Prostori za praznovanje RD v okolici LJ
Živijo vsem!
Iščem prostor za praznovanje 30. rojstnega dne za manjšo družbo (15-20 oseb), v Lj ali njeni okolici – v smislu kakšnega prostora, ki se ga da najeti brez ali s postrežbo (npr. kakšen bar, dvorana, koča, posest, počitniške namestitve itd.).
Ker imam rojstni dan pozimi, na žalost odpadejo vsi odprti piknik prostori in pridejo v poštev le zaprte in ogrevane možnosti.
Poznate kak tak prostor, ki bi ga morda priporočili?
Hvala vsem in lep pozdrav! 🙂
RDseeker, 02.08.2023 ob 10:23
Živijo vsem!
Iščem prostor za praznovanje 30. rojstnega dne za manjšo družbo (15-20 oseb), v Lj ali njeni okolici – v smislu kakšnega prostora, ki se ga da najeti brez ali s postrežbo (npr. kakšen bar, dvorana, koča, posest, počitniške namestitve itd.).
Ker imam rojstni dan pozimi, na žalost odpadejo vsi odprti piknik prostori in pridejo v poštev le zaprte in ogrevane možnosti.
Poznate kak tak prostor, ki bi ga morda priporočili?
Hvala vsem in lep pozdrav! 🙂
Sama sicer ne znam ničesar priporočiti, ker sem iz čisto drugega konca, a vam želim srečno pri iskanju. Ko sem iskala zase v naših prekmurskih koncih, sem porabila kar nekaj časa in živcev.
Atropola v Dobrunjah. Lahko najameš samo prostor ali tudi hrano ali pa tudi postrežbo.
Forum je zaprt za komentiranje.