiti. tako se je obrnilo 4 leta. Poleg tega sem morala tudi voditi dnevnik o glavobolih in zdravnica je iz tega ugotovila, da imam kombinacijo tenzijskih glavobolov z migreno, kar je najslabše. Njeno mnenje je bilo, da če bi prišla dovolj zgodaj bi se dalo kaj bolj uspešno zdravit, tako pa sem k njej na akupunkturo prišla po cirka 16 letih od začetka pojava glavobolov.

Morda koga zanima http://www.bioviva.si/zmanjsevanje-bolecin-v-krizu-hrbtu-ramenih/touch-tens?
Naši TENSi so klinično testirani specialini za različne vrste bolečin od akutnih do kroničnih.
Za več informacij sem na voljo na 040 45 31 34.

Valentina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close