Proti čemu protestirate
perpetum fiks, 31.05.2021 ob 07:51
Nekaj znancev se je s kombijem peljalo protestirat proti koronskim ukrepom. Škoda samo, da so jim na licu mesta povedali, da so prišli gledat na uro, ker se je menda protestiralo za predčasne volitve.
To je bilo jasno sporočilo in poziv pred protestom, da se protestira za predčasne volitve. Očitno imaš zaplankane znance, kaj naj ti rečem…..
A Ljubljano so našli, brez da se izgubijo kje na poti?
jah lej, 31.05.2021 ob 08:06
To je bilo jasno sporočilo in poziv pred protestom, da se protestira za predčasne volitve. Očitno imaš zaplankane znance, kaj naj ti rečem…..
A Ljubljano so našli, brez da se izgubijo kje na poti?
Imaš prav, malo so že zaplankani. Saj zato pa tako pridno in ubogljivo hodijo na petkove shode. Svoji k svojim.
Ok, predstavljajmo si da gremo na predčasne volitve. Koga naj volim.? A te iste, ki so bili dve leti nazaj.? Ne hvala, na volitve ne bom šla, raje kvačkam. Vseeno mi je kdo je na vladi, sej so skoz eni in isti. V čem je fora.? Bo kaj drugače.? Ne bo. Čisto vseeno je Janeza ali pa Jože. Tistega, ki bo znižal davke tistega bom šla volit,ne bom jaz hodila na volitve za njihove žepe, če nimam nič od tega raje sedim doma in v luft gledam.
Mary MCScary, 31.05.2021 ob 09:02
Ok, predstavljajmo si da gremo na predčasne volitve. Koga naj volim.? A te iste, ki so bili dve leti nazaj.? Ne hvala, na volitve ne bom šla, raje kvačkam. Vseeno mi je kdo je na vladi, sej so skoz eni in isti. V čem je fora.? Bo kaj drugače.? Ne bo. Čisto vseeno je Janeza ali pa Jože. Tistega, ki bo znižal davke tistega bom šla volit,ne bom jaz hodila na volitve za njihove žepe, če nimam nič od tega raje sedim doma in v luft gledam.
Zakaj se potem sploh oglašaš če ti je tako vseeno? Ne razumem take ignorance odraslega, opravilno sposobnega človeka……
A tudi režim Severne Koreje bi ti bil ok? No…..saj kvačkanje mislim da tudi tam ni prepovedano.
Preberi par transparentov na protestih, pa ti bo jasno. če si toliko pismen. Ne, ne gre za ukepe. Gre za vse ostalo – rušenje pravnih temeljev, demokracije, svobode medijev, za žaljiv, poniževalen odnos do ljudi, ki ti dajejo kruh. Ja, leve vlade so ponavadi precej nesposobne. Ampak tale skrajno desna vlada pa je zelo sposobna – v delanju škode Sloveniji. Raje imam nesposobno vlado, kot vlado sposobno samo uničevanja in rušenja vsega, kar imamo.
jah lej, 31.05.2021 ob 09:29
Zakaj se potem sploh oglašaš če ti je tako vseeno? Ne razumem take ignorance odraslega, opravilno sposobnega človeka……
A tudi režim Severne Koreje bi ti bil ok? No…..saj kvačkanje mislim da tudi tam ni prepovedano.
Proteste izkoriscajo za pot do stolčkov. Dišijo jim milijarde. Samo to in nič drugega. Za nas se ne bo nič spremenilo. Ne bit naiven in mislit, da se borijo za tvoj boljši jutri. Glede na to, da so davki vsa ta leta ogromni smo že skoz severna Koreja. Zaviti v demokracijo pljačkajo nas državljane.
Ni res da je tako, ampak nevedni ponavljate eno in isto mantro, in se vam zdi da ste blazno pametni. Če bi bili v preteklosti ljudje tako brezbrižni, bi bile ženske še vedno brez vseh pravic, če bi seveda sploh že prilezni iz jam.
Sploh pa….zakaj bi kdo Mary na ljubo znižal davke, če se njej še riti ne da premaknit na volišče te vprašam? Oziroma: ne mi reč, da bi šla volit samo za svoje koristi? CCCC
Pa še to razni brezdelnezi, đanksi in barabe naj si poiščejo drug vir dohodka, dost smo jih mi preživlji. Razna društva in agencije za raziskovanje ceckologije plansarskega psa naj sredstva dobijo drugje, dovolj jih imam brezdelnih parazitov na davke. V vseh teh letih niso zgradili nič pametnega, ves denar so vlagali v lastne plače. Skrivajo se za demokracijo, vpijejo o socialni državi sebi pa talajo milijone, kje so bolnice paraziti, kje je denar za bolne (ljudstvo zbira za bolne otroke, medicinsko opremo in pripomočke itd).? Kje je kes.? Kes za bolnice ste porabili zase smrad pokvarjen. Plozate o socialni državi, o diktaturi (hebo vam pas mater, več kot 100 jurjev davkov osebno samo od mene letno dobite( v to ni vključen možev dohodek, firma itd) kje so se vsi ostali davkoplacevalci in zdaj naj grem jaz na ulico za vaše debele riti, da bi z mojo pomočjo čimprej do korita prišli, ker vas evropske milijarde tiščijo … Samo v vaših sanjah. Bom pač kvackala, več koristi od tega.
