Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Protest Ljubljana komentar

Protest Ljubljana komentar

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 16.09.2021 ob 08:03

Popay npr, 16.09.2021 ob 08:01

Svobodna sem, 16.09.2021 ob 07:30

Sem svobodna, cepljenja 2x in upoštevam protikoronske ukrepe. Letos sem bila že na dveh krasnih počitnicah in nikjer mi nihče ničesar ne omejuje. Maska je postala del vsakodnevne garderobe, razkužila (dobra) pa nadomestek kreme za roke. Popolnoma sem pomirjena in se samo smejim vsem, ki se v teh časih ukvarjajo s političnimi zadevami, na katere nimajo vpliva.

Prostest, tak kot je bil včeraj v našem glavnem mestu, pa je samo odraz nemoči leve politične struje, ki vidi moč in upor samo še pri brezpravni raji. To je njihov začetek konca oz. konec.

Kakšna levica, da ne napišem, kar ti bi napisal v stilu s(d)s jajohojsaste greznice, kot to oni pišejo…., kater politik iz leve politične strani je pa hujskal narod, da meče predmete v parlament in spodbujal ljudi, da se ne cepijo… Tisti, ki so metali predmete v parlament so verjetno jajohojsasti naci biseri, ker to delajo samo, da bi jajo ostal na aablasti, oni so najbližji takemu početju. Ovca s(d)s ova.

fak ni citiralo tisto @Svobodna sem s(d)s ovo jebo.

Nauč se citirat, levo jebo

Še en, ki lahko reče Svoboden sem, 16.09.2021 ob 08:16

naknak774, 16.09.2021 ob 07:56

Ne razumem, kaj naj bi imeli levičarji z včerajšnjimi protesti. Kolikor poznam slovensko politično sceno, so tisti, ki imajo bolj levičarske vrednote, bolj za spoštovanje ukrepov in cepljenje kot pa tisti, ki imajo desničarske vrednote.

Hahha, paralelni svet al kaj? Čordić zaprisežen deseničar, ma nemoj.

Izraz zaprisežen desničar v mojem zapisu ni bil uporabljen. Govorim o vrednotah. Bolj levičasrkih ali bolj desničarskih. O vrednotah seveda nimaš ti niti pojma.

Si ti svobodna, ja. Kar misli si. Saj to je neverjetno, kako preproste možgane imate nekateri. Ampak, po drugi strani, je pa pravi blagoslov, a ni tako? Drugi mislijo namesto vas, drugi odločajo namesto vas, vi pa živite v nekem mehurčku, srečno in prepričani, da ste svobodni.

Nisi svobodna, če lahko potuješ, greš na večerjo v restavracijo, obiščeš muzej ali gledališče, pa pri tem povsod kažeš svoje papirje ali QR kodo! 

Ampak enim ne kapne in jim ne bo nikoli.

Para Bellum, 16.09.2021 ob 08:28

Si ti svobodna, ja. Kar misli si. Saj to je neverjetno, kako preproste možgane imate nekateri. Ampak, po drugi strani, je pa pravi blagoslov, a ni tako? Drugi mislijo namesto vas, drugi odločajo namesto vas, vi pa živite v nekem mehurčku, srečno in prepričani, da ste svobodni.

Nisi svobodna, če lahko potuješ, greš na večerjo v restavracijo, obiščeš muzej ali gledališče, pa pri tem povsod kažeš svoje papirje ali QR kodo! 

Ampak enim ne kapne in jim ne bo nikoli.

