Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prostori za praznovanje RD v okolici LJ

Prostori za praznovanje RD v okolici LJ

Živijo vsem!

Iščem prostor za praznovanje 30. rojstnega dne za manjšo družbo (15-20 oseb), v Lj ali njeni okolici – v smislu kakšnega prostora, ki se ga da najeti brez ali s postrežbo (npr. kakšen bar, dvorana, koča, posest, počitniške namestitve itd.).

Ker imam rojstni dan pozimi, na žalost odpadejo vsi odprti piknik prostori in pridejo v poštev le zaprte in ogrevane možnosti.

Poznate kak tak prostor, ki bi ga morda priporočili?

Hvala vsem in lep pozdrav! 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
RDseeker, 02.08.2023 ob 10:23

Živijo vsem!

Iščem prostor za praznovanje 30. rojstnega dne za manjšo družbo (15-20 oseb), v Lj ali njeni okolici – v smislu kakšnega prostora, ki se ga da najeti brez ali s postrežbo (npr. kakšen bar, dvorana, koča, posest, počitniške namestitve itd.).

Ker imam rojstni dan pozimi, na žalost odpadejo vsi odprti piknik prostori in pridejo v poštev le zaprte in ogrevane možnosti.

Poznate kak tak prostor, ki bi ga morda priporočili?

Hvala vsem in lep pozdrav! 🙂

Sama sicer ne znam ničesar priporočiti, ker sem iz čisto drugega konca, a vam želim srečno pri iskanju. Ko sem iskala zase v naših prekmurskih koncih, sem porabila kar nekaj časa in živcev.

Zadnjič so oglaševali en prostor na Savski ulici, Mislim, da se reče Private station.

Odgovor na objavo uporabnika
daisycutter, 02.08.2023 ob 10:55

Zadnjič so oglaševali en prostor na Savski ulici, Mislim, da se reče Private station.

Super, najlepša hvala za info! 🙂 Preverim.

Atropola v Dobrunjah. Lahko najameš samo prostor ali tudi hrano ali pa tudi postrežbo.

https://www.atropola.si/menus/najem-lokala/

V Šiški, poglej stran. :. Lokali za najem…Najem prostora za zabavo..

Hvala vsem, ki ste do zdaj že podelili infromacije! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close