Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Proti mačku

Proti mačku

lepo vas prosim, dajte mi prosim kaksen dober nasvet, kako se znebiti mačka( ne pravega, ampak tistega po prekrokani noči, da se razumemo).Pa plis ne rect, da naj ne pijem, saj veste, vcasih je fajn,…

Dobro vprašanje, ja….. 🙂

domač paradižnikov (gosti)sok…

..kaj zelo slanega….potem pa en pir butni…:))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

1. Liter vode z limono al pa kksne druge tekocine take osvezilne (po moznosti spij cimvec nealkoholne tekocine se preden gres spat)

2.Obilen zajtrk- men pomaga ene pa zelodec boli ko majo macka..za tiste to pol ni priporocljivo.Ce bi pa rajs neki lahkega pa kksna juhca po moznosti kurja..

3. Hladen tus

4. Ce je hud glavobol kksn aspirin

Dodatne varjante:

Eni pravjo da nej bi pojedu kej posteno mastnga preden gres spat npr. burek..jp sej deluje..sam men grejo pol tud kile gor. 😉

Klin se s klinom zbija…najprej kao kksn jaegermeister da preseka in potem lepo mirno pijes dalje (nikol nism sprobala)

Paradiznikov sok

Ok dost expertize o mackih 😉

Jst ponavad predn grem spat vzamem tablet za glavobol, da je zihr in spijem neki vode (se mal posilm, hehehe) —> v primeru da sm mortale pol se tega nit ne spomnem :)) Zjutraj spet velik vode, pa kak aspirin C…ko pridm mal k seb kej pojem (če maček ni bil preveč divji) pa cel dan lenuharim…

…drugač pa še preden prideš dam je fajn it na kak burek al pa hamburger pa je kuj bolš 🙂

Proti mačku je je zelo učinkovito eterično olje 31-ih zelišč, 5 kapljic v vodo in spiješ, čez nekaj minut si kot nov. Le povprašajte vaše ženičke ali pa mamice, ki gotovo imajo te čudežne kapljice za več namenov, le to ne vedo, da so tudi proti mačku.

Fantje odženite tigerčke.

lp

BRUHAJ! Preden greš domov, ali pa doma,preden greš spat se načrepaj vode. Spij je vsaj pol litra-na silo, počakaj kakšno minuto, potem se nagni nad školjko in akcija- prst v žrelo in izzivaj bruhanje. Ko se dobro zbruhaš, postopek ponovi vsaj enkrat. Dobro je, da spraviš iz sebe čim več škodljivih snovi- alkohola, kateri takrat ko spiš naredi v glavi in želodcu pravo sranje. Nato pojej 2 aspirina (saj veš, raztopi v vodi…) in ajo ajo. Če nimaš težav z visokim pritiskom je zelo dober daleron-tablete- fajn porihtajo glavo….

Predn gres spat je kul kej pojest – men burek totalno sede. Pol doma pa predn gres spat spij 2 al pa 3 kozarce vode (pa ni se treba silt pa bruhat). Zjutri pa pol ce je se prevec bed je pa ksn tablet cist dost. Sam js ne maram prevec zdravil 🙂
Dejstvo pa je, da pivo tut pomaga…

Ma jest sem bil enkrat toliko nažgan,da sem zgrešil blok,nadstropje,vrata.Pozvonim ves nabalinan proti jutru,odpre mi ena bjonda,me povabi noter češ,da mi bo pomagala in kaj se je zgodilo?Nudila mi je vodo in bila je res faca in me je razumela.Kakšna druga bi se drla in vpila name kot sraka,ta bjonda me je še noter povabila,meni je začel laufati jeziček,ona v spodnjih hlačkah,sexi in kar streznil sem se.No malo sem mutil vamo tamo in že sva sexala divje,meni je štemalo v glavi,ampak dol sva se fajn dala.Danes sva en lep nezakompleksan free par in je sex reden,maček pa je odšel.Ja imel sem srečo dobil mačko in še pajs zraven.Bomba,saj še sam ne morem dojet.

Proti mačku je najbolje piti kis,pa kaka topla juhica in seveda čim več nesladke pijače.Brez aspirina pa tudi ne gre.Če maček ni prehud koristi tudi sprehod po naravi.Pa naspati se je treba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close