Namenjeno je bilo tisti, ki si dela utvare, da je svobodna.

zakajla, 16.09.2021 ob 00:37

darwin… nasilja so sprovocirana in umetno narejena danes s strani oblasti… da se tako lažno navzven prikaže mirne protestnike proti ukrepom kot nasilne in razgrajaške… slišala sem komentar udeleženke na protestih, kolegica njena ima znanca med policisti in ta je povedal,da so bili PRED IZBRUHOM NASILJA VSI POKLICANI PROMPTNO TJA na do tistega trenutka mirne proteste…

torej je policija vedela,da se izgred načrtuje in so pred njim poklicali vse tja… tako so z naročenimi nasilneži dobili izgovor za uporabo sredstev za razgon ljudi in še prikazali so celotno množico kot nasilno…

vse je manipulacija…

protestniki tam danes so bili mirni – in so odšli tudi mirno- naročeni razgrajači pa so prišli kasneje in tam delali zdraho po naročilu oblasti, ki je tako manipilativno spet rotestnike grdo prikazala…

in to ni prvič – tudi na dan državnosti so prišli provocirat oni od oblasti poslani…

Razgrajače je plačala levičarska mafija, to je dokazano.

Odnosi bizarno, 16.09.2021 ob 08:33

Razgrajače je plačala levičarska mafija, to je dokazano.

Malo pačakaj (na preiskavo), pa boš videlo, da so bili kar neonaciji tam (no, to na Trsenjakovi seveda že veste). In oni so tako domoljubni, da razgrajajo zastonj. Užitek ob delanju škode jim je največje plačilo.

hahaha haha, 16.09.2021 ob 06:45

wd40a, 16.09.2021 ob 06:25

Niste normalni, 16.09.2021 ob 06:09

Veste kaj bo s to našo Slovenijo,če ne bomo kmalu uspeli bolj zagnati gospodarstva? Velika draginja bo in ostali boste brez služb. Upam,da se socialka zniža. Kaj boste takrat. A boste protestirali proti samemu sebi? Ker to ni normalno. Ko se ves svet bori proti covidu se vi ukvarjate z… Vsak normalen narod ko mu grozi katastrofa stopi skupaj. Vi se pa kregate.  Dokler covida ne zbrišemo nam ne bo bolje, dalj časa bo slabše. Ker država dopušča take izgrede pa sam izgubljamo proti drugim državam. Tukaj se strinjam z ukrepi in upam na PC.

@Niste normalni 

Politika ti sesuva gospodarstvo, ne pa kovid. Kovid je samo izgovor. V takšnem obsegu kot se zdaj krade, se niti pod rdečimi ni.

joj, no, kakšne bolane.:)) Politiki je najbrž res veliko do tega, da se gospodarstvo sesuje, ja, da ne bo imela kaj tlačit v lastne žepe. Pa dajte no, obnašate se s temi protesti proti ukrepom, ki vam kao kratijo svobodo (seveda jo samo vam, ne pa celemu svetu), kot mali otrok, ki cepeta, ker ne dobi nečesa, česar ne sme. Otročje do amena.

Protestirat je treba, ja, ampak ne proti ukrepom, ki “vam kratijo svobodo”, pač pa proti korupciji, proti temu sesuvanju v zdravstvu, ki so dogaja brez razloga, ko pacienti ne morejo do zdravnika, proti srboritim in neodgovornim hujsaškim twitanjem, ki škodijo državi itd. itd. Ne pa proti PCT pogoju, ki velja povsod po razvitem svetu še veliko bolj rigorozno kot pri nas. In ne, ni se cel svet zarotil proti vam ubožcem, ki hočete samo to, da bi bilo tako kot prej. Ne more več biti, dokler se ne omejijo oboleli po bolnicah na normalno število. Ne, to ni svetovna zarota vladajočih, ki hočejo sesuti gospodarstvo (od česar bi tudi sami imeli zgolj škodo), pa kaj ste, stari 12 let, da verjamete v to znanstveno fantastiko?? Dajte odrasti, pa če že protestirate, protestirajte zaradi stvari, ki so pomembne in ki gredo zdaj zaradi tega, ker se vi fokusirate na “vašo pravico hoditi brez PTC pogoja kamorkoli” mimo nas, dokler ne bo prepozno.

@ hahaha haha

Kolikor vem je bilo tole bolj proti politikom, kot proti stroki. Pri ukrepih stroka nima nič.

Pravzaprav so bile ravno pod levimi rekordne kraje. Lahko pa s številkami dokažeš, da to ni res. Oziroma ne moreš, haha.

