proti kašlju
pred novim letom sem staknila neko virozo in z njo sem fasala tudi ful hud suh kašelj. Sem trpela cel teden preden sem šla v lekarno po karkoli proti kašlju. Mi je ponudila tablete iz islandskega lišaja ( v imenu ima ISLA pa še nekaj, se ne spomnim točno).
ko sem jih začela jesti (lizati) sem bila v 3 dneh dobra.
Zdaj se me je spet lotila viroza in isti kašelj in grem ravno danes spet v lekarno po te tablete, ker tak kašelj je za znoret. Vse me boli, ponoči ne spim ker imam napade kašlja.
je pa to tak suh, strašno dražeč kašelj.
Ingver je meni zelo pomagal,2 dni in sem bil bolje.Korenino olupiš,narežeš na zelo majhne tanke rezine in daš v vodo,na majhnem plinu greješ,dokler ne zavre,nekaj časa pustiš da se fajn namoči in piješ,je pa malo pekoče za pit,učasih zmešam z medom,da je okus boljši,lahko piješ vročega ali hladnega.Pil sem pa 3x dnevno,po pol kozarca,od tistega časa ni varjante da kupim sirup.
Lp
kaj vzamete?, 15.02.2017 ob 06:27
Kaj vam najbolj pomaga proti kašlju? Poskusila sem že Prospan, a..?? Je kakšna domača zadeva, preverjeno učinkovita?
Mene je Pulmed po 4 mesecih rešil, kot sem prejle napisala cel post.
Sicer me bodo v firmi B. po nakupu najbrž zasuli z milijon ponudbe, ma to je eden njihovih izdelkov za katrega dam glavo na tnalo, da mi je RES pomagal.
Forum je zaprt za komentiranje.