Res je, politika je umazana, delajo za svoje interese…a vseeno je razlika vsaj v niansah; tole, kar žs v drugo pocne desna oblast, ni vzdrzno: lomasti po ustanovah, povsem unicuje samoumevno…vmesava svoje tudi v povsem strokovne strukture..ne, to ni nikakor ok – zaskrbljujoče je, ker ima kljub temu vseeno dovolj privrzencev…
Mary MCScary, 31.05.2021 ob 10:10
Pa še to razni brezdelnezi, đanksi in barabe naj si poiščejo drug vir dohodka, dost smo jih mi preživlji. Razna društva in agencije za raziskovanje ceckologije plansarskega psa naj sredstva dobijo drugje, dovolj jih imam brezdelnih parazitov na davke. V vseh teh letih niso zgradili nič pametnega, ves denar so vlagali v lastne plače. Skrivajo se za demokracijo, vpijejo o socialni državi sebi pa talajo milijone, kje so bolnice paraziti, kje je denar za bolne (ljudstvo zbira za bolne otroke, medicinsko opremo in pripomočke itd).? Kje je kes.? Kes za bolnice ste porabili zase smrad pokvarjen. Plozate o socialni državi, o diktaturi (hebo vam pas mater, več kot 100 jurjev davkov osebno samo od mene letno dobite( v to ni vključen možev dohodek, firma itd) kje so se vsi ostali davkoplacevalci in zdaj naj grem jaz na ulico za vaše debele riti, da bi z mojo pomočjo čimprej do korita prišli, ker vas evropske milijarde tiščijo … Samo v vaših sanjah. Bom pač kvackala, več koristi od tega.
Zdaj razumem. Tebe v bistvu ne moti če tvojih 100 jurjev sfrčka Janša in kompanija. Moti pa te, če jih sfrčka kdo drug. A razumem prav?
Jaz pa volim samo še pragmatike. Čim začnejo o ideologiji, pa levi pa desni , pa komunisti, pa rkc, so zame opleli.
Stranka pragmatikov in praktikov, ki jim je vseeno ali je kdo lev ali desen, če je učinkovit. Tak, ki ob vsakem ideološkem nakladanju poklopi in ki mu je pomembna samo praktična realnost. Cerar je bil na začetku mal tak, pa Drnovšek na en način. Samo Cerar je bil premehek in preveč ranljiv.
Trenutna leva alternativa je en sam teater, na desni pa itak ni nič, razen jajota, kar vodi direkt v katastrofo.
Torej, pragmatiki s pet cm debelo kožo, na plan. Imate moj glas.
jutri je junij, 31.05.2021 ob 10:13
Zdaj razumem. Tebe v bistvu ne moti če tvojih 100 jurjev sfrčka Janša in kompanija. Moti pa te, če jih sfrčka kdo drug. A razumem prav?
Ne ne razumeš prav. Moti me da se jih sfrcka za lastne zepe. Ime ni važno je to Janez ali pa Jože, moj denar je sfrckan v nepravi žep. Jaz pa samo pošte dobivam od stavbnih zemljišč, do davka na premoženje, do davka na vrednostne papirje, davek od oddaje itd.. plačujem ca 10 razlicnih davkov – samo jaz, kje je še dec, firma itd… Hočem da se moji davki vlagajo v korist in razvoj drzave in ne v korist posameznih hijen. Kar je preveč je pa preveč. Zato ja,v bodoče volim tistega ki bo uredil davke, da ne bom plačevala hijen, naj si svoj plen sami ulovijo. Dost je bilo.
Replika, 31.05.2021 ob 10:21
Jaz pa volim samo še pragmatike. Čim začnejo o ideologiji, pa levi pa desni , pa komunisti, pa rkc, so zame opleli.
Stranka pragmatikov in praktikov, ki jim je vseeno ali je kdo lev ali desen, če je učinkovit. Tak, ki ob vsakem ideološkem nakladanju poklopi in ki mu je pomembna samo praktična realnost. Cerar je bil na začetku mal tak, pa Drnovšek na en način. Samo Cerar je bil premehek in preveč ranljiv.
Trenutna leva alternativa je en sam teater, na desni pa itak ni nič, razen jajota, kar vodi direkt v katastrofo.
Torej, pragmatiki s pet cm debelo kožo, na plan. Imate moj glas.
Potem ti je Počivavšek pisan na kožo. On je poosebljena pragmatičnost in “učinkovitost”.
poštarca, 31.05.2021 ob 10:19
Meni je poleg vsega kar so že zgoraj našteli najbolj grozljivo to, da predsednik vlade, ki ima toliko povedat o vseh možnih kršitvah za navadne državljene, ne prevzema pošte za obravnave na sodišču, ker računa na še eno zastaranje……tega mislim da ni pa res nikjer drugje na svetu.
Razen pri Jankovićih in kompanjonih.
Forum je zaprt za komentiranje.