Učiteljica stare šole, 16.09.2021 ob 06:11

Darwin893, 15.09.2021 ob 23:14

( https://www.youtube.com/watch?v=aqb0xH99KZs )

Poslušal sem besede govornikov in dobro so govorili.

Tudi besede nekega govornika (ga mnogi poznajo), ko je po mikrofonu miril ljudi naj ne provocirajo policistov in jim ne dajo razloga za sankcije so bile na mestu.

–Saj že poznate malenkost moje stališče…

AMPAK, kaj ljudje niso pričakovali protestov in tako imenovanih psiholoških ventilov za množice, katerim so omogočeni, da se zgodijo, da nestrinjanje z represijo in oblastjo pokažejo na shodih, kot je bil ta?

Mar ljudje ne vedo, da težka represija in zatiranje svobode povzroči protestniška gibanja?

Ker so govorniki dobro govorili so ljudje dobili, kar so želeli slišati, prav tako pa tisti, ki so bili prisotni lahko zase smatrajo, da so nekaj storili in niso bili pasivni in neaktivni.

Ko sprašujem ali ljudje tega niso vedeli, pričakovali mislim, tudi na samo oblast in tiste, ki imajo škarje in platno v rokah in odrejajo narodu njegovo svobodo.

Je morda za njih to presenečenje, da se bodo protesti dogajali, če pa so omejili svobodo njim?

Seveda ni presenečenje, saj tudi oni niso od včeraj tako kot mnogi ljudje ne.

Torej, protest se je zgodil, besede govornikov so bile dobre, oblast je to pričakovala in tudi ni prekinila teh govorov.

Kaj pa sedaj?

Bo mogoči odstop trenutne vlade res spremenil vrste aktivnosti,kot jih ima ta vlada pri drugi mogoči vladi?

Bodo ljudje, ki so bili danes na protestu hodili na protest vsak teden, vsako sredo in se na ta način, da bodo govorniki dobro govorili med tem pa bo oblast aktivna v svojih načrtih in jih ne samo z govorom ampak tudi z dejanji uresničevala?

Govornike,ki so dobro govorili vsekakor podpiram v njihovih govorih, ampak,ker imam lastno umsko sito pa vsem izmed njih ne zaupam.

Ne bom razlagal zakaj ne saj sem sam to že namignil v drugih zapisih.

Zaupam pa ljudem v smislu, ko jih nekdo vodi, da mu sledijo.

Naj bo ta protest, ki se je zgodil tudi dobro zapisan za vse nas bi pa opozoril, da ne glede na to, če se protestov udeležujete ali ne, da tudi, če na vas vpliva psihologija množic, da v sami množici pomislite s svojo glavo, kaj se dogaja in kako ter zakaj se je nekaj zgodilo.

Nekoč sem že napisal, da se besede slišijo tudi drugod in ne samo na enem kraju. To pomeni, da se ljudi sliši povsod kjer ti govorijo in ne samo na nekem določenem mestu. Zver, ki jo krotite je ne krotite tako, da se ji v gobec nastavite potem pa jo poskušate dresirati. Tisti, ki bo razumel blizu je modrosti.

Bodite vir dobrote in neumorni pri zaščiti svobode, veselja in dobrobiti za vse.

V resnici nisem učiteljica, pa vendar : Daj, napiši kratko in jedrnato, kdo bo bral dolge govore…

zakaj misliš, da je treba brat tega čvekača? veliko besed, pametne vsebine pa ni ….

titofag, 16.09.2021 ob 08:55

Pravzaprav so bile ravno pod levimi rekordne kraje. Lahko pa s številkami dokažeš, da to ni res. Oziroma ne moreš, haha.

Lahko bi že nehali  z lažjo o levih vladah. Vse doslej so bile neoliberalne, kjer je kapital in dobiček vrhunec vsega. Ljudje pa lahko pocrkajo. Najbolj neoliberalne so pa seveda Janševe vlade. Jasno? Seveda si ne delam utvar in vem, da boš, sralo trstenjakarsko, še naprej bluzilo o levih vladah.

