Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Proti čemu protestirajo

Proti čemu protestirajo

Odgovor na objavo uporabnika
Jahno, 14.10.2021 ob 14:33

ni enega pametnega, 14.10.2021 ob 14:25

Jahno, 14.10.2021 ob 14:12

ni enega pametnega, 14.10.2021 ob 13:36

Naceloma se strinjam z vsemi, tako pct, kot vlada in vse skupaj, ampak tile nasi protesti so kot otroski vrtec!

Ze pred casom sem sprasevala, ok, proti vladi, se strinjam, ampak kaksen je plan, ko pade vlada, a do danes nisem dobila odgovora.

Otroci vpijejo ‘neeee boooom!’, ko jih pa vprasas, kaj hocejo, ne znajo povedat.

Enako je s temi nasimi protesti, glavno da so proti, nihce pa ne zna povedat, za kaj je, kako naj se vse spremeni in predvsem, kdo pride za Janso!

Dokler zahteve protestnikov ne bodo jasne, dokler nihce nima nacrta, kaj bo potem, se jaz tega ne grem.

ZA volitve še nisi slišal-a?

In za koga bos volil na volitvah?

Ni enega cloveka v drzavi, ki bi znal postavit stvari na svoje mesto, kaj sele, da bi nabral 90 ali koliko ze ljudi za poslance, plus ministre, plus raznorazne visoke vladne usluzbence in se koga.

Mi enega nimamo, kaj sele toliko ljudi!

Ker ce izbiramo med temi, ki so danes v politiki, bo vse skupaj isto sranje, samo zapakirano v drugem darilnem papirju!

Kdorkoli bi bil 100x boljši, kot to kar imamo zdaj. Šarec, Cerar, Bratuškova, celo Pahor ali kdo novi…. nihče ni sposoben narediti toliko škode v tako kratkem času, kot Janša&Co.

Razumeti morate, da se uspešen politik vrednoti ravno po tem, koliko škode, kravala, hudega in terorja povzroči ljudem. Več je tiranije več je zaslužka. V očeh ljudi je barabun v očeh globalnega črnega vodstva pa heroj.

Traparije, 14.10.2021 ob 09:50

Vodni stolp, 14.10.2021 ob 05:31

Proti čemu naši protestirajo?

Nihče ne pove direktnega odgovora.

1.Si ti včeraj na njivi zraslo? Si prpotovalo iz leta 1890 in ravnokar izstopilo iz časovnega stroja?

2.Imaš internet, radio, televizijo in si vsaj 10 let na svetu?

Si na prvo vprašanje odgovorilo ne in na drugega ja? Potem si debil in nic drugega!

Dejansko , proti čemu vendar protestirajo, napiši, mi ne vemo !

Ni haska, 14.10.2021 ob 06:57

Štajerc343, 14.10.2021 ob 06:53

zato ker je vse v prestolnici. V Mariboru nimamo nobenega ministrstva.

In kaj ti nuca? Se je kdaj kaj spremenilo? Nič. Ker ni pravega cilja, vodje in strategije.

Samo davkoplačevalski denar zapravljajo in uničujejo kar jim je na proti!

Tako. Včeraj sem gledala v živo protest, na 24 ur.

Čisto razpuščeno vse in medlo. Ko eni zombiji so hodli gor in dol, ter piskali

Ko pa so so robocopi prijeli “poredne” protestnike za vse štiri in jih odnesli v marico je bilo pa tako, kot bi jih pribili na sramotilni steber, v poduk drugim ovčicam.Burleska!

ne morem da ne bi, 14.10.2021 ob 14:54

Tako. Včeraj sem gledala v živo protest, na 24 ur.

Čisto razpuščeno vse in medlo. Ko eni zombiji so hodli gor in dol, ter piskali

Ko pa so so robocopi prijeli “poredne” protestnike za vse štiri in jih odnesli v marico je bilo pa tako, kot bi jih pribili na sramotilni steber, v poduk drugim ovčicam.Burleska!

No vidiš, saj sam priznaš, da so robokopi in ne ljudje. Robokopi se nimajo kaj vtikati v svet ljudi. Robokopi so v filmih in tam naj ostanejo. Ljudem in drugim živim bitjem pa pripada zemlja in mesto na njej.

ćefurjad, 14.10.2021 ob 14:44

Dejansko , proti čemu vendar protestirajo, napiši, mi ne vemo !

Imaš napisano ene par postov više. Če niti tega ne znaš ali nočeš razumeti, potem ti res ni pomoči. Vzemi v roke učbenik za 1.razred in začni od začetka.

hhm, 14.10.2021 ob 11:12

hhm, 14.10.2021 ob 11:10

Maribor in Portorož, 14.10.2021 ob 06:42

Zakaj nikoli ne protestirajo v Portorožu? Mariboru? Sevnici? Gorici? Šentjoštu? Dupleku??

ker tam živijo od dela!

ker tam živijo od dela!

odgovor za Maribor in Portorož.

Kar neki usekaš- mimo. Ne gre ti in ne gre, da bi bil duhovit :).

ne vem, kaj ima z ministrstvi divjanje in svinjanje po mestnih ulicah in sedenje sredi nekega križišča.

Kolikor sem jaz videl, se protestira zgolj proti PCT ukrepom in proti vladi, KER JE UVEDLA TE PCT UKREPE in narodu omejila SVOBODO. Samo o tem teče debata. Ni govora o tem, kar nekdo pravi gor, da je politični diskurz s to vlado padel na najnižji možni nivo, da se twita bedarije in sramoti Slovenijo v svetu, da korupcija, namesto da bi jo omejevali, samo še cveti itd. itd. Če bi se govorilo o tem, grem takoj v prve vrste.

Ampak ne, tukaj je jokanje in jamranje zaradi izgubljene svobode, tarnanje, da hočejo nazaj vse tako, kot je bilo pred korono in tako dalje. To je popolnoma brez smisla, ker nismo odvisni sami od sebe, ampak nam ravnanje diktira EU. Kdorkoli bi prišel na oblast, če bi se bolnice začele rapidno polnit, bi moral ukrepe še zaostriti, ne ukiniti. Ker nočete zapiranja države, zapiranja šol itd., so obstoječi ukrepi edina rešitev. Kakšen je predlog, da vas slišim. Ukiniti vse ukrepe in s tem prisiliti EU, da nas izolira in ukine pritok evropskega keša? Upam, da se zavedate, da gre zasluga za to, da nismo popolnoma potonili, evropskemu denarju.

In še: zakaj mislite, da se nihče iz opozicije ne ojunači in vzame stvari v svoje roke, JJ spokajo stran in prevzamejo krmilo? Komot bi to izvedli in odrekli JJ pokorščino, ampak nobena stranka noče tvegati in se zavihteti v sedlo, ne ob koroni in ob norenju ljudi zaradi ukrepov. Veliko lažje in udobneje je kritično opazovati in kritizirati. Kot rečeno, mislim, da JJ dejansko škodi državi, ampak taki protesti enostavno niso način. Res zgledajo kot kup vrtčevske mularije, ki so ji odrekli igro na peskovniku, ker je v pesku mačja scalina. Pa je treba počakati, da se to počisti, ampak oni nočejo čakat. Gremo v pesek, briga nas. Brez omejitev svobode!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close