Sem popolnoma svobodna in zdrava, ker vem, da nimam nobenega strupa v sebi in da bo cela moja družina živela še dolgo časa.

Vi pa hitro po 3,4,5…odmerek, kolikor jih boste sploh dočakali.

Tisti luzerji, ki se itak z nicemere ne strinjajo, vse izkoristijo za nasilje in napad, in glwj spet bomo davkoplačevalci morali placat za razbite sipe na parlamentu… To ni noben normaln protest oni hocejo anarhijo – s tem se pa ne strinjam! In folk je sam blesav da gre izgrede delat, noben jih ni placal… Zato so si sami v lastno skledo pljunili in v ljudeh sprozili obsojanje necepilcev… SAMI SO SI KRIVI

S tem pa nisi mimo ustrelil, je že res.

Je pa to samo en del razumevanja zadeve, ki trenutno ni najpomembnejši  – bistveno je v zapisu “hahahaha ha”.

rok-1, 16.09.2021 ob 09:38

S tem pa nisi mimo ustrelil, je že res.

Je pa to samo en del razumevanja zadeve, ki trenutno ni najpomembnejši  – bistveno je v zapisu “hahahaha ha”.

Pri tem zgoraj sem citiral prvi Darwinov zapis, ki odpira to temo.

wd40a, 16.09.2021 ob 08:47

@ hahaha haha

Kolikor vem je bilo tole bolj proti politikom, kot proti stroki. Pri ukrepih stroka nima nič.

Pri ukrepih stroka nima nič??? Stroka bi celo bolj rigorozne ukrepe, pa saj je stroka pisala, v čem se ne strinja s politiko!! V tem, da so testiranja za zaposlene SAMO enkrat tedensko. Stroka si želi, da bi bili pogoji za vse poenoteni, in sicer bi se tudi zaposleni morali testirati vsake dva dni! To stroka predlaga! Pa dajte že nehat širit dezinformacije, kako je stroka proti ukrepom!

hahaha haha, 16.09.2021 ob 09:57

Pri ukrepih stroka nima nič??? Stroka bi celo bolj rigorozne ukrepe, pa saj je stroka pisala, v čem se ne strinja s politiko!! V tem, da so testiranja za zaposlene SAMO enkrat tedensko. Stroka si želi, da bi bili pogoji za vse poenoteni, in sicer bi se tudi zaposleni morali testirati vsake dva dni! To stroka predlaga! Pa dajte že nehat širit dezinformacije, kako je stroka proti ukrepom!

Nikjer nisem napisal da je stroka proti ukrepom.

Kdo pa so izgredniki? Morda so plačanci (nazi struja) na plačilni listi rumenomodre partije? Rumenomodra partija se že nekaj časa poslužuje zanimivih praks. Od lepljenja dokumentov, fejk diplom, goljufanja na izpitih, fejk njuzs, trolov iz kleti na Trstenjakovi, uporabniških računov za ustvarjanje in oblikovanje mnenj, Kopriva – Alenka je en tak konkreten primer.

Najbolj žalostno, je to da v Sloveniji obstajajo navidezne dve  politične struje, v realnosti so zlizane v eno. Levi pol potrebuje Janšo, in Janša potrebuje takoimenovane leve, ki pa so daleč , od tega, za kar se predstavljajo. Vse te zadeve so  dogovorjene enkrat zanetijo eni, enkrat drugi  požig kontejnerja za testiranje, protesti po ulicah…  Zelo so uskljajeni vsi skupaj od klana g. Kučana, oziroma foruma 21, do navideznih skrajnih desničarjev, ki niti ne obstajajo. V bistvu, ni nič drugače , kot v času sfrj, imamo samo eno politično opcijo.Zato ni sprememb, izboljšav, vozijo rajo žejno čez vodo! To, kar se dogaja je diktat Amerike, Anglije, Kitajske, Izraela, eu v manjši meri, ker je samo poslušni neisklajeni talec, potreben samo za zadovoljevanje lastne birokracije in aristokracije. Naiven je tisti, ki misli, da bo sprememba oblasti, karkoli spremenila. Prodani so vsi, oziroma velika večina tistih, ki bi lahko kaj spremenili so karieristi, in opurtunisti.Današnja civilizacija, je enostavno zavožena, ni vredna preživetja! To, kar se dogaja  vodi v nemire, socialno razslojenost, in revščino. Covid je samo maska, za uničenje gospodarstva, in počrpanje še preostalih naravnih resursov!

Se ne strinjam. Kot zaveden Slovenec iz Goriških Brd sem v življenju doživel fašizem na lastni koži in si ne želim ponovitve. Danes imam možnost da s svojim delom (vinarstvo) dobro živim ker so za to ustvarjeni pogoji. Problem je ker delavce, trgačev za moj vinograd ne dobim ker je treba delat. Aja delovno ljudstvo je včeraj “štrajkalo” ma bejž no proti komu in čemu ter zakaj?

Debili trapasti, 16.09.2021 ob 09:11

Sem popolnoma svobodna in zdrava, ker vem, da nimam nobenega strupa v sebi in da bo cela moja družina živela še dolgo časa.

Vi pa hitro po 3,4,5…odmerek, kolikor jih boste sploh dočakali.

O pa imaš zelo veliko strupa je v tebi.

Za hahaha haha

Stroke ni nikjer, že veš čas odkar imamo to nespodobno vlado zaradi izdajalcev lastnih volivcev. Z epidemijo se ukvarja kdo pri nas že veš čas politika. En kup nelogičnosti že leto in pol. Zaradi te stroke je med umrlim tudi moj oče, ko so lani puščali, da so delali po bolnicah na čistih oddelkih osebje, ki je bilo okuženo. Ni bilo sledenja okuženim, nic. Je samo kraja, kraja in za vse ostalo pa velika nesposobnost.

ti pa si napumpana, le kdo te tako dobro štela. naj ti povem, kovida ne bo zbrisal nihče, ostal bo med nami za vedno, kot gripa. kovid je bil narejen v vuhanu s pomočjo ameriškega kapitala, to je že javno objavljeno in zanno. ampak tebi to najbž glih ne gre v glavo kaj.

Plavi, 16.09.2021 ob 10:11

Najbolj žalostno, je to da v Sloveniji obstajajo navidezne dve  politične struje, v realnosti so zlizane v eno. Levi pol potrebuje Janšo, in Janša potrebuje takoimenovane leve, ki pa so daleč , od tega, za kar se predstavljajo. Vse te zadeve so  dogovorjene enkrat zanetijo eni, enkrat drugi  požig kontejnerja za testiranje, protesti po ulicah…  Zelo so uskljajeni vsi skupaj od klana g. Kučana, oziroma foruma 21, do navideznih skrajnih desničarjev, ki niti ne obstajajo. V bistvu, ni nič drugače , kot v času sfrj, imamo samo eno politično opcijo.Zato ni sprememb, izboljšav, vozijo rajo žejno čez vodo! To, kar se dogaja je diktat Amerike, Anglije, Kitajske, Izraela, eu v manjši meri, ker je samo poslušni neisklajeni talec, potreben samo za zadovoljevanje lastne birokracije in aristokracije. Naiven je tisti, ki misli, da bo sprememba oblasti, karkoli spremenila. Prodani so vsi, oziroma velika večina tistih, ki bi lahko kaj spremenili so karieristi, in opurtunisti.Današnja civilizacija, je enostavno zavožena, ni vredna preživetja! To, kar se dogaja  vodi v nemire, socialno razslojenost, in revščino. Covid je samo maska, za uničenje gospodarstva, in počrpanje še preostalih naravnih resursov!

se bi kar strinjal. problem je tudi v tem ker so levaki v večini nesposobni, nihče s ene zavzame proti eksperimetniranju z cepivi, pa kako bi se če so si šli pljunit v lastno skledo, z ustavno obtožbo proti janezu not pa navedli daje kupil premal cepiv. in zakaj bi jaz zdej te levičarje volil, da me bodo še oni priisilno pocepli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close